0

قهرمان وزن 120 كيلوگرم كشتي: امسال شرايط بهتري براي ملي پوش شدن دارم

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

تهران- قهرمان وزن 120 كيلوگرم رقابت هاي كشتي آزاد جام شهيد شيرودي كه حكم مرحله اول انتخابي تيم ملي را نيز داشت گفت: امسال به دليل وضعيت مطلوب وزني و تجربياتي كه بدست آوردم، شرايط بهتري براي كسب دوبنده تيم ملي دارم.

'سيد احمد رسولي' يكي از پديده هاي سنگين وزن كشتي آزاد كشورمان كه در رقابت هاي جام شهيد شيرودي خوش درخشيد در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: تمرينات منظم و منسجم خود را همچنان ادامه داده و قصد دارم به عنوان يكي از نفرات اصلي وزن 120 كيلوگرم كشور مطرح شوم.

وي ادامه داد: درست است كه رقباي باتجربه و بزرگي در اين وزن دارم كه رسيدن به دوبنده تيم ملي را برايم سخت مي كنند، اما من هم شرايط خوبي براي قرارگرفتن در تيم ملي دارم و براي اثبات لياقت و شايستگي ام از هيچ تلاشي دريغ نخواهم كرد.

اين مدعي دوبنده تيم ملي تصريح كرد: يكي از اركان اصلي كسب موفقيت،‌ عدم هراس از نام حريفان و همچنين تمرين و ممارست است كه خوشبختانه در جام شهيد شيرودي نشان دادم كه به اين اركان توجه زيادي دارم. من در اين جام توانستم كشتي هاي پر افت و خيزي بگيرم كه اين مساله در سنگين وزن حاكي از آمادگي فني و بدني يك كشتي گيراست.

رسولي با اشاره به رقابتهاي نهايي انتخابي تيم ملي گفت: مطمئنا باشيد در اين پيكارها هم خوش مي درخشم، چراكه در نظر دارم به هر نحو ممكن در تركيب اعزامي تيم ملي به ميادين بزرگي همچون جهاني و المپيك قرار گيرم.

وي در خاتمه به ناكامي در رقابتهاي جام تختي و فراموش كردن نتايج اين جام اشاره كرد و افزود: دلايل ناكامي در اين جام بين المللي همچنان براي خود من هم مبهم است،‌اما با فراموش كردن اين اتفاق توانستم در جام شهيد شيرودي به قهرماني برسم و راهم را براي رسيدن به تيم ملي هموارتر كنم.

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390  4:49 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها