0

ژله توت فرنگي و خامه وانيلي

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

ژله توت فرنگي و خامه وانيلي

شايد پس از تهيه اين دسر ، آنقدر از طعم آن خوشتان بيايد كه در اولين ميهماني كه در پيش داريد آن را تهيه كنيد.

كل زمان تهيه: 6 ساعت و 20 دقيقه

مواد لازم براي 8- 6 نفر:

پودر ژله توت فرنگي: يك بسته

زرده تخم‌مرغ: 5 عدد

شير: 5/2 پيمانه

شكر: يك پيمانه

پودر ژلاتين: 5 قاشق چاي‌خوري

وانيل: 8/1 قاشق غذاخوري

خامه زده: نصف پيمانه

توت فرنگي تازه

نعناي تازه

طرز تهيه:

• يك بسته پودر ژله را در يك پيمانه آب‌جوش حل كرده، سپس يك پيمانه آب سرد روي آن بريزيد و خوب هم بزنيد.

• مخلوط ژله را در يك ظرف كريستال بريزيد و بگذاريد در يخچال ببندد.

• زرده تخم‌مرغ، شكر و وانيل خوب با هم مخلوط كنيد تا نرم و روان شوند.

• شير را بجوشانيد و به مخلوط اضافه كنيد.

• مخلوط را به مدت چند دقيقه در جايي قرار داده تا خنك شود و به حرارت مناسب برسد.

• پودر ژلاتين را در نصف پيمانه آب سرد مخلوط كرده سپس نصف پيمانه آب داغ به آن اضافه كنيد و خوب آن‌ها را با هم مخلوط كنيد.

• وقتي مخلوط اصلي، به حرارت مناسب رسيد، خامه و مخلوط ژلاتين را  به آن اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.

• وقتي مخلوط ژله به اندازه كافي سفت شد، به آرامي مخلوط خامه را روي آن بريزيد.

• دسر مورد نظر را به مدت 6 ساعت درون يخچال قرار دهيد.

• روي دسر را با توت فرنگي تازه و برگ‌هاي نعنا تزيين كنيد.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

سه شنبه 14 اردیبهشت 1389  7:20 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها