0

اخبار گوناگون امروز

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:اخبار گوناگون امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
فارس از چهارمين مجمع مخابرات گزارش مي‌دهد؛
دغدغه مشترك در مجامع مخابرات و همراه اول و توزيع سود 43 توماني

خبرگزاري فارس: چهارمين مجمع شركت مخابرات پس از ورود به بورس در حالي برگزار شد كه دغدغه سهامداران اين مجمع و همراه اولي‌ها يكي بود و باعث مطرح شدن برخي مسائل در تقسيم سود 43 توماني مخابرات شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادي فارس، چهارمين مجمع شركت مخابرات ايران عصر روز گذشته در حالي با 90.23 درصد از سهامداران تشكيل شد كه به دليل كسالت وفا غفاريان رئيس هيئت مديره اين شركت، رياست مجمع بر عهده مصطفي سيد هاشمي نائب رئيس هيئت مديره بود.
همچنين، مرجاني به نمايندگي از سهام دولت، هوشنگ عمراني به نمايندگي از سهام عدالت، پوررنجبر به نمايندگي از توسعه اعتماد مبين، مهردادي، يوسف‌پور و صدوقي به نمايندگي از هيئت مديره شركت مخابرات ايران در اين مجمع در كنار نمايندگان سازمان بورس و سازمان حسابرسي حضور داشتند.
اين مجمع با صحبت هاي سيد‌هاشمي و با اشاره به روند خصوصي سازي مخابرات شروع شد.
وي گفت: سال 87 حدود 5 درصد از سهام مخابرات ايران در بورس عرضه شد و از آن زمان بود كه اين شركت پس از يك قرن دولتي بودن نخستين قدم را براي خصوصي سازي برداشت. اين شركت در پايان همان سال به ازاء هر سهم 13 تومان سود تقسيم و در دومين مجمع خود پس از ورود به بورس يعني سال مالي 87 اين رقم را به 14 تومان افزايش داد. در آذر 88 با خصوصي سازي كامل و عرضه بلوك 50 به اضافه يك سهم مخابرات سود خود را براي سال مالي 88 مبلغ 30 تومان در نظر گرفت و اين رقم را براي سال مالي 89 حدود 496 ريال پيش‌بيني كرده كه قرار است در پايان اين مجمع در خصوص آن تصميم گيري شود.
پس از آن نيز مدير عامل شركت مخابرات با ارائه گزارش هيئت مديره از تشكيل شركت مديريت املاك در شركت مخابرات ايران خبر داد كه قرار است در سال 90 وظيفه مديريت املاك شركت را بر ‌عهده داشته باشد. همچنين به دايره 3 ميليون شماره براي تلفن همراه اشاره كرد و اهداف و برنامه‌هاي سال آينده اين شركت را اعلام كرد.
پس از ارائه گزارش هيئت مديره توسط صابر فيضي، نماينده سازمان حسابرس گزارش خود را در خصوص صورت‌هاي مالي شركت قرائت و در ابتدا به اين نكته اشاره كرد كه اين گزارش مشروط به حل و فصل بند‌هاي 3، 4 و 5 اين گزارش است كه بيگدلي يكي از مديران مالي شركت مخابرات توضيحات خود را در خصوص بند 3، 4 و 5 ارائه كرد و مورد قبول حسابرس قرار گرفت.
اما بيشترين بندي كه در گزارش باعث واكنش سهامداران شد، بند 8 بود كه مربوط به پروانه بهره‌بردراي فعاليت صادره توسط سازمان تنظيم مقررات و تائيد معاونت بررسي‌هاي فني و صدور پروانه سازمان تنظيم، حق‌السهم آن از خدمات تلفن همراه (شامل: MMS. SMS. GRRS)، بيست و هشت و يك درصد درآمدهاي مربوط، تعيين شده است، ولي شركت ارتباطات سيار ايران (سهامي عام) درآمد حاصل از مبادله پيامك مشتركين را ارتباطات داده‌ها تلقي و مشابه ساير خدمات ارتباطات داده‌ها با نرخ 5 درصد، هزينه مربوط آن را محاسبه و گزارش كرده است.
بند 8 اضافه مي‌كرد: با توجه به موارد بالا تعيين آثار آن منوط به در اختيار داشتن نتايج توافق نهايي طرفين است.
سيد هاشمي در اين خصوص با اشاره به اينكه اين نكته در مجمع همراه اول نيز مطرح و كامل توضيح داده شد، اعلام كرد، اگر قرار باشد 28.1 درصد از درآمد اس‌ام‌اس را به سازمان تنظيم مقررات پرداخت كنيم بايد 103 ميليارد تومان بيشتر پول واريز كنيم ولي ما معتقديم اس‌ام اس و ام ام س جزء خدمات ديتا بوده و بايد 5 درصد از آن را به سازمان تنظيم پرداخت كنيم.
وي ادامه داد: باتوجه به اين اختلاف نظر قرار است اگر با تعامل حل شود كه هيچ، در غير اين صورت طبق قانون روند پيش مي رود و مرجع ذي‌صلاح در اين خصوص تصميم مي‌گيرد.
صابر فيضي نيز در رابطه با مشكل محاسبه ديتا و ويس به سهامداران اين توضيح را ارائه كرد: به منظور اينكه نظر حسابرس را در خصوص پيش بيني سود سال 90 بر اساس آنچه در حال حاضر مطرح است تطبيق دهيم، رقم مورد اختلاف در اين مورد براي تقسيم سود سال مالي 89 به عنوان سود انباشته در نظر گرفته شده است.
وي ادامه داد: وقتي سازمان بورس اين مسئله را متوجه شد، براي تعامل با بورس و شفافيت به دليل اينكه سازمان تنظيم نامه‌اي را كه سه ماه پيش براي روشن شدن اين مطلب ما به آنها ارسال كرده بوديم را در روز پس از مجمع به سازمان بورس ارسال كرد، در اين نامه اس ام اس را جزء خدمات وويس در نظر گرفته كه بايد 28 درصد از اين خدمات را به سازمان تنظيم پرداخت كند، بنابراين براي تعامل با بورس در روز بعد از مجمع سود سال 90 را تا مشخص شدن تكليف اين مسئله تعديل منفي داديم.
مهردادي به نمايندگي از هيئت مديره شركت مخابرات نيز ارسال نامه به سازمان تنظيم در بهمن ماه سال 89 را تأييد كرد و اعلام كرد سازمان در خصوص اين نامه پاسخ داد كه در حال بررسي است تا اينكه سه ماه بعد در 7 ارديبهشت سال 90 نظر خود را ارسال كرد و اس ام اس را مشمول 28 درصد دانست، در حالي كه رقيب ارتباط سيار براي اس ام اس و ام ام اس 28 درصد را پرداخت نمي‌كند.
صدوقي به سهامداران اعلام كرد: به دليل نامه سازمان تنظيم به سازمان بورس، ارتباط سيار اين تعديل را اعلام كرده كه البته كمتر از 10 درصد است و ديتا 28 درصد را محاسبه كرده است، ولي پس از مشخص شدن تكليف اين مسئله در دادگاه همه چيز مشخص مي‌شود.
مدير عامل شركت مخابرات در خصوص عرضه شركت‌هاي استاني در فرابورس اين مسئله را اعلام كرد كه بعد از اطمينان از ثبات سوددهي اين شركت‌ها اقدام لازم را در خصوص ورود شركت‌هاي استاني به بورس يا فرابورس انجام مي‌دهيم،در ساير بند‌ها نيز پس از قرائت حسابرس توضيحات لازم از سوي نماينده مالي مخابرات ارائه شد و بند‌هاي گزارش حسابرس با تأييد سهامداران به تصويب رسيد.
پس از گزارش حسابرس نوبت به مهمترين بخش مجمع يعني تقسيم سود رسيد كه در آن سيد هاشمي ابتدا اعلام كرد :حداكثر سود 496 ريال است كه بايد بخشي از آن تقسيم شود.
نماينده سازمان بورس نيز گفت: در تقسيم سود علاوه بر در نظر گرفتن منافع سهامداران فعلي بايد به دنبال منافع سهامداران آتي نيز بود، بنابراي بهترين رقم براي تقسيم 338 ريال به ازاء هر سهم است.
طرح اين موضوع در مجمع مخابرات با مخالفت شديد سهاداران روبه رو شد. و در مقابل يكي از سهامداران خواهان تقسيم سود 60 توماني شد كه اصلاً‌قابل قبول نبود.
پس از اعلام مبلغ 40، 41 و 42 تومان سود براي هر سهم و مخالفت سهامدارات، در نهايت حسابرس شركت اعلام كرد بر اساس محاسبات ما حداكثر سود تقسيمي 43 تومان است كه اين رقم با توجه به اينكه هيئت مديره 45 تومان سود در نظر گرفته بود، به رأي گذاشته شد و با تأييد نماينده دولت و سهام عدالت، سهامدار اصلي و اكثر سهامداران جزء به تصويب رسيد.
پس از آن ميزان پاداش هيئت مديره به ميزان 350 ميليون تومان و حق جلسه براي اعضا 300 هزار تومان مشخص شد، همچنين، دو رونامه اطلاعات و دنياي اقتصاد نيز براي درج اطلاعيه‌هاي شركت مخابرات انتخاب شدند، بنابراين چهارمين مجمع مخابرات پس از ورود به بورس و دومين مجمع آن پس از خصوصي سازي كامل با رضايت بيشتر سهامدارن جزء به پايان رسيد.
انتهاي پيام/م

دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  2:20 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

من نمي‌توانم حرف بزنم اما واعظ مي‌تواند؟
فتح‌الله‌زاده: مثل كامپيوتر ويروسي شده‌ام؛ از من پيغام و پسغام منتشر مي‌كنند

خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه استقلال گفت: ظاهرا مثل يك كامپيوتر ويروسي شده‌ام كه از من خبر و پيغام توليد مي‌شود.

علي فتح‌الله‌زاده در آستانه ديدار استقلال مقابل النصر، درباره شرايط آبي‌پوشان و ساير مسائل پيرامون اين باشگاه صحبت‌هاي زير را با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، مطرح كرد.

* كار عرب‌ها جوسازي است
بچه‌هاي استقلال همگي با انگيزه هستند و هواداران هم تماس مي‌گيرند كه مي‌خواهند روز چهارشنبه به ورزشگاه بيايند. اين تماس‌ها ما را دلگرم مي‌‌كند كه ورزشگاه آزادي پر مي‌شود. حضور آنها به تيم كمك مي‌كند تا بازي بهتري مقابل النصر به نمايش بگذارند. هرچند كه عرب‌ها جوسازي‌هايي را انجام داده بودند كه اين كار آنهاست. يا خود را در مسابقه به زمين مي‌زنند و يا جور ديگري دنبال حاشيه هستند. به طور كلي آنها با حاشيه زندگي مي‌كنند.

* نسبت به النصر سر هستيم
به لحاظ فني استقلال نسبت به النصر برتر است اما مسابقه شرايط خودش را دارد. هر يك گلي كه آنها به ما بزنند ما بايد دو برابر آن را بزنيم. بايد ورزشگاه آزادي را براي النصر جهنم كنيم و البته هواداران ما فقط بايد فوتبالي استقلال را تشويق كنند.

* بهانه‌اي مقابل النصر نداريم
براي پيروزي مقابل النصر بهانه‌اي نداريم و به كل تيم هم گفته شد در اين مسابقه عقب‌ كشيدن ممنوع است. اگر كسي در اين مسابقه ناخودآگاه يا خودآگاه عقب بكشد، در واقع نه به حرف باشگاه گوش كرده و نه به حرف سرمربي. من به كادر فني و بازيكنان هم گفتم كه هوادار استقلال بازي هجومي را دوست دارد و اگر ما روز چهارشنبه ترسو نباشيم و هجومي بازي كنيم حتي اگر ببازيم هم هوادار ما را تشويق مي‌كند.
هوادار تيم ترسو نمي‌خواهد. يادم مي‌آيد سالي كه در فينال جام حذفي با بهمن بازي داشتيم، استقلال بازي فوق‌العاده‌اي انجام داد اما باخت ولي هوادار استقلال به قدري تيم را تشويق كرد كه بازيكنان دور افتخار زدند. انتظار من از هواداران اين است كه ورزشگاه را پر كنند. النصري‌ها در عربستان با همه امكاناتشان عليه ما بودند و ما هم در تهران بايد از وجود هواداران خود استفاده كنيم.

* پرسپوليسي‌ها هم بيايند
من از هواداران پرسپوليس مي‌خواهم چهارشنبه به ورزشگاه بيايند. در اين بازي بحث قرمز و آبي مطرح نيست و يك بازي ملي است. اگر پرسپوليس همچنين شرايطي داشت هواداران استقلال به ورزشگاه مي‌رفتند.

* پيغامي براي ابراهيم‌زاده نفرستادم
ظاهرا مثل يك كامپيوتر ويروسي شده‌ام كه از من خبر و پيغام توليد مي‌شود. من براي منصور ابراهيم‌زاده احترام ويژه‌اي قائلم اما بارها گفتم كه باشگاه استقلال با پرويز مظلومي قرارداد 2 ساله دارد و تنها در صورتي استقلال به دنبال سرمربي مي‌رود كه مظلومي نخواهد با ما كار كند. من اصلا براي هيچ فردي پيغام نفرستادم.

* سوت ليگ زده شود، دنبال بازيكن مي‌روم
براي فصل آينده جهت جذب بازيكن بي‌تفاوت نيستيم. سوت پايان ليگ زده شود، به دنبال بازيكن خواهيم رفت. خوشبختانه ما مي‌توانيم از 3 سهميه خارجي خود نهايت استفاده را ببريم. اگر امسال بازيكنان خارجي استقلال خوب نبودند به اين دليل بود كه وقتي براي جذب بازيكن نداشتيم. اگر همين 3 نفر (دسوزا، دوس‌سانتوز و لوئيز) را هم نمي‌گرفتيم ليست‌مان پر نمي‌شد.
اعتقاد دارم لوئيز مي‌تواند به استقلال كمك كند و نتيجه مي‌دهد ولي امسال به سيستم استقلال نخورد. من نمي‌خواهم بگويم كه چه بازيكنان خارجي جذب مي‌كنيم چون هنوز حرف نزده براي ما اطلاعيه صادر مي‌كنند و يا به من مي‌گويند دكتراي الكي دارم. من تصميم دارم ليگ تمام شد، به دانشگاه بروم و دكتراي خود را پس بدهم و بگويم به من سيكل بدهند شايد اينطوري بهتر باشد. (با خنده)

* من به عنوان مدير استقلال حق حرف زدن ندارم اما واعظ آشتياني دارد
وقتي خبرنگاري از من مي‌پرسد كه آيا اسم واعظ آشتياني در فهرست هيأت مديره استقلال رد شده يا نه آيا نبايد پاسخ دهم؟ بايد خود را به بي‌تفاوتي بزنم و بگويم نمي‌دانم؟ چطور من كه سرپرست باشگاه استقلال هستم نبايد درباره استقلال اظهارنظري كنم ولي آقاي واعظ آشتياني مي‌تواند بگويد باشگاه استقلال چه كاره است كه در مورد اين قضيه اظهارنظر مي‌كند. اين حرف‌ها نوش جان آقاي واعظ.

* به تعهدات مالي عمل مي‌كنم
منابع مالي جذب شده تا پول بازيكنان پرداخت شود. با وجودي كه پرداخت پول فصل گذشته بازيكنان بر عهده من نيست اما من منابع مالي را پيدا كردم و آن را هم مي‌پردازم.

* به قيافه طالب‌لو دادزدن مي‌آيد؟
دليل شايعه حضور طالب‌لو در باشگاه استقلال و داد و بيداد كردن آن را نمي‌فهمم. اصلا به قيافه طالب‌لو مي‌آيد كه داد و بيداد كند؟ وحيد يكي از بهترين‌هاي استقلال است اما شرايط فوتبال بي‌رحم است و درحالي كه امسال مي‌توانست از حقش بهتر استفاده كند، اين اتفاق نيفتاد. با اين حال او روي نيمكت در چند بازي اخير يكي از سرحال‌ترين بازيكنان بوده و به تيم كمك زيادي كرده است. من به او قول داده بودم كه روز گذشته به باشگاه بيايد و در مورد پول با او صحبت كنم اما به دليل كسالتي كه داشتم نتوانستم به باشگاه بروم و به جاي من نظري جويباري با او حرف زد.
انتهاي پيام/

دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  2:21 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

در راستاي تبيين جنايت سران عرب در منطقه؛
نمايشگاه «دست در دست شيطان» در قم برپا شد

خبرگزاري فارس: نمايشگاه «دست در دست شيطان» با هدف نشان دادن جنايات استكبار جهاني و سران عرب در منطقه به ويژه بحرين در گلزار علي‌بن جعفر (ع) استان قم برپا شد.

روح‌الله شفيعي مدير روابط عمومي اداره كل اوقاف و امور خيريه استان قم امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم اظهار داشت: اين نمايشگاه داراي هفت غرفه و دو بخش كلي پوسترهاي نمايشگاهي و كليپ‌هاي مربوط به تحولات اخير منطقه است.
وي افزود: در بخش اول به تعاملات سران عرب با استكبار جهاني كه نتيجه‌اي جز خونريزي‌هاي بي‌شرمانه در غزه و بحرين نداشته است، پرداخته مي‌شود.
مدير روابط عمومي اداره كل اوقاف و امور خيريه استان قم بيان داشت: هدف از برگزاري اين نمايشگاه، رساندن مخاطب به التزام و اعتقاد عملي به مهدويت و انتظار، تبعيت از ولي فقيه در عصر غيبت و سامان دادن به امور امت واحده اسلامي است.
وي با بيان اينكه بالغ بر 150 پوستر در اين نمايشگاه به نمايش درآمده است، گفت: اين نمايشگاه درصدد است با نمايش مقاومت مردم بحرين و تحولات اخير منطقه مخاطب را مورد تاثير جنايات صورت گرفته در منطقه قرار ‌دهد.
شفيعي با اشاره به وجود شبهات و مسائل مطروح شده در خصوص مهدويت بيان داشت: در اين نمايشگاه ارتباط استكبار با اين جريانات و تعامل سران عرب با استكبار مدنظر قرار گرفته است.
وي ادامه داد: اين نمايشگاه حركتي براي افزايش بينش مخاطب و به ويژه نسل جوان در موضوعاتي چون تحولات سياسي منطقه و مسئله مهدويت در قالب اطلاع‌رساني تصويري است.
مدير روابط عمومي اداره كل اوقاف و امور خيريه استان قم تاكيد كرد: پوسترها و تصاوير موجود در نمايشگاه، كاملا كارشناسي و مستند هستند.
نمايشگاه «دست در دست شيطان» به همت اداره‌كل اوقاف و امور خيريه استان قم و با مشاركت گروه فرهنگي و تبليغي بصيرت از امروز به مدت يك هفته برگزار شده و علاقمندان مي‌توانند از ساعت 9 تا 13 و عصرها از ساعت 16 تا 21 از اين نمايشگاه بازديد كنند.
انتهاي پيام/آ30

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

شاخص اعتماد مصرف‌كننده ايرلند كاهش يافت

خبرگزاري فارس: شاخص اعتماد مصرف كننده ايرلند به دنبال اقدام شركت پست اين كشور در كاهش تعداد نيروهاي خود كاهش يافت.

به گزارش گروه اقتصاد بين الملل فارس شاخص اعتماد مصرف كننده ايرلند در ماه آوريل به علت اخراج نيروي كار خود توسط شركت دولتي پست و بانك الايد ايرلند، بزرگ‌ترين بانك تجاري اين كشور كاهش يافت.
اعلام مقامات ايرلندي مبني بر افزايش هزينه‌هاي كمك به بانك‌هاي اين كشور نيز در كاهش شاخص اعتماد مصرف كننده در اين كشور موثر بوده است. بانك مركزي ايرلند در 31 مارس اعلام كرد: 4 بانك اين كشور شامل اين كمك مالي دولت مي‌شوند و اين كمك بالغ بر 24 ميليارد يورو است.
بر اساس اعلام موسسه تحقيقات اقتصادي و اجتماعي در دوبلين، شاخص اعتماد مصرف‌كننده ايرلند از 59.5 به 57.9 كاهش يافته است. شاخص اعتماد مصرف كننده ايرلند در ماه مارس نيز كاهش يافته بود.
بانك الايد ماه گذشته اعلام كرده بود كه تا سال 2012، به علت افزايش خسارات اين بانك، 2 هزار نيروي كار خود را تا سال 2015 اخراج مي كند.
انتهاي پيام/

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

عضو كميسيون صنايع در گفت‌وگو با فارس:
غضنفري نمي‌تواند بدون كسب رأي اعتماد، وزير وزارتخانه جديد شود

خبرگزاري فارس: عضو كميسيون صنايع مجلس با اشاره به مصوبه هيئت دولت براي ادغام وزارتخانه‌هاي صنايع و بازرگاني و در واكنش به شايعات مطرح شده مبني بر انتصاب غضنفري به عنوان مسئول وزارتخانه جديد، گفت: غضنفري نمي‌تواند بدون كسب رأي اعتماد مجلس به عنوان مسئول وزارتخانه جديد انتخاب شود.

مهدي صادق در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس اظهار داشت: طبق نظر مجلس، وزارتخانه‌اي كه از ادغام وزارتخانه‌هاي صنايع و بازرگاني ايجاد مي‌شود يك دستگاه كاملاً جديد و با مسئوليت جديد خواهد بود، به همين دليل وزيري كه براي اين وزارتخانه انتخاب مي‌شود، داراي مسئوليت متفاوت با مسئوليت‌هاي قبلي خود است.
وي ادامه داد: اگر قرار است يكي از وزراي صنايع يا بازرگاني به عنوان مسئول وزارتخانه جديد انتخاب شوند، بايد مجدداً براي مسئوليت جديد از مجلس رأي اعتماد بگيرند.
صادق تصريح كرد: رأي اعتمادي كه هر كدام از وزراي صنايع و بازرگاني قبلاً از مجلس گرفته‌اند صرفاً براي مسئوليت خاص آنها در وزارتخانه‌هاي مربوطه بوده ولي حال كه مسئوليت وزير جديد با وزارتخانه‌هاي قبلي متفاوت است، بايد مجدداً از مجلس رأي اعتماد اخذ شود.
وي افزود: با تغيير مسئوليت وزير جديد، حيطه كاري وي نيز تغيير مي‌كند و نظر مجلس اين است كه براي مسئوليت جديد بايد وزير انتخابي مجدداً به تأييد نمايندگان مجلس برسد.
عضو كميسيون صنايع با بيان اينكه مسئله مهم در ادغام وزارت صنايع و بازرگاني، يكي شدن اين دو وزارتخانه است، گفت: اينكه وزارت صنايع در بازرگاني ادغام شود يا برعكس، فقط در نحوه بيان تفاوت دارد وگرنه قرار است مسئوليت جديدي با هدف يكي شدن اين دو وزارتخانه تعريف شود.
وي در مورد زمان ادغام وزارتخانه‌هاي صنايع و بازرگاني نيز گفت: طبق قانون بايد ادغام اين دو وزارتخانه در سال اول اجراي برنامه پنجم صورت گيرد و به نظر مي‌رسد دولت نيز مصر است كه اين ادغام هر چه سريع‌تر انجام شود.
صادق تصريح كرد: لزوماً اين طور نيست كه ادغام وزارتخانه‌هاي صنايع و بازرگاني 3 ماه زمان ببرد.
انتهاي پيام/ص

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

مديرعامل انجمن دفاع از قربانيان ترور ايران و خاورميانه:
16هزار و 500 نفر از شهروندان ايراني در جريان حوادث تروريستي قرباني شده‌اند

خبرگزاري فارس: عضو هيئت مديره انجمن دفاع از قربانيان خاورميانه گفت: از زمان پيروزي انقلاب اسلامي ايران بيش از 16 هزار و 500 نفر از شهروندان ايران بر اثر وقوع حوادث تروريستي شهيد يا جانباز شده‌اند.

به گزارش خبرگزاري فارس، «سيدروح‌الله رستمي» مديرعامل و عضو هيئت مديره انجمن دفاع از قربانيان حوادث تروريستي ايران و خاورميانه با بيان اينكه از زمان پيروزي انقلاب اسلامي ايران در 22 بهمن سال 1357 تاكنون بيش از 32 سال مي‌گذرد و طي اين مدت بيش از 16 هزار و 500 نفر از شهروندان ايران بر اثر وقوع حوادث تروريستي شهيد يا جانباز شده‌اند، گفت: از ابتداي پيروزي انقلاب تاكنون بيش از 16 هزار نفر از شهروندان غيرمسلح و غيرنظامي ايران در جريان حوادث تروريستي قرباني شده‌اند.

وي كه به مناسبت در پيش بودن كنفرانس بين‌المللي «ائتلاف جهاني عليه تروريسم براي صلح عادلانه» سخن مي‌گفت، افزود: اين آمار نشان‌دهنده اوج كيفي و كمي حملات تروريستي عليه مردم ايران است.

رستمي با اعلام اينكه تشكل متبوع وي قصد دارد تا به منظور معرفي قربانيان و جنايات تروريستي نمايشگاهي را در حاشيه كنفرانس بين‌المللي «ائتلاف جهاني عليه تروريسم براي صلح عادلانه» برگزار كند، افزود: بر اساس آمار و اطلاعات جمع‌آوري شده قصد داريم در سال 90 حداقل 11 مجلد 800 صفحه‌اي از دايرة‌المعارف شهداي ترور كشور را تأليف كنيم. البته بايد متذكر شوم كه هدف اصلي از انجام اين فعاليت‌ها جلوگيري از تكرار چنين حوادثي است.

عضو هيئت مديره انجمن دفاع از قربانيان حوادث تروريستي ايران و خاورميانه تأكيد كرد: انجمن قصد دارد تا به صورت تخصصي در حاشيه كنفرانس، نمايشگاهي را در رابطه با فعاليت‌هاي انجمن، معرفي اعضا و قربانيان حوادث تروريستي و معرفي جنايت‌هاي تروريستي رخ داده در ايران برگزار كند كه متأسفانه به دليل كوچك بودن فضاي غرفه در نظر گرفته شده براي انجمن مجبور هستيم تا فعاليت محدودي داشته باشيم، اما در كل قصد داريم تا از طريق انتشار عكس، پوستر و ساير اسناد مربوط به قربانيان و حوادث تروريستي در حاشيه اين كنفرانس حضور پيدا كنيم.

در حاشيه كنفرانس بين‌المللي «ائتلاف جهاني عليه تروريسم براي صلح عادلانه» علاوه بر اين نمايشگاه، 3 نمايشگاه عكس، كاريكاتور و پوستر با موضوعات مربوط به كنفرانس برپا خواهد شد.

كنفرانس بين‌المللي «ائتلاف جهاني عليه تروريسم براي صلح عادلانه» با حضور بيش از 1000 نفر از انديشمندان سازمان‌هاي مردم‌نهاد داخلي و خارجي روزهاي 24 و 25 ارديبهشت‌ماه در تهران -سالن اجلاس سران- برگزار مي‌شود.
انتهاي پيام/خ

دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  2:22 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

به‌مناسبت شصت و ششمين سالگرد پيروزي بر نازيسم صورت گرفت؛
برگزاري رژه بزرگ نظامي در ميدان سرخ شهر مسكو

خبرگزاري فارس: رژه نظامي با شركت 20 هزار نيروي نظامي روسيه و كهنه سربازان شركت كننده در جنگ بزرگ ميهني به مناسبت شصت و ششمين سالگرد پيروزي بر نازيسم در جنگ جهاني دوم در پايتخت روسيه برگزار شده است.

به گزارش فارس به نقل از پايگاه خبري-اينترنتي «راس بالت»، ساعت 10 صبح امروز به وقت محلي رژه نظامي بزرگي به مناسبت شصت و ششمين سالگرد پيروزي در جنگ بزرگ ميهني ( جنگ جهاني دوم) در ميدان سرخ مسكو، اصلي ترين ميدان پايتخت روسيه آغاز شد.

در اين رژه نظامي حدود 20 هزار نفر از نيروهاي نظامي روسيه و همچنين كهنه سربازان شركت كننده در جنگ جهاني دوم و همچنين تعداد زيادي تجهيزات و ادوات نظامي شركت دارند و بيش از 3 ميليون نفر از مردم روسيه از نزديك از اين مراسم ديدن مي‌كنند.

روسيه و بسياري از كشورهاي جامعه مشترك المنافع امروز، 9 ماه مه سال 2011 را به مناسبت بزرگداشت پيروزي بر آلمان نازيسم در زمان جنگ جهاني دوم كه در اين كشورها به جنگ بزرگ ميهني معروف است، جشن مي‌گيرند.

"دميتري ميدويديف " رئيس‌جمهوري روسيه روز يكشنبه در مراسمي رسمي با حضور كهنه سربازان جنگ جهاني به همين مناسبت، مواضع دولت كنوني آلمان به رياست "آنگلا مركل " در قبال حوادث جنگ جهاني دوم را موضع گيري درست و مناسب ارزيابي كرده است.

ميدويديف گفت: شركاي ما در آلمان با ميل و اراده خويش همكاري بسيارخوبي در خصوص حوادث مختلف مربوط به جنگ جهاني دوم دارند و اين مسئله قابل احترام است.

رئيس‌جمهوري روسيه با اشاره به سفر سال گذشته صدر اعظم آلمان به مسكو در شصت و پنمجمين سالگرد پيروزي در جنگ جهاني دوم كه در داخل آلمان مورد انتقاداتي قرار گرفته بود، تاكيد كرد: اكنون كه همه ارزيابي‌ها از جنگ جهاني كامل شده، دولت آلمان تمامي مسئوليت‌هاي خويش بر اساس تصميمات سازمان‌هاي بين المللي در اين رابطه را به درستي انجام مي‌دهد.

انتهاي پيام/ص

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

/مسابقات تنيس آزاد مادريد - بانوان/
كويتووا جام قهرماني را بالاي سر برد

خبرگزاري فارس: تنيسور اهل جمهوري چك با غلبه بر حريفي از بلاروس به عنوان قهرماني مسابقات تنيس آزاد مادريد دست يافت.

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، پترا كويتووا با غلبه بر ويكتوريا آزارنكا، سيد چهارم رقابت‌هاي تنيس آزاد مادريد در دو ست جام قهرماني را بالاي سر برد. اين اولين باري بود كه تنيسور اهل جمهوري چك به فينال رقابت‌هاي كلي كورت (زمين خاكي تنيس) راه مي‌يافت.
كويتووا پيش از اين نتوانسته بود در اين نوع از مسابقات از مرحله يك‌چهارم نهايي بالاتر برود، اما با پيروزي 7 بر 6 و 6 بر 4 در زمان يك ساعت و 42 دقيقه مقابل آزارنكا اين ركورد را براي خود به ثبت رساند.
اين پيروزي سومين عنوان قهرماني را براي كويتووا در سال 2011 به ارمغان آورد. اين تنيسور 21 ساله كه در مسابقات تنيس بريسبين و پاريس نيز به قهرماني رسيده بود، سير صعودي خود را ادامه داد.
تنيسور چپ‌دست اهل چك كه 12 ماه پيش در رده 62 زنان جهان قرار گرفت، پس از موفقيت در رقابت‌هاي اسپانيا، براي اولين بار در ميان 10 تنيسور برتر جهان قرار مي‌گيرد.
آزارنكا با وجود اين شكست در رنكينگ بالاتر مي‌آيد و اولين تنيسور اهل بلاروس در تاريخ تنيس اين كشور خواهد بود كه در چنين رده‌اي در جهان قرار مي‌گيرد.
انتهاي پيام/

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

آلتين‌توپ گزينه بعدي است
برونزتي: شاهين امروز مادريدي مي‌شود

خبرگزاري فارس: وكيل اول باشگاه رئال مادريد پس از مذاكره با وكيل نوري شاهين به خبرنگاران گفت: اين بازيكن امروز (دوشنبه) مادريدي مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا اسپانيا، ارنستو برونزتي وكيلي كه كاكا و رونالدو را به رئال مادريد آورده موظف است قرارداد نهايي نوري كاظم شاهين بازيكن ترك تبار بورسيا دورتموند آلمان را در دفتر برنابئو منعقد كند.

وي در اين خصوص گفت: بر سر همه جزئيات قرارداد با شاهين به توافق كامل دست يافته‌ايم و هيچ مشكلي وجود ندارد. البته اين خود بازيكن است كه بايد تصميم نهايي را بگيرد و از وكيل اختصاصي خود براي اين مهم دو روز وقت خواسته است. بنابراين دوشنبه (امروز) مي‌توانيم شاهين را مادريدي بدانيم.

برونزتي با اشاره به بودجه 280 ميليون يورويي كه پرس براي خريد بازيمكن براي فصل آينده اختصاص داده گفت: گزينه بعدي ما آلتين‌توپ است كه البته امتحان خود را پس داده و مورينيو يا هر مربي ديگري از او كاملا راضي است.

قرارداد نوري شاهين با مبلغ دو و نيم ميليون يورو براي هر فصل و به مدت 5 فصل منعقد خواهد شد.
جدا از اين مبلغ رئال مادريد 10 ميليون يورو جداگانه به باشگاه بورسيا دورتموند پرداخت مي‌كند.
انتهاي پيام/

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

نگاهي به عوامل بركت زا و بركت زدا در رزق و روزي

خبرگزاري فارس: گناهان و نافرماني ها، موجب سلب بركت در مال و عمر و زندگي است. همچنان كه در پيدايش و استمرار بركت، نيت ها و كردار آدمي نقش به سزايي دارد.

* رابطه معنويت و بركت
-------------------------

آن گاه كه در سايه سار معنويت و تقوا، بركات معنوي بر مردم باريدن گيرد، بركت هاي مادي نيز كم كم رخ مي نمايند و در اين گونه موارد ظاهر مي شوند:
1. فزوني در نان و غذا: رسول خدا(ص) مي فرمايد: «گرده ها و قرص هاي نان خود را كوچك بگيريد؛ زيرا با هر قرص كوچك ناني، بركت وجود دارد».
2. بركت در مال: با بخشش و انفاق مال، بركت مال فزوني مي يابد و علي(ع) هم در اهميت اين امر مي فرمايد: «بركة المال في الصدقه».
3. فرزند صالح: داشتن فرزندان صالح، از مظاهر خير و بركت است. امام باقر(ع) درباره خيرآوري فرزند مي گويد: «هيچ فرزندي بر عبدالمطلب هديه نشد كه بركتش از علي(ع) بيشتر باشد؛ مگر پيامبر خدا(ص)». اين بركت ها در سايه عبادت و حق گرايي و وظيفه شناسي تداوم مي يابد. دعا و ارتباط با خداوند، بركت هاي زندگي را زياد مي كند. احترام به بزرگ ترها نيز در افزايش رزق و روزي تأثيرگذار است. در برخي روايت ها آمده است: «سه چيز است كه در آن بركت وجود دارد: معامله مدت دار، قرض به هم دادن و مخلوط كردن گندم و جو براي مصرف خانه، نه براي فروش».

* عوامل بركت زدا
--------------------
گناهان و نافرماني ها، موجب سلب بركت در مال و عمر و زندگي است. در آيه اي آمده است: «ولكن كذّبوا فَاَخذناهم بما كانوا يكسبون»(اعراف: 96)، «آنان، يعني قوم هود، صالح، شعيب، نوح و لوط آيات الهي و پيامبران را تكذيب كردند و ما هم آن ها را به كيفر اعمال زشت خويش رسانديم». در بيان اين آيه مرحوم طبرسي مي نويسد: آنان مردمي بودند كه مرتكب گناه شدند و پيامبران را تكذيب كردند، خداوند هم درهاي بركت آسماني خود را به روي آنان بست و به خاطر كردار بدشان آنان را گرفتار تنگ دستي و مجازات كرد. ترك نماز، از عوامل بركت زداست.

حضرت زهرا(س) درباره رخت بربستن بركت از عمر و مال انسان بي نماز مي فرمايد: «يرْفَعُ اللّه ُالْبَرَكَةَ مِنْ عُمْرِهِ وَ يرْفَعُ اللّهُ الْبَرَكَةَ مِنْ رِزْقِه». هر گاه كم فروشي در ميان مردم رواج يابد، خداوند آنان را به خشك سالي و قحطي دچار مي سازد، چنان كه حضرت علي(ع) درباره زيان هاي كم فروشي مي فرمايد: «اذا طُفِفَتِ الْمِكْيالُ، اَخَذَهُمُ اللّه بِالسَّنينَ وَ النَّقْصِ». هم چنين اگر زكات مال پرداخت نشود، به فرمايش حضرت امير(ع): اذا مَنَعوُ الزَّكاةَ، مَنَعَتِ الاْرَضُ بَرَكاتِها مِنَ الزَّرْعِ و الثِّمارِ وَالْمَعادِنِ. هرگاه كه مردم زكات خود را نپردازند، زمين بركت خود را از زراعت و ميوه ها و معدن ها دريغ مي دارد.

* اسباب بركت زدا در روايت ها
-----------------------------------
ترك امر به معروف و نهي از منكر، عامل ديگر از بين رفتن بركت است، همان گونه كه پيامبر گرامي اسلام(ص) مي فرمايد: تا زماني كه مردم امر به معروف و نهي از منكر كنند و بر كارهاي خير به يكديگر ياري رسانند، نعمت ها و خيرات از آن ها رخت برنمي بندد، اما اگر اين دو را ترك كنند، بركات از آن ها گرفته خواهد شد. هم چنين از ديدگاه امام علي(ع) خيانت، يكي ديگر از عوامل بركت زداست و ايشان مي فرمايد: «اذا ظهرتْ الخِياناتُ، ارتفعتْ البركاتُ؛ زماني كه خيانت ها آشكار شود، بركات از بين خواهد رفت». در حقيقت، گناهان اخلاقي و اقتصادي و اجتماعي، فاجعه هاي دردناك و هستي سوز جامعه بشري هستند كه باعث خشم خداوند مي شوند. رسول گرامي اسلام در هشداري مي فرمايد: هرگاه خداوند بر امتي خشمگين شود و آن گاه بر آنان عذاب نازل نگرداند؛ نرخ هاي آنان را بالا مي برد، عمرهاي آن ها را كوتاه مي كند، تجارت شان را به سود نمي رساند، ميوه هاي درختان شان را سالم و بي آفت نمي كند، چشمه ها و نهرهاي آن ها را پر آب نمي گرداند و باران را از آنان دريغ مي دارد. رباخواري، رشوه خواري و ديگر درآمدهاي نامشروع عامل ديگر بركت زدايي شمرده مي شود، چنان كه امام موسي بن جعفر(ع) مي فرمايد: «به درستي كه حرام بركت ندارد و اگر هم نشو و نماي ظاهري داشته باشد، بركتي در آن نيست». نكته مهم اين است كه شرط دست يابي به بركت هاي آسماني و زميني، داشتن ايمان و تقواي بالاست و در پرتو تقرب الهي و اطاعت و فرمان برداري از تعاليم انسان ساز اسلامي و دوري از كج روي ها و سركشي ها است كه خداوند خيرات و بركات خويش را به بندگان هديه مي كند.

* عوامل بركت زا
---------------------
بركت؛ به معناي فزوني، بسياري، خجستگي، يمن، نيك بختي و سعادت است. نظام طبيعت و عالم هستي را نظام علت و معلول و عالم سبب و مسبب دانسته اند. در پيدايش و استمرار بركت، نيت ها و كردار آدمي نقش به سزايي دارد. خداوند متعال در قرآن به زيبايي به اين اصل اشاره مي كند كه: وَ لَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُري آمَنُوا وَ اتَّقَوْا لَفَتَحْنا عَلَيهِمْ بَرَكاتٍ مِنَ السَّماءِ وَ اْلأَرْضِ. و اگر مردم شهرها ايمان آورده و به تقوا گراييده بودند، قطعا بركاتي از آسمان و زمين بر ايشان مي گشوديم. علامه طبرسي در تفسير اين آيه مي نويسد: خداوند مي فرمايد: از شرك و گناهان بپرهيزيد تا ما درهاي بركات و خيرات تكامل بخش را، از آسمان به وسيله آمدن باران و از زمين به خاطر روييدن گياهان و به وجود آمدن ميوه ها نازل گردانيم. همان گونه كه حضرت نوح(ع) به امت خويش وعده داد و گفت: «يرْسِلِ السَّماءَ عَلَيكُمْ مِدْرارًا»(نوح: 11) البته بركات آسمان به«دعا» و بركات زمين به«آسان انجام شدن حوائج و نيازمندي» هم تفسير شده است. اگر اعمال بندگان بر اساس معيارهاي الهي شكل گيرد، رضايت خداوند را به همراه خواهد داشت و بركت هاي بي پايان الهي نصيب شان خواهد شد. امام رضا(ع) مي فرمايد: خداوند متعال به يكي از پيامبران وحي فرستاد كه: «هرگاه من اطاعت شوم، راضي مي گردم و آن گاه كه رضايت داشتم، بركت مي دهم و بركت من هم بي پايان است». گفتني است در سايه اجراي عدالت، جامعه به كمال معنوي مي رسد و در اين صورت، عنايت الهي شامل حال آنان مي گردد و پس از آن، بارش بركات را شاهد خواهيم بود، چنان كه حضرت علي(ع) به اين مهم اشاره مي كند كه: «بِالعَدْلِ تَتَضاعَفُ الْبَرَكاتُ؛ به سبب عدل، بركات چند برابر مي شود». از اين سخنان بر مي آيد كه در بركت، جنبه الهي و معنوي هم بسيار تأثيرگذار است و اين به فزوني، تعالي و ماندگاري نعمت كمك مي كند و در نهايت، انسان را به سلامت دنيوي و سعادت اخروي نزديك مي سازد.

منبع: سايت حوزه

انتهاي پيام/

دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  2:23 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

عضو هيأت رئيسه مجلس در گفت‌وگو با فارس:
ضرورت اخذ راي اعتماد وزراي وزارت‌خانه‌هاي ادغام شده ؛ فعاليت نيكزاد غيرقانوني است

خبرگزاري فارس: سخنگوي هيئت رئيسه مجلس با اشاره به برنامه پنجم توسعه درباره ادغام وزارتخانه‌ها گفت: وزارتخانه‌هاي جديد داراي وزير جديد خواهند بود و وزير جديد در فرآيند انتخاب گزينه توسط رئيس جمهور و دادن رأي اعتماد مجلس شكل مي‌گيرد لذا وزير جديد بايد از مجلس رأي اعتماد بگيرد.

محسن كوهكن نماينده مردم لنجان و سخنگوي هيئت رئيسه مجلس شوراي اسلامي در گفت‌و‌گو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري فارس در خصوص وضعيت وزارت راه و ترابري از منظر قانون اساسي گفت كه طبق اصل 135 اين قانون وقتي وزيري توسط رئيس جمهور عزل و يا از سوي مجلس استيضاح مي‌شود، رئيس جمهور به مدت سه ماه مي‌تواند با تعيين سرپرست آن وزارتخانه را اداره كند.

* اقدامات سرپرست وزارتخانه راه بعد از مهلت مقرر تصرف غيرقانوني در اموال عمومي است

وي افزود: دوازدهم بهمن ماه وزير راه به نوعي از مسئوليت خود عزل شد و مهلت اداره اين وزارتخانه با سرپرست نيز در تاريخ 12 ارديبهشت ماه به پايان رسيد لذا سرپرست اين وزارتخانه از اولين روز بعد از اين سه ماه در وزارتخانه مذكور هيچ حق امضا و مسئوليتي ندارد و هر اقدامي كه انجام دهد تصرف غير قانوني در اموال دولتي و عمومي است.

سخنگوي هيئت رئيسه مجلس در خصوص تشكيل وزارتخانه ورزش نيز گفت: بنده جزء كساني بودم كه در مجلس به موضوع تكشيل اين وزارتخانه راي ندادم چرا كه معتقد بودم وقتي در قانون برنامه پنجم كاهش تعداد وزارتخانه‌ها به دولت تكليف شده است اينكه يك وزارتخانه جديد تشكيل دهيم زيبنده نيست.

نماينده لنجان خاطر نشان كرد: زماني كه امري در مجلس تصويب و مورد تأييد شوراي نگهبان قرار مي‌گيرد و به قانون تبديل مي‌شود اين قانون بايد اجرايي شود و اگر چنانچه دولت ابهامي در اين زمينه دارد مي‌تواند به صورت طبيعي قبل از آنكه مهلت آن تمام شود اقداماتي مانند طرح استفساريه را مطرح كند.

وي افزود: از زماني كه تكليف شده كه سازمان تربيت بدني و سازمان ملي جوانان منحل شود اين موضوع بايد صورت مي‌گرفت چرا كه در اينجا ديگر بحث ادغام مطرح نيست بلكه بحث انحلال است لذا اين وزارتخانه بايد طبق قانون و در زمان مورد نظر تشكيل مي‌شد و فرد مورد نظر براي اداره اين وزارتخانه به عنوان وزير به مجلس معرفي مي‌شد.

كوهكن در خصوص ادغام برخي وزارتخانه‌ها تصريح كرد: مطابق ماده 53 قانون برنامه پنجم توسعه به دولت تكليف شده كه ظرف دو سال اول اجراي اين قانون تعداد وزارتخانه ها را از 21 وزارتخانه به 17 وزارتخانه كاهش دهد و در ذيل اين ماده آمده است كه شرح وظايف و اختيارات وزارتخانه‌هاي جديد توسط مجلس به تصويب مي‌رسد.

سخنگوي هيئت رئيسه مجلس يادآور شد: ممكن است برداشت دولت اين باشد كه وقتي مجلس اذن و اجازه ادغام وزارتخانه‌ها را مي‌دهد دولت مي‌تواند اين ادغام را انجام داده و مصاديق را خودش تشخيص دهد و يكي از وزرا را حذف و ديگري را نگه دارد.

* شرح وظايف وزير جديد بايد در مجلس تصويب شود

اين نماينده مجلس هشتم ادامه داد: دولت در اينجا دو تكليف دارد؛ يكي اصل ادغام و كاهش وزارتخانه‌ها و ديگري اين است كه كدام يك از وزارتخانه‌ها بايد در هم ادغام شوند.

نماينده لنجان همچنين با بيان اينكه در نهايت دولت بايد اين موضوع را به مجلس بفرستد و نهايتا مجلس از ادغام و تجميع و كم و زياد كردن اختيارات دو وزارتخانه وظايف وزارتخانه جديد را مصوب كند، گفت: البته ممكن است دولت اين برداشت را از ماده 53 قانون برنامه داشته باشد كه نيازي به معرفي وزير جديد نيست.

وي افزود: در اين صورت دولت بايد از مجلس اين سؤال را مطرح كند كه شما كه قانون راتصويب كرده‌ايد در اين باره چه نظري داريد؟

* مجلس تنها مقام انحصاري در تفسير مصوبات قوه مقننه است

كوهكن ادامه داد: همانطور كه مجلس حق ندارد قانون اساسي را تفسير كند و اگر تفسيري لازم شد نظر شوراي نگهبان، مجرا و قانوني است در تفسير قانون مصوبه مجلس هم تنها مقام انحصاري كه حق تفسير دارد و تفسير او مجرا خواهد بود مجلس شوراي اسلامي است لذا دولت در اين صورت مي‌تواند نظر مجلس را جويا شود.

* دولت وزارتخانه‌ها را براي ادغام در يكديگر به درستي انتخاب كرده است

عضو هيئت رئيسه مجلس در خصوص اصل ادغام وزارتخانه‌ها گفت: حساسيت خاصي در اين زمينه وجود دارد مثلا اينكه وقتي بحث ادغام وزارتخانه‌ها مطرح است، وزارتخانه‌هاي مدنظر را چگونه تعيين كنيم به طور مثال وقتي مي‌گوييم وزارت صنايع و بازرگاني در هم ادغام شوند يك نگراني براي صاحبان صنايع مبني بر اينكه صنعت و معدن در بازرگاني حذف مي‌شود به وجود خواهد آمد لذا اين مسائل بايد حل شود.

كوهكن در ادامه گفت‌وگوي خود به خبرنگار فارس گفت: نگاه ديگر اين است كه آيا انتخاب وزارتخانه‌ها براي ادغام، انتخابي درست و صحيح است يا خير كه بايد گفت اين قبيل انتخابات از پشتوانه كار كارشناسي چندين ساله برخوردار و بحث تجميع بحثي طولاني است و در گذشته تجربه آن را داشته‌ايم.

كوهكن انتخاب وزارتخانه‌ها از سوي دولت براي ادغام در يكديگر را انتخابي درست و صحيح دانست و گفت: بنده به آنها اعتقاد دارم چرا كه اين انتخابات داراي سنخيت است.

* وزير جديد بايد از مجلس رأي اعتماد بگيرد

وي افزود: وزير جديد بايد از مجلس رأي اعتماد بگيرد چرا كه در تعريف ماده 53 عبارت "وزارتخانه‌هاي جديد " آمده لذا وزارتخانه‌هاي جديد داراي وزير جديد خواهند بود و وزير جديد در فرآيند انتخاب گزينه توسط رئيس جمهور و دادن رأي اعتماد مجلس شكل مي‌گيرد.
انتهاي پيام/ع

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

خوزستان قطب جديد فوتسال است
حاجتي: براي حضور در ليگ برتر منتظر تصميم هيات مديره هستيم

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه حفاري اهواز گفت: براي حضور در ليگ برتر فوتسال منتظر تصميم هيات مديره باشگاه هستيم كه اميدوارم به زودي تيم تشكيل شود.

عليرضا حاجتي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: نظر مديرعامل شركت اين است كه ما كارمان را ادامه دهيم و نظر وزير هم اين نيست كه ورزش در وزارت نفت قطع شود. بر اين ‌اساس بايد با هيات مديره باشگاه صحبت كنيم تا تكليف‌مان براي حضور در ليگ برتر فوتسال مشخص شود.

وي ادامه داد: اميدوارم هر چه زودتر تيم را تشكيل داده و آماده حضور در مسابقات شويم. هنوز با بازيكن خاصي صحبت نشده، اما تيم فصل گذشته را حفظ خواهيم كرد.

مديرعامل باشگاه حفاري در مورد انتخاب سرمربي فصل آينده اين تيم تصريح كرد: رضا داودي مربي جواني بود كه سال گذشته از وي استفاده كرديم. نياز هست كه امسال از يك مربي باتجربه‌تر استفاده كنيم و مربيان جوان نيز كنارش قرار بگيرند.

حاجتي تاكيد كرد: خوشبختانه امروز خوزستان به يك قطب در فوتسال تبديل شده و ما در تلاش هستيم با بازيكنان بومي‌مان، در ليگ 90 نيز شرايط خوبي داشته باشيم.
انتهاي پيام/

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

/مسابقات شطرنج قهرماني آسيا - مشهد/
مرادي در پايان دور هفتم به رده پنجم صعود كرد

خبرگزاري فارس: دور هفتم رقابت‌هاي شطرنج قهرماني آسيا با صعود مرادي به رده پنجم پيگيري شد.

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، مسابقات شطرنج قهرماني آسيا در دور هفتم در حالي پيگيري شد كه در ابتدا يك دقيقه سكوت به خاطر درگذشت ويلي آبالوس، داور بين‌المللي و مدير اجرايي فدراسيون شطرنج فيليپين صورت گرفت.
آبالوس، داور و برگزار كننده سه دوره گذشته اين مسابقات بود و در سال 2007 در مسابقات شهرهاي آسيا كه در تهران برگزار شد حضور داشت.
در دور هفتم الشن مرادي، نماينده ايران برابر حريفي از هند قرار گرفت و توانست به برتري دست يابد و با 4 پله صعود در رده پنجم ايستاد. مرادي در دور هشتم به مصاف يويانگي، صدرنشين مسابقات مي‌رود.
در ديگر ديدار يويانگي از چين كه در صدر جدول رده‌بندي قرار دارد برابر حريفي از هند قرار گرفت و در پايان 6 ساعت رقابت به تساوي دست يافت، اما همچنان با 5.5 امتياز در صدر جدول باقي ماند.
احسان قائم‌مقامي، ديگر نماينده ايران در ديدار برابر سيدجواد علوي اولين پيروزي خود را دست يافت و با 3.5 امتياز در رده 29 ايستاد.

رده‌بندي نمايندگان ايران در پايان دور هفتم:
5- الشن مرادي
27- احمدي‌نيا
29- احسان قائم‌مقامي
35- پوريا دريني
38- اميد نوروزي
41- سيدجواد علوي
42- اميررضا پور رمضان‌علي
46- سعيد عربي
48- شاهين ساده
49- محمدميران خادم

در پايان دور هفتم يو يانگي از چين با 5.5 امتياز در صدر قرار دارد و بو خيانگزي از چين، هاريكريشنا و ساسيكران از هند و الشن مرادي با 5 امتياز در تعقيب وي هستند.
انتهاي پيام/

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

آموزه هاي فاطمي درباره ولايت

خبرگزاري فارس: از ديـدگـاه فـاطـمـه (سلام الله عليها) ، امـامـت تداوم و استمرار رسالت است و (امام) در اداره امور مـسـلمـانـان و نـظـام اجـتـمـاعـى آنـان از هـمـان شـان و جـايـگـاهـى بـرخـوردار اسـت كـه (رسـول) بـرخـوردار بـود.

پيام هاي فاطمه درباره ولايت

امـامـت و ولايـت در اسـلام ، از پـايـه هاى اصلى اعتقادى و زيربناى زندگى سياسى ، اجتماعى و فـرهـنـگى انسان به شمار مى آيد. مسلمانان با مذاهب مختلف و نظرات گوناگون ، در ضرورت امامت و رهبرى اتفاق نظر دارند. امّا ولايت در باور شيعه از جايگاه بلند و رفيعى برخوردار است تـا جـايـى كه از نماز، روزه ، حج و جهاد نيز برتر و بالاتر است . امام باقر(عليه السلام) در اين باره مى فرمايد:

"اسـلام بـر پـنـج چـيز پايه گذارى شده است ، بر نماز، زكات ، حج ، روزه و ولايت . زراره مى گويد: از امام (عليه السلام) سؤ ال كردم كداميك از اينها برتر است ؟ فرمود: ولايت ! زيرا ولايت كليد همه آنهاست و والى ، دليل و راهنماى آنهاست . "(1)

بـا تـوجه به روايات فوق ، ولايت و امامت را نمى توان باور يا حكمى جداگانه از احكام دينى دانـست ، بلكه بايدگفت تمامى دين به منزله جسم و ولايت روح آن است . دين بى ولايت دين نيست و انـسـان بـى ولايـت را نـمـى تـوان مـسـلمـان واقـعـى دانـسـت . بـر ايـن اسـاس ‍ اسـت كـه رسول خدا(صلي الله عليه و آله) فرمود:

مَن ماتَ و لَمْ يَعْرِفْ اِمامَ زَمانِهِ ماتَ مِيتَةَ الجاهِلِيَةِ(2)

هر كس كه امام زمان خويش را نشناسد و بميرد، به مرگ جاهلى از دنيا رفته است .

فاطمه (سلام الله عليها) و ولايت

حضرت زهرا(سلام الله عليها) ولايت و امامت را با تمام وجود درك كرده بود و نتيجه انحراف خلافت و امامت امت را بـه خـوبـى مـى ديـد. آن حـضـرت در خـطـبـه مـعـروف خـود بـه تـبـيـيـن جـايـگـاه رفـيـع اهل بيت رسول خدا(صلي الله عليه و آله) مى پردازد و بيان مى دارد كه حكومت حق آنان است :

"شـما بندگان خدا! نگاهبانان حلال و حرام ، و حاملان دين و احكام ، و امانت داران حق و رسانندگان آن به خلقيد. حقى را از خدا عهده داريد و عهدى را كه با او بسته ايد بپذيريد. ما خاندان را در ميان شما به خلافت گماشت ، و تاويل كتابُ الله را به عهده ما گذاشت . حـجـت هـاى آن آشـكـار اسـت ، و آنچه درباره ماست پديدار و برهان آن روشن و از تاريكى گمان بكنار.(3)

حـضـرت زهـرا(سلام الله عليها) پـس از تـبـيـيـن مـنـزلت و نـقـش مـحـورى اهل بيت پيامبر(صلي الله عليه و آله) در هدايت امت اسلامى و بيان احكام الهى ، به بحث درباره نظام امامت پرداخت و فرمود:

وَ جَعَلَ طاعَتَنا نِظاماً (لِلمِلَةِ) و امامتنا اءمناً مِنَ الفُرقَةِ وَ حُبَّنا عِزّاً لِلاِسْلامِ.(12)

خـداى متعال ، اطاعت ما اهل بيت را مايه نظام و انسجام ملت و امامت ما را ضامن وحدت و مانع افتراق و تشتت امت اسلامى و دوستى ما را مايه عزت اسلام قرار داد.(4)
حـضـرت فـاطـمـه (سلام الله عليها) با بيان فوق اشاره عميقى به نقش نظام امامت در ايجاد همبستگى در بين مـردم كـرده اسـت و در واقـع يـكـى از مـهـمـتـريـن اهـداف تشكيل حكومت در جوامع بشرى را كه همانا ايجاد و گسترش نظم و انضباط در جامعه و جلوگيرى از تشتت و نابسامانى در بين اجتماعات انسانى مى باشد را مورد توجه قرار داده است .

حـكـومت هاى پديدار گشته در جوامع مختلف در طول تاريخ هر يك به گونه اى براى دستيابى بـه نـظـم و انـسـجـام تـلاش كـرده و در راه تحقق اين هدف گام برداشته اند، اما تاكيد فاطمه زهـرا(سلام الله عليها) بـر ايـن نـكـتـه اسـت كـه اگـر امـامـت و رهـبـرى اهل بيت رسول خدا(صلي الله عليه و آله) به عنوان محور اصلى حكومت در جامعه مورد توجه قرار گيرد، دستيابى به ثبات و انسجام اجتماعى و جلوگيرى از نابسامانى و افتراق كه در واقع از ابتدايى ترين و بـديـهـى تـريـن وظـايـف حـكـومـت اسـت ، بـه بـهـتـريـن شـكـل آن تـامـيـن خـواهـد گـرديـد و زمـيـنـه بـراى تـحـقـق اهـداف مـهـمـتـرى كـه از تشكيل حكومت مورد انتظار است فراهم خواهد شد.

مـحـور ديـگـر سـخـن حـضـرت زهـرا(سلام الله عليها) تـرسـيـم وضـعـيـت مـوجـود امـت اسـلامـى پـس از رسـول خـدا(صلي الله عليه و آله) اسـت كـه وجـود تـشـتت و تفرقه در بين مسلمانان و نابسامانى امور آنها پس از رحلت پيامبر(صلي الله عليه و آله) معلول روى گردانى آنها از اهل بيت و انحراف از سيستم حكومتى مبتنى بر امامت و ولايت است .

در واقـع از ديـدگـاه فـاطـمـه (سلام الله عليها) ، امـامـت تداوم و استمرار رسالت است و (امام) در اداره امور مـسـلمـانـان و نـظـام اجـتـمـاعـى آنـان از هـمـان شـان و جـايـگـاهـى بـرخـوردار اسـت كـه (رسـول) بـرخـوردار بـود. لذا اگـر ديـده مـى شـود كـه نـظـام خـلافـت پـس از رسـول خـدا(صلي الله عليه و آله) نـه تـنـها نتوانست نقش محورى رهبرى را در جامعه اسلامى حفظ كند، بلكه خود عـامـلى بـراى گـسـتـرش نـابـسـامانى گرديد، بدين خاطر بود كه كسانى در مصدر امور قرار گرفتند كه فاقد صلاحيت رهبرى بودند و امام برحق را از حكومت و حق خود محروم ساخته بودند.

حـضـرت زهـرا(سلام الله عليها) چون بر لزوم وجود امام معصوم در كنار قرآن براى هدايت انسانها اعتقاد داشت بـه مـبـارزه بـا حـاكـمـان غـاصـب پـرداخـت ؛ چـنـانـكـه آن حـضرت در خطابه آتشين خود در مسجد پيامبر(صلي الله عليه و آله) فرمود:

شما با پيامبر محبوب و محمود خود پيمان بستيد تا دين او را با دست خويش در جهان بگسترانيد و جهان را بر محور اين دين حنيف و شريف به گردش درآوريد. قرآن را مى بينم كه به ظاهر آن احترام مى كنيد. حقيقت اين است كه در صفحات مقدس آن ، رازها و رمزها و خواندنى ها و شنيدنى هاى بـسـيـار وجـود دارد. امـا چـشـم به راه خطيب توانايى نشسته است كه راز پنهان بداند و رمز بسته بگشايد و خواندنى ها و شنيدنى ها را به جهانيان باز گويد.

از سـپـيـدى و سـيـاهـى ايـن كـتـاب ، كـجـا مـى تـوانـيـم راه بـه سـر مـنـزل مـقـصـود بريم ، تا دانشمندى روشنفكر و پرهيزكار، سپيدى را از سياهى ها باز ننمايد و شب را از روز امتياز ندهد و نقاب ظلمت از چهره نور فرونكشد، ما همچنان حيرت زده و راه گم كرده خـواهـيـم مـاند، او همان دانشمند روشنگر و روشن بينى است كه گويا و بينا و شنواست . او كسى اسـت كـه آيات الهى را يكجا در پرده هاى سينه خويش پنهان ساخته است . و در نفس خود قرآنى بـزرگ و عـزيـز بـه وجـود آورده اسـت . او قـرآنـى گـويـا و شـنـوا و راه پيما و راهنماست . اين گـنـجينه اسرار، كه اينجا و آنجا ذخاير گرانبهايش را گسترش دهد و تشنگان را به فرا خور خـويش سيراب كند همان پيشاهنگ سعادت و كاروان سالار ابديت است . اوست كه پيروان خويش را به جانب مينوى جاويدان راهبرى خواهد كرد.(5)

درسـت هـمين ويژگي ها است كه زهرا(سلام الله عليها) را به دفاع از على (عليه السلام) برمى انگيزاند. دفاع حضرت زهـرا(سلام الله عليها) از امـيـر مـؤمـنـان نـسبت به زمامدارى جامعه اسلامى ، دفاع شخصى و خصوصى نبود، بلكه دفاع يك زن مسلمان متعهد و مسؤول از حق عظيمى بود كه غصب شده است . فاطمه (سلام الله عليها) چون حـق حـكـومـت را از آن عـلى (عليه السلام) و اهـل بـيـت پـيـامبر(صلي الله عليه و آله) مى ديد به دفاع از آن حضرت پرداخت و هـشـدارهـاى خـود را مـتـوجـه كـسـانـى كـرد كـه بـا اقـدام نـابـخـردانـه خـود حـاصـل تـلاشـها و مجاهدت هاى رسول خدا(صلي الله عليه و آله) را به بازى گرفته اند و اعلام خطر با نويى رنـجـديـده اسـت كـه بـا شـجـاعـتـى وصـف نـاشـدنـى و اسـتـقـامـتـى سـتـودنـى در مـقـابـل مـنـحـرفـان مـى ايستد و امت اسلامى را از آينده مبهم و تاريك كه با انحراف در رهبرى در انتظار آنان است بر حذر مى دارد.

پي نوشت ها:

1. اصول كافى ، ج 2 ، باب دعائم الاسلام ، ح 5 .

2. الذخيره فى علم الكلام ، ص 495 .

3. زندگانى فاطمه زهرا(سلام الله عليها) ، سيد جعفر شهيدى ، ص 128 .

4. همان ، ص 129 .

5. احتجاج طبرسى ، ج 1 ، ص 147 .

منبع: كتاب فاطمه حامي ولايت - سيد محمد حسيني شاهرودي

انتهاي پيام/

دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  2:24 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

ا حضور 150 ورزشكار برگزيده كشور؛

مسابقات انتخابي تيم ملي پرورش اندام در اراك برگزار مي‌شود

خبرگزاري فارس: رئيس هيئت پرورش اندام استان مركزي از برگزاري مسابقات انتخابي تيم ملي با حضور 150 نفر از ورزشكاران برگزيده كشور در اراك خبر داد.

ناصر اميري امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اراك اظهار داشت: اين مسابقات 23 ارديبهشت ماه و به منظور انتخاب اعضاي تيم ملي به منظور شركت در مسابقات آسيايي در سالن 2 هزار نفري پنجم مرداد اراك برگزار مي‌شود.
وي تصريح كرد: اين مسابقات در دو بخش بادي بيلينگ در هشت وزن و بادي كلاسيك در چهاز وزن برگزار مي‌شود.
رئيس هيئت پرورش اندام استان مركزي گفت: همچنين طي روزهاي 28 و 29 ارديبهشت ماه سمينار علم تمرين و برنامه‌ريزي تمريني با حضور دبير كميته آموزش پرورش اندام كشور برگزار خواهد شد.
اميري افزود: شركت در اين كلاس براي مربيان كه قصد ارتقا از درجه 3 به درجه 2 را دارند، الزامي است كه پيش‌بيني مي‌شود حدود 100 نفر در آن شركت كنند.
وي همچنين از اعزام تيم مچ‌اندازي استان به مسابقات قهرمان كشوري خبر داد و بيان داشت: مسابقات مچ‌اندازي قهرمان كشوري 28 ارديبهشت ماه در اروميه برگزار خواهد شد.
رئيس هيئت پرورش اندام استان مركزي با اشاره به ساماندهي حدود 5 هزار نفر از علاقه‌مندان به اين رشته ورزشي در سال گذشته بيان داشت: ورزشكاران سازمان‌يافته در رده‌هاي مختلف سني ساماندهي شده و در شش رشته بادي بيلينگ، بادي كلاسيك، قوي‌ترين مردان، مچ‌اندازي، پاورليفتينگ و پرس سينه فعاليت خود را دنبال كردند.
انتهاي پيام/آ30

دوشنبه 19 اردیبهشت 1390  2:24 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها