فان پرسي درمورد خطاي هند ويديچ
|
فان پرسي درمورد خطاي هند ويديچ
روبين فان پرسي، کاپيتان دوم آرسنال در پايان ديدار يکشنبه شب ورزشگاه اميريتس اعلام کرد که تيمش به شايستگي برنده نبرد آرسنال – يونايتد لقب گرفته و اعلام کرد که داور بايد به خاطر خطاي هند ويديچ ضربه پنالتي اي به نفع توپچي ها اعلام مي کرد.
|
 |
|
|
آرسنال در اکثر دقایق این بازی کنترل توپ و میدان را در اختیار داشت و در نهایت با گل آرون رمزی سه امتیاز بازی را مال خود کرد.
درپایان این مسابقه روبین فان پرسی گفت:« در ابتدا داور مطمئن نبود ولی من بعد از بین دو نیمه از او پرسیدم و او گفت که پنالتی نبود، مطمئنم که اگر او یک بار دیگر تصاویر را تماشا کند، با من موافقت خواهد کرد.»
از سوی دیگر شیاطین سرخ هم معتقدند که به دلیل خطایی که گائل کلیشی از پشت روی مایکل اوون انجام داد، داور باید ضربه پنالتی ای را به نفع آنها اعلام می کرد. با این وجود فان پرسی معتقد است که تیمش به اندازه کافی خوب بود تا در این بازی به پیروزی برسد.
فان پرسی ادامه داد:« فکر می کنم ما بهتر بازی کردیم و بیشتر از حریف به دنبال پیروزی بودیم . در پایان بازی هم نتیجه عادلانه ای به دست آمد. بحث غرور در میان بود و هواداران تیم ما هم فوق العاده بودند.برای ما خیلی مهم بود که شخصیتمان را در جریان بازی نشان دهیم و با غرور بازی کنیم و همین کار را هم کردیم و از این بابت بسیار خوشحالم.»
با شکست یونایتد در دیدار یکشنبه، چلسی به 3 امتیازی یونایتد صدرنشین رسید و این دو تیم هفته آینده مقابل هم بازی می کنند . توپچی ها هم 6 امتیاز با یونایتد فاصله دارند
|
دوشنبه 12 اردیبهشت 1390 10:17 PM
تشکرات از این پست