نمازى: كوئيروش كار تيمى ذوب آهن را بيشتر از بقيه تيم ها مى پسندد
اميد نمازى مربى تيم ملى فوتبال ايران گفت: كوئيروش كار تيمى ذوب آهن را بيشتر از بقيه مى پسندد.
وى در اين باره گفت: قبول دارم كه كار استيل آذين براى ماندن در ليگ بسيار سخت و دشوار است اما هيچ چيز غيرممكن نيست و طى دو بازى باقى مانده تا پايان ليگ برتر هر اتفاقى ممكن است بيفتد.
دستيار كارلوس كوئيروش در تيم ملى ادامه داد: بعد از شكست دادن ملوان بچه ها بسيار روحيه گرفته اند و اين برد را نشانه اى براى بقا در ليگ برتر مى دانند. خوشبختانه ساير تيم هاى انتهاى جدول هم نتايج خوبى نگرفتند و اين امر باعث شده كه ما تا روز آخر اميدوار باشيم و تا دقيقه ۹۰ براى بقا بجنگيم.
نمازى دليل اصلى ناكامى استيل آذين را اشكال اساسى در ساختار دفاعى اين تيم مى داند. گفت: از روز اولى كه به همراه خاكپور به اين تيم آمدم متوجه شدم كه همه بازيكنان در كارهاى دفاعى شركت نمى كنند و تيم ساختار دفاعى خوبى ندارد. امروز در فوتبال دنيا شاهديم كه برنامه هاى دفاعى از مهاجم نوك تيم شروع مى شود و همه به نوبه خود به انسجام دفاعى تيم كمك مى كنند. اين ايراد اساسى تيم استيل آذين بوده و هست و هرچند كه آقاى ياورى تلاش زيادى كردند كه اين مشكل را برطرف كنند اما باز هم در بعضى بازى ها ما از اين طريق ضربه خورديم.
وى در خصوص شرايط خود و نحوه ادامه همكارى اش با تيم ملى در پايان ليگ برتر هم گفت: در صحبتى كه با كوئيروش داشتم به او قول دادم كه به صورت تمام وقت در خدمت تيم ملى باشم و همه تمركزم را روى اين موضوع بگذارم. قصد ندارم در تيم هاى باشگاهى كار كنم و مى خواهم همه توان و تمركزم را معطوف به موفقيت تيم ملى كنم.
نمازى با اشاره به اينكه كارلوس كوئيروش همه تيم هاى حاضر در ليگ برتر را زير نظر گرفته و از من و ساير دستيارانش هم در خصوص شناخت بهترين هاى ليگ مشاوره مى گيرد، افزود: با وجود اينكه برخى احساس مى كنند مربيان بزرگ بايد خود راى باشند و نظر دستيارانش را جويا نشوند اما كوئيروش اينطور نيست و در تمام موارد با ما مشورت مى كند و معتقداست كه شايد به دليل فشردگى بازى ها و پراكندگى شهرهاى كشور، بازيكنى از چشم او دور مانده باشد. او هميشه از ما نظرخواهى مى كند تا آماده ترين بازيكنان را به اردوى تيم ملى دعوت كند.
اين مربى بزرگ پرتغالى قصد دارد از همه ظرفيت ها و پتانسيل ليگ براى ساختن يك تيم ملى قوى استفاده كند و بهترين بازيكنان را در اختيار بگيرد. كوئيروش چند بار به من و ساير دستيارانش گفته كه شايد بازيكن شايسته اى باشد كه از چشم من دور بماند، اين وظيفه شماست كه به من كمك كنيد تا بهترين تيم ملى را تشكيل دهيم. وى در پاسخ به اين سوال كه كوئيروش كار كدام تيم هاى حاضر در ليگ برتر را بيشتر پسنديده است، گفت: كارلوس كار تيمى ذوب آهن را بيشتر از بقيه مى پسندد و معتقد است كه آنها به مفهوم واقعى كلمه، يك تيم هستند. كوئيروش ذوب آهن را يك تيم يكدست و هماهنگ مى داند كه فوتبال را بسيار اصولى بازى مى كنند. در خصوص تيم ذوب آهن به من گفت كه هرچند ستاره هاى بسيار بزرگى ندارند اما در كنار هم بسيار خوب و هماهنگ هستند و كار تيمى شان از تيم ذوب آهن يك ستاره ساخته است.
نمازى ادامه داد: كوئيروش روى تيم سپاهان هم نظر مثبتى دارد و ساختار دفاعى اين تيم را مى پسندد. با توجه به اينكه خط دفاع اين تيم همان خط دفاعى تيم ملى است، كوئيروش از نمايش و هماهنگى آنها رضايت دارد و اين امر را يكى از نقاط برجسته و عامل موفقيت سپاهان مى داند. وى در خصوص احتمال دعوت از بازيكنان استيل آذين با توجه به شرايطى كه اين تيم در انتهاى جدول دارد به تيم ملى هم گفت: نمى توانم از بازيكنى نام ببرم اما يكى، دو بازيكن كه قبلا سابقه حضور در تيم ملى را داشته اند، به اردوى تيم ملى دعوت خواهند شد.