0

نيكخواه بهرامي: بازي در اصفهان نمي‌تواند سخت‌تر از تهران باشد

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

نيكخواه بهرامي: بازي در اصفهان نمي‌تواند سخت‌تر از تهران باشد

خبرگزاري فارس: بازيكن تيم بسكتبال مهرام گفت: به نظر من بازي در اصفهان نمي‌تواند سخت‌تر از 2 ديدار برگزار شده در تهران باشد و در زمين حريف هم تنها به پيروزي فكر مي‌كنيم.

به گزارش خبرنگار ورزشي باشگاه خبري فارس «توانا»، صمد نيكخواه بهرامي پس از برتري برابر تيم بسكتبال ذوب‌آهن در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي بسيار خوبي بود. ذوب‌آهن برخلاف بازي گذشته با قدرت بيشتري وارد زمين شده بود و فشار زيادي روي تيم ما آورد.
وي ادامه داد: در اين بازي براي ما مهم پيروزي بود و اختلاف امتياز اهميتي نداشت كه خوشبختانه به آن رسيديم.
بازيكن ملي‌پوش مهرام كه در اين بازي اعتراضات زيادي به داوران داشت در مورد قضاوت مسابقه گفت: به نظر من در اين ديدار بيشتر سو‌ت‌ها به سود ذوب‌آهن زده شد و داوران با بازيكنان حريف مهربان‌تر بودند.
وي با اشاره به اينكه ذوب‌آهني‌ها حاشيه‌سازي كرده‌ بودند، گفت: اين تيم حاشيه سازي را پس از بازي نخست به راه انداخته بود و مربيان و بازيكنان آنها در مصاحبه‌هاي خود ما را متهم به انجام حركات غيراخلاقي كرده بودند كه اين درست نبود.
نيكخواه بهرامي در مورد بازي سوم در اصفهان عنوان كرد: به نظر من ديدار در اصفهان نمي‌تواند سخت‌تر از بازي روز سه‌شنبه باشد و ما در زمين حريف هم تنها به پيروزي فكر مي‌كنيم.
ديدار تيم‌هاي مهرام و ذوب‌آهن در مسابقه دوم مرحله نيمه‌نهايي ليگ برتر بسكتبال با نتيجه 95 بر 92 به سود مهرام به پايان رسيد. ديدارهاي سوم و چهارم جمعه و شنبه آينده در اصفهان برگزار مي‌شود.
انتهاي پيام/

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390  3:25 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها