آخرين تحولات سوريه؛
رو شدن دست آمريکا در ناآرامي هاي سوريه/ کشته شدن 6 تروريست/طرح تازه دولت براي اجراي اصلاحات
بزرگنمایی:

خبرگزاري آريا-در حالي که منابع خبري از کشته شدن 6 عامل مزدور در سوريه خبر دادند، نخست وزير اين کشور اعلام کرد دولت طرح تازه براي اجراي اصلاحات در سوريه دارد.
کشته شدن شش تروريست در سوريه
منابع امنيتي سوريه از هلاکت شش تروريست در جنوب اين کشور خبردادند.
به گزارش خبرگزاري سوريه، نيروهاي ارتش سوريه ديروز(شنبه) در درگيري با گروه هاي تروريستي نزديک شهر درعا در جنوب اين کشور، شش نفر از آن ها را به هلاکت رساندند. در اين عمليات 149 نفر ديگر بازداشت شدند.
منابع سوري گفتند: در درگيري ديروز نيروهاي دولتي با تروريست ها در درعا يک نظامي سوري کشته و هفت نظامي ديگر زخمي شدند.
خبر ديگر اينکه، شيخ "احمد الصياصنه" يکي از شيوخ شهر درعا به همراه 250 فرد مسلح، خود را به نيروهاي ارتش سوريه تسليم كردند.
مردم برخي شهرهاي سوريه از جمله درعا از چند هفته پيش با برگزاري تظاهرات ، خواهان اصلاحات اقتصادي و سياسي هستند،اما برخي عوامل مزدور با سوء استفاده از اين وضعيت، شهروندان و نيروهاي امنيتي سوريه را هدف حمله قرار مي دهند.
طرح تازه براي اجراي اصلاحات در سوريه
نخست وزير سوريه از ارائه طرحي جامع براي اجراي اصلاحات در اين کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاري چين، "عادل سفر" نخست وزير سوريه (شنبه شب) گفت، دولت اين کشور هفته آينده طرح جامع و کاملي را براي اجراي اصلاحات در بخش هاي مختلف کشور ارائه خواهد کرد.
"عادل سفر"افزود، اين اصلاحات در زمينه هاي سياسي، امنيتي ، قضايي؛ اقتصادي و اجتماعي خواهد بود.
نخست وزير سوريه تاکيد کرد، براي اجراي اصلاحات در سوريه از شخصيت هاي توانمند و نمايندگان گروه هاي اجتماعي و سياسي و صنفي استفاده خواهد شد.
مردم سوريه از چند هفته پيش با برگزاري تظاهرات ، خواهان اجراي اصلاحات اقتصادي و سياسي هستند.
هدف آمريکا درحمايت از ناآرامي هاي سوريه ، فشار به ايران است
کارشناس مسائل سياسي هدف آمريکا را در حمايت از ناآرامي هاي سوريه ، فشار به ايران دانست.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري آريا، استفان ليندمان کارشناس مسائل سياسي از شهر شيکاگو آمريکا در مصاحبه با شبکه تلويزيوني راشاتودي گفت: آمريکا از دو سال پيش دخالت در امور سوريه را آغاز و با به کارگيري و هدايت مخالفان دولت سوريه و استفاده از برخي جوانان و افراد جنايتکار ، در امور اين کشور دخالت کرد و با رواج خشونت قصد دارد به اهداف خود در اين کشور برسد.
اين کارشناس مسائل سياسي افزود: ايران يکي از ديگر از اهداف امريکاست و ما شاهد يک بازي سياسي هستيم که در آن قرار است هم پيمانان ايران در منطقه خاورميانه يعني سوريه، حزب الله لبنان و حماس را از اين کشور جدا و دور کنند.
هدف ناآرامي ها در سوريه ، قطع روابط تهران و دمشق است
معاون رييس دانشکده رسانه ي دانشگاه دمشق اعلام کرد غربيها خواهان قطع روابط راهبردي جمهوري اسلامي ايران و سوريه هستند.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري آريا به نقل از العالم ، "نهله عيسي" معاون رييس دانشکده رسانه ي دانشگاه دمشق ، علت ناآرامي ها در سوريه را اقدامات تحريک آميز خواند و گفت : هدف غرب از اين تحريک ها قطع روابط راهبردي سوريه با جمهوري اسلامي ايران و مقاومت در منطقه است.
عيسي همچنين تصريح کرد : تظاهرات در سوريه ، هيچ ارتباطي با خواسته هاي اصلاح طلبانه ندارد ، زيرا افراد مسلح ناشناس نيروهاي ارتش و امنيتي اين کشور هدف قرار داده اند.
معاون رييس دانشکده رسانه ي دانشگاه دمشق تاکيد کرد : طرف هاي خارجي به ويژه طرف هاي غربي در ناآرامي هاي سوريه دست دارند.
چندي پيش ، "احمد البلخي" و "باسل فاروق عوض" که به اتهام عمليات تروريستي در استان درعا در جنوب سوريه بازداشت شده اند ، اعتراف کردند در قبال عمليات تخريبي ، ايجاد ناامني و وحشت در بين شهروندان سوريه ، از طرف هاي خارجي پول دريافت کرده اند.
برخي عوامل مزدور که از حمايت برخي کشورهاي عربي و غربي برخودار هستند با سوء استفاده از تظاهرات مسالمت آميز مردم سوريه ، نيروهاي امنيتي و شهروندان عادي اين کشور را هدف قرار مي دهند.
حمايت مالي آمريكا از مخالفان سوريه اشتباهي بزرگ
اين گزارش در حالي که سفير سابق آمريکا در موريتاني تاكيد كرد ، حمايت مالي آمريكا از مخالفان سوريه اشتباهي بزرگ است.
به گزارش شبکه خبري العالم ، " ادوار پِك " سفير سابق آمريکا در موريتاني با بيان اينكه تحريم ها عليه هر كشوري كه اعمال شود ، نتايج مثبتي به دنبال ندارد گفت : حمايت مالي آمريكا از مخالفان سوريه اشتباهي بزرگ است.
سفير سابق آمريکا در موريتاني افزود : واكنش کاخ سفيد در قبال تحولات كشورهاي شمال آفريقا و خاورميانه ، واكنشهايي مطالعه نشده و سازماندهي نشده است.
روزنامه واشنگتن پست اخيرا با انتشار گزارشي فاش کرد ، بر اساس اسنادي كه جديدا منتشر شده وزارت خارجه آمريكا مخفيانه گروه هاي مخالف سوريه را تامين مالي كرده است.
تحصن شهروندان سوري مقيم اردن مقابل سفارت سوريه در امان
شهروندان سوري مقيم اردن در حمايت از نظام کشورشان برابر سفارت سوريه در امان پايتخت اردن تحصن کردند.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري آريا،بدنبال افزايش جنجال هاي تبليغاتي ضد دولت سوريه ، صدها شهروند سوري مقيم اردن ديروز (شنبه) با تحصن مقابل سفارت سوريه در امان بر حمايت از دولت سوريه تاکيد کردند.
شهروندان سوري با در دست داشتن تصاويري از "بشار اسد"، آمريکا و رژيم صهيونيستي را به دست داشتن در ناآرامي هاي اخير سوريه متهم کردند.
تحصن کنندگان سوري همچنين شبکه هاي تلويزيوني الجزيره، العربيه و بيبيسي را به نشر اكاذيب و انحراف افكار عمومي جهان از واقعيات مسايل سوريه متهم كردند.
مردم برخي شهرهاي سوريه از چند هفته پيش با برگزاري تظاهرات ، خواهان اجراي اصلاحات اقتصادي و سياسي هستند ، اما برخي عوامل مزدور با سوء استفاده از اين وضعيت، شهروندان و نيروهاي امنيتي را هدف حمله قرار مي دهند.
برگزاري راهپيمائي هاي حمايتي از دولت سوريه در ايتاليا و اردن
سوري هاي مقيم ايتاليا حمايت خود را از اصلاحات اعلام شده از سوي رئيس جمهوري سوريه اعلام کردند.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري آريا، سوري هاي مقيم ايتاليا با تجمع در يکي از ميادين شهر رم هشدار دادند،نقشه هاي دشمن به منظور مخدوش کردن وحدت ملي سوريه و متزلزل کردن مواضع اصولي نظام سياسي اين کشور در حمايت از مقاومت صورت مي گيرد.
به گزارش واحد برونمرزي، شهروندان سوري مقيم اردن هم در حمايت از نظام کشورشان برابر سفارت سوريه در امان پايتخت اردن تحصن کردند.
شهروندان سوري با در دست داشتن تصاويري از "بشار اسد"، آمريکا و رژيم صهيونيستي را به دست داشتن در ناآرامي هاي اخير سوريه متهم کردند.
تحصن کنندگان سوري همچنين شبکه هاي تلويزيوني الجزيره، العربيه و بيبيسي را به نشر اكاذيب و انحراف افكار عمومي جهان از واقعيات مسايل سوريه متهم كردند.
مردم برخي شهرهاي سوريه از چند هفته پيش با برگزاري تظاهرات ، خواهان اجراي اصلاحات اقتصادي وسياسي هستند، اما برخي عوامل مزدور با سوء استفاده از اين وضعيت، شهروندان و نيروهاي امنيتي را هدف حمله قرار مي دهند.
کد خبر: 20110501190439109