خبرگزاري فارس: مليپوش پينگپنگ ايران گفت: به هيچ عنوان انتظار نداشتم در ردهبندي جهاني چنين صعودي داشته باشم.

مديا لطفاللهنسبي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبري فارس «توانا»، در خصوص رقابتهاي جهاني عنوان كرد: سطح رقابتها بسيار بالا بود و با توجه به اينكه اولين حضور خود را تجربه ميكردم شرايط سختي داشتم.
وي خاطرنشان كرد: در ابتداي مسابقات استرس بالايي داشتم، اما پس از پيروزي برابر حريف كنگويي توانستم بهتر شوم و با شكست سرگروه خود به دور بعدي راه يافتم.
مليپوش ايران در مورد حريف خود در مرحله حذفي مسابقات تصريح كرد: برابر نماينده برزيل كه چينيالاصل بود شكست خوردم و از دور رقابتها حذف شدم.
لطفاللهنسبي درباره صعودش در رنكينگ جهاني يادآور شد: فكر نميكنم در تاريخ پينگپنگ ايران چنين صعودي سابقه داشته باشد، هر چند خودم نيز به هيچ عنوان انتظار نداشتم چنين صعودي داشته باشم.
وي افزود: پس از رقابتها نيز فكر ميكردم حداقل تا رتبه 500 صعود كنم، اما خوشبختانه به علت اينكه حريفان بالاي جدول رنكينگ را برده بودم توانستم به رده 362 صعود كنم.
اين بازيكن درباره كسب سهميه المپيك تصريح كرد: من چند سالي دور از تيم ملي بودم، بيانگيزگي و تمرين نكردن كه در اكثر ورزشكاران ايران وجود دارد، به سراغم آمد و نميتوانستم در رقابتهاي انتخابي خوب بازي كنم، اما دو - سه سال است كه به تيم ملي بازگشتهام و در اين مدت تلاش ميكنم كه به بزرگترين آرزويم، كسب سهميه المپيك دست يابم.
وي درباره حضور در كمپ اشلاگر و مربيان بينالمللي تاكيد كرد: كمپ اشلاگر براي تمرين بسيار خوب است و ريچارد پراوژه نيز از مربيان بزرگ دنيا است و هر ماه كه با ما كار ميكند موارد بسيار زياد و جزئي به ما ياد ميدهد كه تاثير بسزايي دارد، اما به نظرم حضور مربي تمام وقت در تيم ملي مفيد خواهد بود.
انتهاي پيام/