0

پرونده بوسكتس را خبرنگاران به راه انداختند نه رئال مادريد

 
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 19668
محل سکونت : خراسان رضوي

پرونده بوسكتس را خبرنگاران به راه انداختند نه رئال مادريد

پرونده بوسكتس را خبرنگاران به راه انداختند نه رئال مادريد
 

باشگاه رئال مادريد در سايت رسمي خود با ارسال بيانيه‌اي اعلام کرد: تصميم نهايي درباره بوسکتس را خبرنگاران گرفتند نه يوفا.


  سايت رسمي باشگاه رئال مادريد در بيانيه‌ رسمي خود به چهار مسئله مهم اشاره کرد:
1- آغاز روند بررسي رفتار نژادپرستانه بوسکتس عليه مدافع برزيلي رئال مادريد هيچ ربطي به اين باشگاه نداشته و خود يوفا اين پرونده را باز کرده است.
2- يوفا در چند نوبت از بازيکن ما، مارسلو خواست تا اعلام کند با چه رفتاري مسبب تحريک بازيکن بارسلونا شده تا او رفتار غير ورزشي داشته باشد.
3- بار ديگر تاکيد مي‌شود که رئال مادريد هيچ نقشي در روند بررسي رفتار غير ورزشي بوسکتس نداشته و کليه احکام و بيانيه‌ها توسط خود يوفا صادر شده است.
4- در حقيقت، آگاهي يوفا از اين ماجرا از طرف جامعه خبري شکل گرفته و رئال مادريد هرگز به دنبال اعتراض به يوفا نبوده است.
سرخيو بوسکتس از سوي خبرنگاران اسپانيايي به خصوص روزنامه‌هاي مادريدي متهم به توهين نژادپرستانه به مارسلو شده بود که از سوي کميته انضباطي يوفا تبرئه شد.

 

چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390  2:47 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها