تهران- قهرمان وزن 120 كيلوگرم رقابت هاي كشتي آزاد جام شهيد شيرودي كه حكم مرحله اول انتخابي تيم ملي را نيز داشت گفت: امسال به دليل وضعيت مطلوب وزني و تجربياتي كه بدست آوردم، شرايط بهتري براي كسب دوبنده تيم ملي دارم.
|
|
|
'سيد احمد رسولي' يكي از پديده هاي سنگين وزن كشتي آزاد كشورمان كه در رقابت هاي جام شهيد شيرودي خوش درخشيد در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: تمرينات منظم و منسجم خود را همچنان ادامه داده و قصد دارم به عنوان يكي از نفرات اصلي وزن 120 كيلوگرم كشور مطرح شوم.
وي ادامه داد: درست است كه رقباي باتجربه و بزرگي در اين وزن دارم كه رسيدن به دوبنده تيم ملي را برايم سخت مي كنند، اما من هم شرايط خوبي براي قرارگرفتن در تيم ملي دارم و براي اثبات لياقت و شايستگي ام از هيچ تلاشي دريغ نخواهم كرد.
اين مدعي دوبنده تيم ملي تصريح كرد: يكي از اركان اصلي كسب موفقيت، عدم هراس از نام حريفان و همچنين تمرين و ممارست است كه خوشبختانه در جام شهيد شيرودي نشان دادم كه به اين اركان توجه زيادي دارم. من در اين جام توانستم كشتي هاي پر افت و خيزي بگيرم كه اين مساله در سنگين وزن حاكي از آمادگي فني و بدني يك كشتي گيراست.
رسولي با اشاره به رقابتهاي نهايي انتخابي تيم ملي گفت: مطمئنا باشيد در اين پيكارها هم خوش مي درخشم، چراكه در نظر دارم به هر نحو ممكن در تركيب اعزامي تيم ملي به ميادين بزرگي همچون جهاني و المپيك قرار گيرم.
وي در خاتمه به ناكامي در رقابتهاي جام تختي و فراموش كردن نتايج اين جام اشاره كرد و افزود: دلايل ناكامي در اين جام بين المللي همچنان براي خود من هم مبهم است،اما با فراموش كردن اين اتفاق توانستم در جام شهيد شيرودي به قهرماني برسم و راهم را براي رسيدن به تيم ملي هموارتر كنم.