0

هم نسلي من بخوان

rasekhoonm
rasekhoonm
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 218

هم نسلي من بخوان

نويسنده :نگار شيخلي
حرف اول :ما همگي نسل سومي هستيم. نمي دانم تا به حال دقت کرده ايد که نسل ما در افکار عمومي تبديل به موجوداتي   شدن است ؟؟من به هيچ وجه  DCشده که تنها کار آنها کافي شاپ رفتن و رقصيدن وچت کردن است و بزرگترين غم آنها
به بالا و پايين شهر کاري ندارم چون همه مي دانيم هم مرفهين در پايين شهر به وفور پيدا مي شوند و هم کودکاني که جاي خوب ندارند در کوچه هاي شمال شهر .خودمان را گول نزنيم
مقصر کيست ؟!ما همه درد هم را خوب مي فهميم
آيا يک قدم برداشته ايم که ثابت کنيم نسل ما هم شعور دارد و فکر مي کند و مي نويسد و حرف مي زند و نشان  دهيم که فقط روش او با نسل هاي قبل متفاوت است ؟!تنها  کارما اين شده که يکديگر را بکوبيم و زير سوال ببريم
خودمان بين خودمان خط کشي مي کنيم !بالاي شهر ،پايين شهر /پولدار ،فقير/بافرهنگ ،بي فرهنگ مگر شعار ما ان نيست که تمام اين خط کشي ها از بيخ و بن غلط است ؟چرا انرژي خود را صرف مبارزه با جرياني نمي کنيم که سعي مي کند نسل سوم را موجوداتي بي هويت ،معتاد ،بي سواد و بي شعور نشان دهد
نمي توانم نگويم . ومي دانم به اين فکر مي کنيد که دوره اين حرف ها گذشته و مثلا بايد از نقش احزاب  در انتخابات صحبت کرد . بايد ژست روشنفکري گرفت ولي باور کنيد کار ما جايي گره خورد که به عقايد  خود احترام نگذاشتيم . از همان جايي که گفتيم حرف من درست است و برا ي اثبات وجود خويش حاضر شديم ديگران را زير سوال ببريم
ما از  وقتي بدبخت شديم که خوب و بد را تعريف کرديم و هر چه خود به آن باور داشتيم .خوب ناميديم ما که دم از تحول سياسي مي زنيم ،تحمل 4خط نوشته را نداريم دائما در پي ايراد گرفتن هستيم
تا وقتي که دست هاي ما در هم گره خورده نباشد تا وقتي که بهنام نسل خود پشت يکديگر را نگيريم (اگر چه با هم مخالفيم )به جايي نمي رسيم

یک شنبه 12 اردیبهشت 1389  1:53 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها