0

اولین سمینار ملی امنیت غذایی در واحد سوادکوه

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

اولین سمینار ملی امنیت غذایی در واحد سوادکوه

اولین سمینار ملی امنیت غذایی در واحد سوادکوه

آنا: اولین سمینار ملی امنیت غذایی ازآغازین ساعات روز 28 اردیبهشت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه آغاز به کار کرد.
دراین سمینار که با هدف بررسی نقش امنیت غذایی در زندگی انسان امروز و ارائه راهکارهای علمی و تحقیقات کاربردی در صنعت غذا برگزار شد؛ دکتر عباسعلی مطلبی رئیس موسسه تحقیقات شیلات کشور، حاج عزت الله اکبری نماینده مجلس شورای اسلامی و عضو فراکسیون صنایع غذایی مجلس، مسئولین استانی و روسای ادارات و نهادهای شهرستان سوادکوه و اندیشمندان وصاحب نظران عرصه غذا و دارو از سراسر کشور حضور داشتند.
در آغاز این سمینار نخست دکتر محمد احمدی دبیر و رئیس اولین سمینار ملی امنیت غذایی با تاکید بر اینکه این سمینار با تجربه ی برگزاری پنج سمینار منطقه ای در طول 5 سال گذشته در این واحد دانشگاهی برگزار میشود، با تعبیری جامع از مفهوم امنیت غذایی موجود بودن، در دسترس بودن و پایداری در دریافت غذا را شرط لازم برای داشتن یک زندگی سالم برای نشر امروز دانست.وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به چالش های پیش روی امنیت غذایی در جهان تصریح کرد: افزایش روز افزون گرسنگی در جهان، عدم وجود تعادل در رژیم غذایی روزانه افرادو بالاخره نابودی محیط زیست از جمله چالش های عمده در برابر امنیت غذایی محسوب می شوند. رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه همچنین اظهار امیدواری کرد: امیداست خروجی های علمی این سمینار آینده روشنی برای صنعت غذا و نیز راهکار و نقشه راه مناسبی برای دولتمردان دررسیدن به امنیت غذایی پایدار در کشور باشد.
دکتر محمد احمدی در بخش پایانی سخنان خود ضمن تشکر از تمامی ارئه دهندگان مقالات، پژوهشگران ، اعضای کمیته علمی، ازحمایت های بیدریغ دانشگاه ها ، موسسات، انجمن ها ،سازمان ها و ادارات کل در برگزاری این سمینار ملی تقدیر کرد.
در ادامه این سمینار دکتر مطلبی بعنوان سخنران ویژه ضمن تقدیر از برگزار کنندگان این سمینار با اشاره به اهمیت بحث غذا و امنیت غذایی در کشور خاطر نشان کرد: تمام تلاش مسئولین مرتبط با صنعت غذا باید به سمتی باشد که تولید غذا ، دسترسی آسان ، سلامت آن به معنی واقعی کلمه صورت گیرد و این امر مطمئنا به تامین سلامت جامعه می انجامد.
در بخش دیگری از این مراسم عزت الله اکبری عضو فراکسیون صنایع غذایی مجلس شورای اسلامی بعنوان سخنران ویژه در سخنانی با اشاره به اهمیت رژیم غذایی و سلامت غذایی در جامعه تاکید کرد: سلامت روانی ، ایجاد انگیزه فعالیت بیشتر، شادابی و نشاط در جامعه ارتباط تنگاتنگی با رژیم مناسب غذایی و سلامت غذا دارد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تقدیر از دکتر محمد احمدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه به جهت میزبانی این سمینار ملی تاکید کرد:
د رمجلس شورای اسلامی با تمام توان برای وضع قوانینی که در پیشبرد برنامه ها و اهداف علمی محققان و پژوهشگران دانشگاه ضروریست تلاش خواهم کرد.
گفتنی است در اولین روز برگزاری این سمینار مقالات متعددی توسط اساتید و محققین بطور همزمان در دو سالن ارائه شد که از این میان میتوان به ارائه مقالات تحت عناوین افزایش زمان ماندگاری خاویار ایران با استفاده از پوشش های بسته بندی نانو نقره در فاز کلوئیدی (حامد اهری )- مقایسه برخی اسید های چرب ضروری در روغن ماهی خام و تصفیه شده ماهی کیلکا ( رضا صفری) – خواص ضد میکروبی اسانس ها در نگهداری مواد غذایی( زهرا یعقوب زاده)- معرفی نرم افزار پیشگیری از بیو تروریسم غذایی (محمد احمدی) – بررسی کیفیت بهداشتی عرقیات بسته بندی شده در سراسر ایران (شهپر مقدمی)-کاربرد آنتیسیانین استخذراج شده از زرشک در فراوری مواد غذایی (سید علی مرتضوی) ...در محل سالن اصلی برگزاری سمیناراشاره کرد.
گفتنی است ارزیابی آفلا توکسین توتال در چای (زینت نائیجی)شناسایی غذاهای ژنتیک شده در آزمایشگاه های مواد غذایی (مهدی شریفی )- استفاده از تکنیک بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بمنظور افزایش زمان ماندگاری ماهی قزل آلا (رضا صفری)- بررسی اثرات آنتی اکسدانی ترکیبات فنلی سبوس برنج در روغن ماهی (لیلا گلستانه) و... مقالات ارائه شده در محل سالن فرعی برگزاری سمینار ارائه شد.
بر اساس این گزارش عبدالله علیزاده معاون پژوهش و فناوری این واحد دانشگاهی نیز در حاشیه برگزاری این سمیناردر گفتگویی اختصاصی در خصوص نحوه برگزاری اولین سمینار ملی امنیت غذایی گفت: بدنبال فراخوان و ارسال پوستر به دانشگاه ها و مراکز علمی، پژوهشی و تحقیقاتی تعداد 420 مقاله به دبیر خانه همایش ارسال گردید که پس از داوری تعداد 59 مقاله بصورت سخنرانی و 316 مقاله بصورت پوستر پذیرفته شد.
مهندس علیزاده در همین رابطه تصریح کرد: اولین سمینار ملی امنیت غذایی در روز های 28 و 29 اردیبهشت 90 برگزار می شود وسخنرانان همزمان در دو سالن مجزا مقالات خود را ارائه خواهند کرد./110

14:45:46 1390/02/28

 

 
 
چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390  4:22 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها