0

غرب‌زدگي در بين برخي از مدرسين علوم انساني

 
ararar
ararar
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 1369
محل سکونت : آذربایجان غربی

غرب‌زدگي در بين برخي از مدرسين علوم انساني

 

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: آموزشي

 

مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه مازندران با اشاره به تحول در علوم انساني، گفت: مسئله علوم انساني ابتدا بايد براي مردم و سپس خواص جامعه تعيين شود و سپس در حوزه فرهنگ عمومي و براي باور مسئولين، اهميت آن روشن گردد.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به بابلسر، حجت الاسلام و المسلمين سيد حسين حسيني، مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه مازندران در مراسم چهارمين نشست روساي دانشگاه‌هاي منتخب آمايش آموزش عالي و چهل و يكمين نشست معاونين آموزشي دانشگاه‌هاي كشور با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبري در خصوص ضرورت تحول در علوم انساني، افزود: گاهي دانشجويان به علت متن‌هاي دروس گريه مي‌كنند.

وي با اشاره به متون ترجمه شده، اظهاركرد: به عنوان مثال متون ليبراليسمي ترجمه شده در اختيار ما ضعف مفاهيم را مي‌رساند و مي‌طلبد كه در اين زمينه كار اساسي صورت گيرد، همچنين در منابع انسان شناسي، نظريه داروين طراحي مي‌شود كه ما در اين متن‌ها با مشكل مواجه هستيم و حدود يك دهه است كه اين مشكلات به قوت خود باقيست.

حسيني با بيان اينكه متاسفانه در بين برخي از مدرسين علوم انساني حالت غرب‌زدگي به وجود آمده است، افزود: از اين مسئله نبايد غفلت كرد، كما اينكه اكنون در گزينش اين اساتيد دقت بيشتري صورت مي‌گيرد.

مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه مازندران، تصريح كرد: امروز در رشته‌هاي علوم انساني يك تابوي غرب وجود دارد كه اين نوع تحجرگرايي است.

وي در خاتمه با بيان اينكه بايد آرامش دانشگاه‌ها با توجه به فضاي سياسي بوجود آمده در كشور، بيشتر حفظ شود، گفت: اين در حاليست كه در هيچ فرآيند سياسي نبايد پاي انسانها بلرزد و يا در مقابل اشخاص، مرعوب شوند.

به گزارش خبرنگار ايسنا، در ادامه اين نشست دكتر احمد احمدپور رييس دانشگاه مازندران نيز توسعه هدفمند و ماموريت گراي آموزش عالي و تربيت نيروي انساني متخصص را از وظايف مهم وزارت علوم در رسيدن به سند چشم انداز دانست و گفت: در اين راستا، به منظور تحول بنيادين در نظام آموزشي كشور و با هدف ارتقاي كيفي، پيشنهادات ساختاري در برنامه پنجم توسعه ارايه شده است.

وي با بيان اينكه پس از اتمام اين نشست، سند آمايش سرزمين ارايه مي‌شود، گفت: آمايش آموزش عالي نقطه عطف آموزش عالي كشور است و تدوين و نهايي كردن اين سند به اجراي برنامه‌هاي دولت كمك شاياني مي‌كند.

احمد پور در خاتمه اظهار كرد: متوليان ترويج دانش بايد رسالت‌هاي اجتماعي را جزو وظايف خود قرار دهند.

در ادامه، مهندس سيد علي اكبر طاهايي استاندار مازندران نيز با بيان اينكه امروز بايد آموزش عالي براي گشودن گره‌هايي كه در عرصه توسعه استان مازندران وجود دارد، مددرسان باشد، گفت: با توجه به اينكه استان مازندران به مركز كشور نزديك است و با توجه به امكان دسترسي به دريا و جنگل، ساليانه پذيراي 4 برابر جمعيت استان، مسافر است.

وي با اشاره به معضل زباله و تجمع پسماندها در تالاب انزلي و سواحل بابلسر از دانشگاه‌ها خواست كه جهت رفع اين معضل چاره‌اي بينديشند.

انتهاي پيام

 

چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390  12:57 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها