0

شواين اشتايگر:جام را به دورتمندي ها امانت داديم

ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19668

باواريايي ها در هفته 32ام بوندسليگا و با همکاري گلادباخي ها که توانستند هانوفر را در خانه خود شکست دهند بار ديگر به مکان سوم جدول بوندسليگا بازگشتند و در دو هفته به انتهاي فصل براي حضور در ليگ قهرمانان سال آينده اميدوارتر شدند.

باستین شواین اشتایگر هافبک و ستاره بایرنی ها در این مورد و شرایط کلی بایرن صحبت می کند و همچنین قهرمانی دورتمندی ها را نیز به آنها تبریک می گوید.
سوال- باستین شما دوباره به مکان سوم جدول بازگشتید آیا قصد دارید اینبار جلوتر از هانوفر و در این مکان باقی بمانید؟
باستین- عملکرد ما در این بازی پس از شکست هانوفر بسیار مهم بود من به دو بازی آینده بسیار امیدوارم تا بتوانیم با حفظ این رتبه به لیگ قهرمانان راه یابیم.
سوال- به نظر می رسید در این دیدار هر کس به نوبه خود برای این پیروزی بسیار کمک کردند چه هواداران و چه بازیکنان ...
باستین- بلی ما همانگونه که همه از بایرن انتظار داشتند بازی کردیم به خصوص در 35 دقیقه اول نیمه اول بسیار عالی بودیم کاری که در بسیاری از بازی های این فصل نیز می توانستیم انجام دهیم.
سوال- این عملکرد چشم گیر را چگونه توضیح می دهید؟
باستین- ما بازیکنان همه با یک شکل و اتحاد برای هدف یکسان تلاش کردیم کاری که برابر لورکوزن نیز در هفته های گذشته انجام شد آگاهی از نتیجه بازی هانوفر نیز بر انگیزه ما افزود و ما بسیار با نشاط و اشتیاق بازی کردیم فکر نمیکنم تیم های زیادی در جهان قادر باشند مانند ما در دیدار مقابل شالکه بازی کنند.
سوال- آیا شما می توانید در لیگ قهرمانان حضور داشته باشید با توجه به دو بازی باقی مانده این فصل؟
باستین- ما باید با همان انگیزه و کیفیت در بازی خارج از خانه مقابل سنت پائولی بازی کنیم. سنت پائولی شانس پایینی برای باقی ماندن در لیگ دارند اما آنها می توانند در دیدار شنبه با انگیزه ای بالا مقابل ما ظاهر شوند هدف ما پیروزی برابر آنها است و بدیهی است که باید در مکان سوم باقی بمانیم.
سوال- چه چیزی در مورد وضعیت مانوئل نوئر می توانید بگویید؟
باستین- من نمی دانم او به کدام باشگاه خواهد پیوست و تنها حدس و گمان هایی می توان در مورد آینده او داشت. نوئر صحبت و یا عملکردی بر ضد باشگاه بایرن انجام نداده است. او بهترین دروازبان و بهترین دوست است. یک شخصیت بالا دارد و من فکر می کنم او به خوبی می تواند در مونیخ موفق شود.
سوال- و در نهایت صحبتی در مورد قهرمانی بورسیا دورتمند
باستین- فقط می توانم به بورسیا دورتمند تبریک بگویم. آنها قهرمان بوندسلیگا شدند و من به شخصه برای مارکوس فیولنر بازیکنی که مقابل ما هم بازی کرد خوشحالم. اما باید این را بگویم که ما تنها یک سال جام را به امانت به آنها دادیم و سال آینده بازپس خواهیم گرفت

دوشنبه 12 اردیبهشت 1390  10:26 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها