|
حجتالاسلام حسینی خبر داد:
|
ضرورت حفظ آرامش در دانشگاهها/ گریه دانشجویان به دلیل ضعف متون درسی
|
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مازندران گفت: با توجه به فضای سیاسی که در کشور بوجود آمده آرامش را در دانشگاه ها حتما باید بیشتر حفظ کرد ضمن اینکه در هیچ فرایند سیاسی نباید پای انسانها بلرزد و در مقابل شخصیت ها مرعوب شود.
|
به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسینی امروز چهارشنبه در افتتاحیه چهل و یکمین نشست معاونین آموزشی دانشگاه ها و چهارمین نشست روسای منتخب آمایش آموزش عالی با بیان این مطلب افزود: آرامش در فضای دانشگاه ها را باید با توانمندی مدیران دانشگاهی حفظ کرد.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مازندران در برشمردن آسیب های علوم انسانی در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری گفت: 3.5 میلیون دانشجو داریم که حدود 2 میلیون نفر از آنها دانشجوی علوم انسانی هستند یعنی دو سوم دانشجویان کشور در حال تحصیل در علوم انسانی هستند این انسان را نگران می کند.
وی افزود: بسیاری وقت ها دانشجویان در برخی رشته ها حتی رشته های علوم انسانی می آیند و از متنی که برای آموزش در اختیارشان قرار می گیرد گریه می کنند. در برخی رشته های علوم انسانی کاملا مبانی معرفتی لیبرالیسم حتی اگر به صورت ترجمه ای هم باشد در اختیار دانشجویان دارد قرار می گیرد. این ضعف منبع درسی در حوزه علوم انسانی است که می طلبد دانشگاه ها در این زمینه توجه داشته باشند.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مازندران افزود: در برخی درسهای معارفی دانشگاه ها مانند انسان شناسی وقتی بخش هایی که راجع به خلقت است را مطرح می کنند بیشتر در حال ترویج نظریه داروین است تا نظریه های دیگر این یک مشکل جدی در بخش متون درسی است.
حجت الاسلام حسینی همچنین غرب زدگی برخی اساتید علوم انسانی را مورد انتقاد قرار داد و گفت: جمع کثیری از اساتید باورمند هستند اما نباید غفلت کرد که یک بخش غرب زده ای در بدنه آموزش عالی ما وجود دارد که البته با دقت هایی که در جذب هیئت علمی صورت می گیرد این مشکلات نیز رفع می شود.