شايد پس از تهيه اين دسر ، آنقدر از طعم آن خوشتان بيايد كه در اولين
ميهماني كه در پيش داريد آن را تهيه كنيد.
كل زمان
تهيه: 6 ساعت و 20 دقيقه
مواد لازم براي 8- 6 نفر:
پودر ژله توت
فرنگي: يك بسته
زرده تخممرغ:
5 عدد
شير: 5/2
پيمانه
شكر: يك پيمانه
پودر ژلاتين: 5 قاشق چايخوري
وانيل: 8/1 قاشق غذاخوري
خامه زده: نصف پيمانه
توت فرنگي تازه
نعناي تازه
طرز تهيه:
• يك بسته پودر ژله را در يك پيمانه آبجوش حل كرده، سپس يك پيمانه آب
سرد روي آن بريزيد و خوب هم بزنيد.
• مخلوط ژله را در يك ظرف كريستال بريزيد و بگذاريد در يخچال ببندد.
• زرده تخممرغ، شكر و وانيل خوب با هم مخلوط كنيد تا نرم و روان شوند.
• شير را بجوشانيد و به مخلوط اضافه كنيد.
• مخلوط را به مدت چند دقيقه در جايي قرار داده تا خنك شود و به حرارت
مناسب برسد.
• پودر ژلاتين را در نصف پيمانه آب سرد مخلوط كرده سپس نصف پيمانه آب
داغ به آن اضافه كنيد و خوب آنها را با هم مخلوط كنيد.
• وقتي مخلوط اصلي، به حرارت مناسب رسيد، خامه و مخلوط ژلاتين را به آن
اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.
• وقتي مخلوط ژله به اندازه كافي سفت شد، به آرامي مخلوط خامه را روي آن
بريزيد.
• دسر مورد نظر را به مدت 6 ساعت درون يخچال قرار دهيد.
• روي دسر را با توت فرنگي تازه و برگهاي نعنا تزيين كنيد.