0

زن اسرار ملكوت الهي است

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

زن اسرار ملكوت الهي است

نسخه چاپي ارسال به دوستان
امام جمعه آبادان:
زن اسرار ملكوت الهي است

خبرگزاري فارس: امام جمعه آبادان گفت: زن اسرار ملكوت الهي است.

به گزارش خبرگزاري فارس از آبادان، آيت‌الله عبدالله محمدي‌اصفهاني ظهر در خطبه‌هاي نماز جمعه اين هفته كه در محل مصلاي نماز جمعه آبادان برگزار شد، اظهار داشت: زنده كردن دل به عوامل اسلامي و ويران كردن مقاصد شيطاني به كرار در روايات و آيات آسماني قرآن توصيه شده است.
وي با اشاره به اينكه دست‌اندازي به بيت‌المال كاري بس ناپسند است، افزود: بسيار تأكيد شده كه انسان‌ها حتي‌المقدور از بيت‌المال استفاده نكنند.
امام جمعه آبادان با اشاره به بزرگداشت سالروز شهادت آيت‌الله مطهري و نامگذاري اين روز به روز معلم، تصريح داشت: معلمان مشعل‌هاي فروزان جوامع انساني و رهبران فكري انسان‌ها هستند.
وي ادامه داد: شهيد مطهري سال‌هاي سال با كج‌روي‌ها و انحرافات به مبارزه پرداخته و در نهايت خود قرباني و هدف ناملايمات دشمنان اسلام قرار گرفت.
محمدي‌اصفهاني اضافه كرد: شغل معلمي، شغل انبياست و بر مبناي اين شأن و منزلت، معلمان همواره بايد مورد تكريم متعلمان قرار گيرند.
وي با اشاره به اينكه معلمان امروز بايد هماهنگ با تكنولوژي پيشرفته آموزشي، آموزش و تعليم را پيش‌ببرند، گفت: آموزش‌هاي ضمن خدمت، تحصيل در مقاطع بالاتر و ارتقاي سطح آموزش‌هاي نرم‌افزاري مي‌تواند دانش و تعليم معلمان را تا حد اعلا افزايش دهد.
امام جمعه آبادان با اشاره به فرمايش مقام معظم رهبري در ديدار با معلمان، خاطرنشان كرد: معلمان بايد انسان‌هايي در طراز و نياز با جمهوري اسلامي تربيت كنند.
وي با اشاره به اينكه در آيات و روايات آمده كه همواره در دعاهاي خود براي معلمان‌تان از خدا طلب مغرفت كنيد، افزود: فرهنگيان، امروز بايد پيش از زمان خود حركت كرده تا بتوانند نياز فرداي جامعه را با استفاده از ابزار تكنولوژي روز، معرفت و عرفان تأمين كنند.
محمدي‌اصفهاني در ادامه به تحولات اخير در منطقه به ‌ويژه در بحرين اشاره داشت، اضافه كرد: در اوايل هفته گذشته، عنصر چهره‌پردازي شده آمريكا، انگليس كشته شد.
وي خاطرنشان كرد: همواره سه مثلث شوم استعمار آمريكا، صهيونيسم و انگليس زندگي آرام مردم را به مخاطره انداحته و به فكر منافع شيطاني خود هستند.
امام جمعه آبادان تصريح كرد: اين گروه در طول ساليان متمادي براي باز كردن راه و هموار كردن مسير سلطه‌جويانه خود، به كشورها حمله‌هاي نرم‌افزاري و سخت‌افزاري داشته و دارند.
وي با اشاره به اينكه امروز ليبي و بحرين تلفيقي از خون و شهادت است، گفت: امروز دشمنان در اين مناطق به جان مردم افتاده و با كشتن و قتل و غارت، سرمايه و منبع آنها را به يغما مي‌برند.
محمدي‌اصفهاني افزود: فضاي بحرين به حدي غمگين و تاريك است كه به جمهوري اسلامي كه مردم ستمديده اين كشور طي نامه‌اي خواستار بستن تنگه هرمز شدند.
وي در ادامه با اشاره به اينكه كشورهاي به ظاهر مدافع حقوق بشر امروز در برابر اين ناملايمات سكوت كرده‌اند، اضافه كرد: به‌زودي همه ملت‌هاي مسلمان و رنج‌ديده خشم و غضب‌شان يكپارچه شده و صداي فرياد آنها دنيا را تكان خواهد داد.
امام جمعه آبادان همچنين در ادامه با تسليت به‌مناسبت سالروز شهادت بزرگ بانوي اسلام حضرت فاطمه اطهر، گفت: فاطمه (س) بزرگي شخصيتيش تنها به‌خاطر همسري اميرالمؤنين نيست زيرا حضرت علي(ع) غير از آن همسران ديگري نيز داشت.
وي افزود: همچنين برتري شخصيت حضرت فاطمه(س) تنها به‌خاطر منسوب بودن آن به دختري پيامبر اكرم نيست زيرا پيامبر غير از آن دختران ديگري هم داشت.
محمدي‌اصفهاني با اشاره به عقايد فلاسفه و عرفا، خاطرنشان كرد: مظهر عقل كل در دنياي خلقت اميرالمؤمنين و رسول بوده و نفس كل در جهان آفرينش فاطمه‌زهرا(س) است.
وي اضافه كرد: فاطمه برزخ بين نبوت كبري و ولايت عظمي، پيامبر و امام علي(ع) است.
امام جمعه آبادان با اشاره به اينكه زن موجود بسيار مقدسي است،ادامه داد: زن اسرار ملكوت الهي و فاطمه اطهر سرآمد زنان جهان است.
وي در پايان اظهار داشت: اميدواريم همه زنان و دختران مسلمان با الگوگيري از زندگي پرفراز و نشيب ان حضرت، در مسير ولايي و الهي فاطمه اطهر قدم گذاشته و از پيروان حقيقي او باشند.
انتهاي پيام/غ10

 
 
جمعه 16 اردیبهشت 1390  5:46 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها