0

ونگر: براي قهرماني هر کاري مي کنم

ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19668

با وجودي که داور مسابقه يک پنالتي مسلم آرسنال را ناديده گرفت، ونگر از انتقاد از داور مسابقه اجتناب کرد.

آرسن ونگر به هواداران آرسنال قول داد تا به نبرد برای فتح جام قهرمانی رقابتهای این فصل لیگ برتر ادامه دهد.

آرسنال یکشنبه شب با نتیجه 0-1 از سد یونایتد عبور کرد و گل آرون رمزی در نیمه دوم سه امتیاز این بازی را به توپچی های میزبان رساند. دیدار هفته آینده دو تیم چلسی و یونایتد تاحدود زیادی تکلیف قهرمان را مشخص خواهد کرد.

ونگر در پایان دیدار یکشنبه شب تیمش به اسکای سپورت گفت:« مشکلی که ما داریم این است که برای آنکه شانسی برای قهرمانی داشته باشیم، چلسی باید یونایتد را شکست دهد، ولی آن موقع چلسی ممکن است قهرمان شود؛ البته هیچ چیزی را نمی توان پیش بینی کرد. باید سعی کنیم  و نهایت تلاشمان را به کار بگیریم. ما در رقابتهای این فصل با بدشانسی های زیادی مواجه شدیم  و شاید در سه بازی آخر اندکی خوش شانسی بیاوریم.»

مربی فرانسوی آرسنال ادامه داد:« ما فقط نمی خواهیم حسرت بخوریم و به همین خاطر تمام توانمان را در هر بازی به کار می گیریم. می خواهیم خودمان را به صدر جدول نزدیک کنیم و مجوز فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا را کسب کنیم. اگر به بازی های ما مقابل لیورپول و تاتنهام  نگاه کنید، ما مقابل آنها خیلی خوب بازی کردیم.خیلی سخت است که بخواهی تمام تیم را متمرکز نگاه داری.من بارها و بارها گفته ام که به این تیم افتخار می کنم،چون آنها واقعا با تمام وجود بازی می کنند.»

ونگر با اشاره به بازی تهاجمی تیمش مقابل یونایتد گفت:«نیاز داشتیم که نشان دهیم که از روحیه ، جنگندگی و انضباط برخورداریم.ما در نیمه اول مالکیت توپ و میدان را در اختیار داشتیم و فرصتهایی را خلق کردیم و مانع از خلق فرصت منچسترشدیم. بعد هم به گل رسیدیم و کلا تیم حاکم میدان بودیم. به طور کلی از عملکرد تیمم در این بازی راضی بودم.»

داور این مسابقه خطای هند نمانیا ویدیچ را نادیده گرفت و فان پرسی تنها کسی بود که نسبت به این قضیه اعتراض داشت. ونگر در این رابطه گفت:« این خطای پنالتی بود. از نظر من شاید حتی کارت قرمز هم داشت ولی نمی دانم. من واقعا فکر می کنم که داور این صحنه را ندید.دیدن این صحنه کار سختی بود، چون خیلی سریع اتفاق افتاد. شاید خط نگه دار هم ندید.باید از او بپرسیم.»

او درمورد سرنگون شدن مایکل اوون بعد از خطایی که گائل کلیشی از پشت روی او مرتکب شد هم اظهار نظر کرد:« شاید پنالتی بود؛ چون کلیشی پایش را پشت پای اوون گذاشت! شاید.»

دوشنبه 12 اردیبهشت 1390  10:18 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها