خبرگزاري فارس: مليپوش 60 كيلوي كشتي آزاد در رقابتهاي قهرماني آسيا گفت: با توجه به زحماتي كه در اين چند ساله براي رسيدن به دوبنده تيم ملي كشيدهام چيزي جز قهرماني من را راضي نميكند.
مصطفي آقاجاني در گفتوگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبري فارس «توانا»، درباره حضورش به عنوان نمايندن ايران در رقابتهاي قهرماني آسيا گفت: اردوها و تمرينات خوبي را پشت سر گذاشتيم و بچههاي اوزان سبك همه در رژيم هستند. من هم حدود 70 تا 80 درصد آماده هستم، مشكل خاصي براي رسيدن به سر وزن ندارم و اميدوارم در آستانه مسابقات به آمادگي 100 درصد برسم.
وي درباره اينكه با تيمي جوان عازم آسيا ميشويم گفت: اولين تجربه آسيايي را با تيم بزرگسالان تجربه ميكنم. تيم جوان، اما با انگيزهاي داريم و اعضاي تيم در عين جواني باتجربه هستند. با توجه به تمريناتي كه پشت سر گذاشتم و زحماتي كه در اين چند ساله براي رسيدن به دوبنده تيم ملي كشيدهام چيزي جز قهرماني من را راضي نميكند.
مليپوش 60 كيلوي كشتي آزاد در رقابتهاي قهرماني آسيا درباره شناختش از حريفان عنوان كرد: شناخت خوبي از رقباي آسيايي دارم، اما بايد برويم و ببينيم كه چه كساني وزنكشي ميكنند.
بيستوچهارمين دوره مسابقات كشتي آزاد قهرماني آسيا از 29 تا 30 ارديبهشت در تاشكند ازبكستان برگزار ميشود.
تيم ملي آزاد كشورمان در دوره قبل در دهلينو قهرمان شده بود. ايران 20 عنوان قهرماني آسيا را در كارنامه دارد.
انتهاي پيام/