فعاليت 161 كارگاه فني در استان زنجان
رئيس سازمان فني و حرفهاي استان زنجان خبر داد:
فعاليت 161 كارگاه فني در استان زنجان
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان فني و حرفهاي استان زنجان از فعاليت 161 كارگاه در مراكز ثابت و ساير فني و حرفهاي استان زنجان خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس از زنجان، قاسم صيادي شامگاه سهشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اينكه تعداد كارگاههاي موجود در مراكز ثابت فني و حرفهاي را 111 كارگاه است، اظهار داشت: 50 كارگاه نيز به صورت سيار در روستاها فعاليت ميكند.
وي ادامه داد: 67 درصد روستاهاي بالاي 200 خانوار امكان استفاده از امكانات سازمان فني و حرفهاي را برخوردار هستند.
رئيس سازمان فني و حرفهاي استان زنجان با بيان اينكه 186 نوع حرفه آموزشي در استان زنجان وجود دارد، تصريح كرد: اين در حالي است كه امكانات ارائه اين آموزشها در مراكزي مانند پادگان و زندانها نيز فراهم شده است.
اين مسئول از ديگر فعاليتهاي سازمان فني و حرفهاي ارائه خدمت به صورت خريد خدمت اعلام كرد كه آموزشگاهاي خصوصي در قبال قبولي افراد شركتكننده در كلاسهاس آموزشي بخش خصوصي هزينه از دولت دريافت ميكنند.
صيادي در پاسخ به سئوالي درباره پيگيري سرنوشت كارآموزان در سازمان فني و حرفهاي گفت: از بين 4 هزار و 200 نفري كه در شش ماهه نخست سال گذشته در مراكز آموزش ديدهاند، وضعيت 2 هزار و 400 نفر پيگيري شده كه از اين تعداد 24 درصد در حوزه آموزشهايي كه گرفتهاند مشغول به كار هستند.
وي درصد تعهد سازمان فني و حرفهاي استان را 46 درصد براي بانوان و 54 درصد براي آقايان اعلام كرد.
رئيس سازمان فني و حرفهاي استان زنجان متذكر شد: سازمان فني و حرفهاي جزو فراگيرترين مراكز آموزشي در كشور محسوب ميشود.
اين مسئول با اشاره به اينكه سازمان فني و حرفهاي متولي آموزشهاي مهارتي در كشور است، ابراز داشت: سازمان فني و حرفهاي كشور مسئول آموزش بين سطوح است.
صيادي با بيان اينكه همه همت مسئولان سازمان افزايش مهارت نيروي انساني است، تصريح كرد: نيروي انساني بزرگترين ثروت هر كشوري است.
وي در ادامه اضافه كرد: در كشورهاي توسعه يافته محور اصلي، آموزش به ويژه آموزشهاي مهارتي محسوب ميشود.
رئيس سازمان فني و حرفهاي استان زنجان با اشاره به اينكه ايجاد 5 ميليون شغل از برنامههاي دولت طي دو سال آينده محسوب ميشود، بيان داشت: اساسيترين بحث در ايجاد اشتغال، مهارت كارجويان است. محور كارآفريني و بالا رفتن بهرهوري در هر كشوري افزيش مهارت جويندگان كار است.
اين مسئول با اشاره به بيكاري قشر كثيري از جوانان حتي تحصيلكردهها به دليل عدم داشتن مهارت در كشور خاطرنشان كرد: دولت براي ايجاد مهارت در بين جويندگان شغل توسعه مراكز آموزش فني و حرفهاي را در نظر گرفته است.
وي ادامه داد: نظام ملي مهارت در سه محور آموزش، اشتغال و صلاحيت حرفهاي در كشور تدوين و اجرايي شده است.
رئيس سازمان فني و حرفهاي استان زنجان با اشاره به احياي نظام استاد، شاگردي در كشور براي بالا بردن مهارت تصريح كرد: بر طبق برنامههاي تدوين شده كه در كشورهاي ديگر مانند چين، هند و تايوان نيز تجربه شده، شعار نظام ملي مهارت، هر ايراني يك شغل و هر خانه يك كارخانه است.
وي با اشاره به اينكه در برخي كشورها بخش خصوصي به عنوان متولي آموزش نيز محسوب ميشود، گفت: در اين كشورها در كنار بخش توليدي بخش آموزشي نيز داير شده است.
صيادي آموزشهاي مهارتي را طبق برنامه دولت مقطعدار و پودماني اعلام كرد و افزود: از تابستان آينده ثبتنام براي دو مركز تازه تأسيس مفتح زنجان و سهروري خدابنده در شش رشته جديد آغاز ميشود.
اين مسئول با اشاره به مصوبات سفر هيئت دولت به استان زنجان درباره مراكز سازمان فني و حرفهاي استان گفت: بر اساس اين مصوبات مراكز فني و حرفهاي موجود تجهيز و همچنين هفت مركز جديد تأسيس ميشود.
رئيس سازمان فني و حرفهاي استان زنجان تاكيد كرد: تأسيس مراكز فني و حرفهاي در بالا بردن مهارت شهروندان بسيار موثر است.
وي تعداد دورههاي آموزشي در تعهد سازمان فني و حرفهاي را يك هزار و 177 دوره در بخش دولتي عنوان و اضافه كرد: در اين دورهها 20 هزار نفر به مدت 2 ميليون نفر ساعت آموزش ميبينند.
صيادي با اشاره به معتبر بودن گواهيهاي ارائه شده از طرف سازمان فني و حرفهاي اذعان داشت: گواهي مهارت به منزله گواهي براي دريافت تسهيلات اشتغال محسوب ميشوند.
انتهاي پيام/ن20
چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390 2:30 PM
تشکرات از این پست