خبرگزاري فارس: بازيكن تيم ملي پينگپنگ گفت: تمرينات خوبي داشتهام و اميدوارم بتوانم سهميه المپيك را كسب كنم.

مهران احدي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبري فارس «توانا»، در خصوص عملكرد مليپوشان ايران در رقابتهاي جهاني هلند عنوان كرد: با مقايسه آماري اين دوره از مسابقات نسبت به دوره گذشته متوجه ميشويم كه در ژاپن موفقتر بوديم، زيرا فقط يك نفر به جدول اصلي راه يافت، در حاليكه در ژاپن من و محمدرضا اخلاقپسند به جدول اصلي راه يافتيم.
وي افزود: بازيكنان تلاش خود را كردند و كسب اين نتيجه غيرطبيعي نيست، اما معتقدم كه ميتوانستيم بهتر نتيجه بگيريم.
مليپوش پينگپنگ ايران در خصوص حضور تيم ملي در كمپ اشلاگر خاطرنشان كرد: حضور در كمپ بينالمللي بسيار خوب است به شرط اينكه با برنامهريزي باشد. به نظرم وجود سرمربي تمام وقت ايراني در كنار تيم بهتر خواهد بود و ميتوان از حضور مربيان خارجي پاره وقت به عنوان مديرفني و يا نام ديگر استفاده كرد.
احدي تصريح كرد: زمانيكه بازيكنان به صورت ثابت در كنار مربي نباشند طبيعتا نميتوانند حرفشنوي داشته باشند. به نظرم بايد سرمربي ايراني تمام وقت در كنار تيم باشد و مربي خارجي به عنوان ناظر حضور داشته باشد.
وي در خصوص عدم حضورش در رقابتهاي جهاني يادآور شد: با توجه به اينكه مدرس دانشگاه هستم با هماهنگي كادر فني تصميم گرفتم كه در كمپ اشلاگر حاضر نشوم و فرصت را در اختيار جوانان قرار دادم و به همين دليل در مسابقات جهاني شركت نكردم.
احدي با اشاره به حضورش در رقابتهاي انتخابي المپيك گفت: قرار شده است تا مسئولان فدراسيون حمايت لازم را انجام دهند تا بتوانم در مسابقات شركت كنم، تلاشم را ميكنم و اميدوارم بتوانم در المپيك لندن حضور يابم. در مسابقات اخير ثابت كردهام كه ميتوانم. در مجموع رقابتهاي داخلي عنوان دوم را كسب كردهام و با توجه به شرايطم شانس كسب سهميه المپيك را دارم.
وي حمايت مسئولان فدراسيون را لازم دانست و عنوان كرد: با توجه به اينكه در كمپ اشلاگر حضور نداشتم، به نظرم براي كسب آمادگي بايد مسئولان فدراسيون براي من پروتوري را تدارك ببيند تا بتوانم همانند ساير بازيكنان خود را براي رقابتهاي انتخابي آماده كنم و عدالت در اين زمينه رعايت شود.
انتهاي پيام/