/اخبار كوتاه از سرخپوشان/
وحشت از تكانهاي شديد هواپيما و برگزاري اولين تمرين پرسپوليس در ابوظبي
خبرگزاري فارس: كاروان تيم فوتبال پرسپوليس در حالي عازم امارات شد كه شرايط جوي نامساعد و تكانهاي شديد هواپيما، باعث وحشت مسافران شده بود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، پرواز سرخپوشان كه متعلق به شركت الاتحاد بود، راس ساعت حركت و در وقت پيش بيني شده وارد فرودگاه ابوظبي شد. اين در حالي بود كه در بخشي از اين سفر، شرايط جوي نامساعد و تكانهاي شديد هواپيما، باعث وحشت مسافران شده بود.
* نمايندگاني از سوي باشگاه الوحده، در فرودگاه ابوظبي به استقبال سرخپوشان آمده بودند.
* خروج سريع و بي دردسر پرسپوليسيها از فرودگاه ابوظبي با شوخي برخي بازيكنان همراه شده بود. گويا تجربه تلخ سفر به عربستان در ذهن بازيكنان مانده بود و مهياي برخوردهاي عجيب از سوي ميزبان بودند.
* به محض ورود به فرودگاه ابوظبي، ماشينهاي تشريفات از سوي باشگاه الوحده به استقبال سرخپوشان آمد. با اين حال، اتوبوسي كه براي پرسپوليسيها در نظر گرفته شده بود با دقايقي تاخير به محل مورد نظر رسيد و بازيكنان دقايقي را در خروجي فرودگاه به انتظار اتوبوس، معطل شدند.
* پرسپوليسيها 30 دقيقه پس از استقرار در هتل ميلينيوم الوحده، با نظر كادر فني عازم زمين محل تمرين شدند تا اولين جلسه از تمرينات خود را پشت سر بگذارند. زمين در نظر گرفته شده براي تمرين سرخپوشان، استاديوم باشگاه الظفره است.
* كنفرانس مطبوعاتي سرمربيان دو تيم پرسپوليس و الوحده ساعت 11:30 صبح امروز برگزار مي شود.
تيمهاي پرسپوليس و الوحده در آخرين بازي از مرحله اول ليگ قهرمانان آسيا و در يك بازي تشريفاتي، فردا (سه شنبه) از ساعت 20:30 به مصاف هم ميروند.
*اولين جلسه تمرين سرخپوشان در ابوظبي، ديشب در استاديوم باشگاه الظفره برگزار شد.
تمرين از ساعت 21:30 به وقت محلي در ورزشگاه الظفره برگزار شد.
- پيش از شروع تمرينات، علي دايي به مدت 5 دقيقه با بازيكنان صحبت كرد.
- پس از آن، بازيكنان 20 دقيقه به دويدن و گرم كردن، زير نظر مولايي، بدنساز تيم پرداختند.
- حركات كششي، بخش بعدي تمرينات بود.
- در اولين بخش از تمرينات گروهي، بازيكنان به 3 گروه 7 نفره تقسيم شدند و 5 به 2 به بازي فوتبال با قوانين خاص پرداختند. اين بخش از تمرينات زير نظر مياچ انجام شد.
- مرور تمرينات تاكتيكي، بخش بعدي و پاياني تمرينات بود.
- بازيكنان پس از سرد كردن، عازم هتل شدند.
انتهاي پيام/