0

مچموعه اخبار ال کلاسیکو چهارم

ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19668

پاسخ به:مچموعه اخبار ال کلاسیکو چهارم

رونالدو: اي كاش داور بلژيكي گل رئال را تائيد مي‌كرد

مهاجم پرتغالي رئال مادريد با انتقاد از عملکرد داور مسابقه گفت: اي کاش آن گل قبول مي‌شد، تا شرايط بازي تغيير مي‌کرد.

به نقل از مارکا اسپانيا، کريستيانو رونالدو بازيکن کم‌فروغ بازي شب گذشته رئال مادريد برابر بارسلونا در صحنه بسيار مشکوک بازي پس از پاس گل به گونسالو ايگواين توسط بازيکنان بارسلونا نقش بر زمين شد اما با برخورد غير عمد به پاي ماسکرانو او را در رسيدن به زننده گل اول مادريد ناکام گذاشت.
ايگواين دروازه والدس را باز کرد اما ده‌بلکر، داور بلژيکي اين ديدار پيش از آن خطاي رونالدو روي ماسکرانو را اعلام کرده بود.

اين در حالي است که اکثر کارشناسان داوري بر اين باروند که داور بازي يا بايد خطا روي رونالدو را اعلام مي‌کرد و يا طبيعتا با اعلام آوانتاژ اجازه حرکت به ايگواين را صادر مي‌کرد.
رونالدو در اين خصوص گفت: اگر آن گل سالم تشخيص داده مي‌شد سرنوشت بازي تغيير مي کرد، هر چند چندان هم اهميت ندارد چرا که اگر قرار بود سرنوشت بازي به دست ما تغيير کند در بازي رفت اين اتفاق رخ مي‌داد.

بارسلونا در مجموع 2 بازي با نتيجه 3 بر يک از سد رئال مادريد گذشت و به فينال ليگ قهرمانان اروپا رسيد.

چهارشنبه 14 اردیبهشت 1390  1:22 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

کارانکا: مورينيو هم مانند بقيه رئالي ها عصباني است

رئال مادريد نتوانست شکست 2-0 ديدار رفت در سانتياگو برنابئو را جبران کند و رسيدن به فينال ليگ قهرمانان باز ماند.

در دیدار شب گذشته که مورینیو نمی توانست از روی نیمکت تیمش را همراهی کند، این وظیفه برعهده آیتور کارانکا، دستیار او، بود.

کارانکا در پایان بازی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما قبل از بازی با مورینیو صحبت کردیم اما در طول بازی نه. ما هیچ ارتباطی با او نداشتیم بنابراین می دانستیم که باید قبل از بازی با او صحبت کنیم. اما بعد از بازی با او صحبت کردیم و او به تیم تبریک گفت. با این وجود او هم مانند هرکس دیگری در باشگاه رئال بسیار عصبانی و ناراحت است.

بازی امشب اصلا آسان نبود. مورینیو گفته بود که رسیدن به فینال غیرممکن است و ما دیدیم که دقیقا همین طور است."

کارانکا معتقد است گل مردود اعلام شده گنسالو ایگواین در دقیقه 47 نقطه عطف بازی بود.

" میلیون ها نفر آن گل را دیدند. لازم نیست چیز بیشتری در مورد آن گفته شود. اگر آن گل پذیرفته می شد، ما به بازی برمی گشتیم. آن گل کافی بود تا همه چیز تغییر کند. ما هنوز آن را دوباره ندیدم اما همه گفتند آن گل درست بوده است."

حضور کاکا در ترکیب اصلی باعث تعجب بسیاری شد و کارانکا در این مورد گفت:" کاکا چند بازی انجام داد و به نظر می رسید شرایط خوبی دارد. ما فکر می کردیم  او بازیکنی است که می تواند سرنوشت ساز باشد."

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

پس از صعود به فينال ليگ قهرمانان

ژاوي: حالا هر كاري دلتان مي خواهد انجام دهيد

بازي‌ساز اول بارسلونا پس از حذف رئال مادريد در ليگ قهرمانان اروپا گفت: ما صعود کرديم و حالا در ده‌ها دادگاه هر کاري دلتان مي‌خواهد انجام دهيد.

به نقل از اسپورت کاتالونيا، ژاوی ارناندس صعود تيمش به فينال ليگ قهرمانان اروپا را به مردم کاتالونيا و هواداران بارسلونا در سراسر جهان تبريک گفت و تصريح کرد: اگر بي‌عدالتي وجود دارد اکنون مي توانيد ده‌ها دادگاه تشکيل دهيد و عدالت را رعايت کنيد، هر کاري دلتان مي خواهد انجام دهيد،‌ اما حقيقت اين است که بارسلونا خيلي بهتر بازي کرد و مستحق حضور در فينال ليگ قهرمانان اروپا بود. اين ما هستيم که بايد از نام کاتالونيا و اسپانيا در فينال دفاع کنيم. 
ژاوی درخصوص چهار ال‌کلاسيکودربي برگزار شده گفت: خيلي خسته شديم، سنگين‌تر از آن بود که تصورش را داشتيم اما خوشحالم که با موفقيت به پايان راه رسيديم.

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

گزارش تصويري از بازي ديشب بارسا و رئال

آبي و اناري ها با پيروزي 3-1 در مجموع دو ديدار به فينال رسيدند.

Barcelona''s Forward Pedro Rodriguez (C) Scores

پدرو تک گل بارسا را روی پاس در عمق عالی اینیستا به ثمر رساند

Barcelona''s Forward Pedro Rodriguez Celebrates

FC Barcelona''s Pedro Rodriguez, Left,  Celebrates

Barcelona''s Players

و حلقه شادی بازیکنان بارسا

Barcelona''s Players

Barcelona''s Coach Josep Guardiola (3L) And Barcelona''s Goalkeeper Victor Valdes (C) Celebrate

والدس خوشحالی اش را با پپ جشن می گیرد

Barcelona''s Coach Josep Guardiola Celebrates
 گواردیولا سر از پا نمی شناسد

Real Madrid''s Portuguese Forward Cristiano Ronaldo (R) Falls

Real Madrid''s Portuguese Forward Cristiano Ronaldo (down) Reacts

Real Madrid''s Argentinian Forward Gonzalo Higuain Shoots

گل مردود شده ایگواین پرابهام ترین صحنه بازی بود

A Soccer Fan (L) Tries To Put A Barretina (a Catalan Hat) On Real Madrid''s Portuguese Forward Cristiano Ronaldo''s Head

باز هم جیمی جامپ؛ او در فینال یورو 2004 پرچم کاتالونیا را به صورت لوئیس فیگو کوبیده بود

Coach Assistant Of Real Madrid Aitor Karanka Looks

در غیاب آقای خاص، آیتور کارانکا بدجوری تنها بود

Real Madrid''s Portuguese Forward Cristiano Ronaldo (L) Vies

با رسیدن بارسا به فینال، رقابت ها مسی- رونالدو باز هم به سود ستاره ارژانتینی شد

Barcelona''s French Defender Eric Abidal (C) Enters

لحظه ورود آبیدال به زمین؛ ستاره فرانسوی بارسا بعد از پشت سر گذاشتن یک بیماری سخت به میادین بازگشت

چهارشنبه 14 اردیبهشت 1390  1:23 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

والدانو: به بارسايي ها تبريک مي گويم اما نتيجه مي توانست چيز ديگري باشد

خورخه والدانو، مدير ورزشي باشگاه رئال مادريد، پس از حذف تيمش از رقابت هاي چمپيونزليگ، به تيم بارسلونا تبريک گفت.

در دیدار شب گذشته در نوکمپ، دو تیم به تساوی 1-1 رسیدند و بارسا به لطف پیروزی 2-0 در دیدار رفت، به فینال رقابت ها رسید.

والدانو در پایان دیدار شب گذشته به خبرنگاران گفت:" بازی دشوار و درگیرانه ای بود. هر دو تیم به دنبال رسیدن به فینال بودند و در نهایت بارسا به این هدف رسید. به همه بارسلونایی ها و طرفداران شان تبریک می گویم."

با این وجود والدانو از داور دیدار به دلیل نپذیرفتن گل گونسالو ایگواین در دقایق ابتدایی بازی در نیمه دوم، به دلیل خطایی که رونالدو روی ماسچرانو انجام داد، ناراحت و عصبانی است.

" تصمیم داور برای نپذیرفتن گل ایگواین بسیار حیاتی بود. بازی برابر بود اما ما در بازی رفت اخراجی داشتیم و در این دیدار هم گل مان پذیرفته نشد. واقعیت به همین سادگی است.

من فکر می کنم پیکه تعادل رونالدو را به هم زد و او را روی زمین انداخت. داور آوانتاژ داد و رونالدو روی بازیکن حریف افتاد. من فکر نمی کنم او مرتکب خطایی شده باشد. یک اشتباه رخ داد. ما جریمه شدیم و به همین دلیل معترضیم."

علی رغم حذف از لیگ قهرمانان، والدانو اظهار امیدواری کرد که تیمش در آینده به موفقیت های بیشتری برسد و از این شکست درس بگیرد.

" امیدواریم در اینده خوش شانس تر باشیم. بازی بسیار نزدیکی بود تنها نابرابری در بازی رفت رخ داد زمانی که ما با یک بازیکن کمتر بازی می کردیم.

رئال مادرید عادت دارد در هر دیدار و در هر رقابتی برای پیروزی بجنگد. رئال هنوز در حال پیشرفت است و ما امیدواریم این مسئله در فصل آینده هم ادامه داشته باشد. بازیکنان ما بسیار جوان هستند و جا برای پیشرفت دارند. " 

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

هنوز هيچ کار مهمي نکرده‌ايم

اينيستا: بهانه تراشي‌هاي رئال ارزش شنيدن هم ندارد

بازي‌ساز قهار تيم فوتبال بارسلونا گفت: بهانه تراشي‌هاي رئال مادريد ارزش شنيدن هم ندارد.

به نقل از اسپورت کاتالونيا، آندرس اينيستا درباره مصاحبه‌هاي بازيکنان رئال مادريد گفت: مشخص نيست که بازيکنان رئال بر چه اساسي دست به بهانه تراشي مي‌زنند، آنها بايد شکست خود را قبول کنند، هواداران رئال مادريد مرا مي‌شناسند و مي‌دانند که وقتي بارسلونا بد بوده من هم قبول کرده‌ام، در اين چهار بازي بارسلونا خيلي بهتر از رئال مادريد بازي کرده و اين چيزي نيست که بشود با سر و صدا کتمانش کرد.
وي افزود: ناداوري و قضاوت‌هاي اشتباه هميشه در تاريخ فوتبال بوده اما مسئله ارزشمند قبول روند يک بازي است و اين که تحمل شکست را داشته باشيم. ما پس از شکست در فينال جام پادشاهي به همه بازيکنان رئال مادريد تبريک گفتيم اما شب گذشته کسي براي تبريک به ما اقدام نکرد. البته حرکت بازيکنان رئال مادريد در استقبال از آبيدال براي من بسيار ارزشمند بود و از دوستاني مثل کاسياس، آلونسو و دي‌ماريا که براي روحيه‌دادان به آبيدال حتي تا رختکن ما هم آمدند تشکر مي‌کنم.

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

روسل: بازگشت به ومبلي واقعا هيجان انگيز است

ساندرو روسل، رئيس باشگاه بارسلونا، از رسيدن تيمش به فينال رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا بسيار خوشحال است.

بارسا با کسب تساوی 1-1 مقابل رئال در دیدار شب گذشته، به لطف پیروزی 2-0 دیدار رفت برای دومین بار در سه سال اخیر به فینال این رقابت ها رسید.

روسل که  از این اتفاق بسیار خوشحال بود، ترجیح داد در مورد اظهارات هفته گذشته مورینیو صحبت نکند. سرمربی پرتغالی رئال اعلام کرده بود که بارسا به لطف تصمیمات داوری به موفقیت می رسد.

روسل در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من علاقه ای به مورینیو ندارم. آن چیزهایی که من دوست دارم بارسا، هوادارانش، مربیان تیم، ارزش های مان و اینکه چقدر در فوتبال موفق هستیم، است. هنوز زمان برای رسیدن به موفقیت های بیشتر وجود دارد. این موفقیت به همه هواداران تعلق دارد که از داشتن چنین باشگاهی به خود می بالند. من واقعا خوشحالم.

من از اینکه هواداران مان عالی و متمدنانه رفتار کردند، بسیار خوشحالم. بازیکنان ما عالی هستند و امشب بسیار درخشان بودند. باید به طور ویژه از اریک آبیدال یاد کنم. ما یک مربی فوق العاده داریم. این افتخاری برای فوتبال است. ما با ارزش های مان به پیروزی رسیدیم."

این دومین حضور بارسا در فینال چمپیونزلیگ در سه سال اخیر است. آنها سال 2009 نیز با پیروزی مقابل منچستریونایتد قهرمان شدند. آبی و اناری ها اولین قهرمانی شان در این  رقابت ها را نیز در ومبلی به دست آوردند.

این دیدار لحظه بسیار مهمی در تاریخ بارسا است. ما به ومبلی برمی گردیم که ورزشگاه بسیار ویژه ای برای ماست. ما یک بار دیگر در فینال چمپیونزلیگ هستیم اما ما باید روی نتایج مان در لیگ نیز تمرکز کنیم."

چهارشنبه 14 اردیبهشت 1390  1:24 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

تيتر روزنامه کاتالان اسپورت: خداحافظ رئال؛« ما به ومبلي مي رويم.»

در حالي که کاتالونيايي ها از کسب نتيجه تساوي و برد بارسا در مجموع دو ديدار رفت و برگشت نيمه نهايي و صعود به ديدار فينال ومبلي غرق در شادي بودند، اين شعف و سرور را مي توان در جلدهاي روزنامه هاي کاتالان هم ديد.

روزنامه اسپورت تیتر زد:« خداحافظ رئال، ما به ومبلی می رویم.» و عکسی مربوط به روی دست بلند کردن اریک آبیدال توسط بازیکنان بارسا راروی جلد برده

در کنار صفحه هم از تک تک بازیکنان تیم نام برده شده و از آنها تشکر شده است.

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

جلد روزنامه مارکا بعد از حذف رئال

همان طور که تمام هواداران رئال از تساوي و حذف تيمشان از گردونه رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا و ناکامي در رسيدن به فينال ومبلي به شدت ناراحت هستند؛ روزنامه مادريدي مارکا هم اين ناراحتي و نااميدي را روي جلد برده.

روی جلد مارکا می خوانیم: بارسا در فینال لیگ قهرمانان اروپا بازی می کند

داوری ناامید کننده دیگری، مانع از سربلند کردن رئال شد:« ماموریت غیرممکن بود»

کاسیاس:« ما را تیرباران کردند؛ رسیدن به فینال را از ما ربودند.»

کریس رونالدو:« یاباید این روند عوض شود یا اینکه بگذارند بارسا تنها بازی کند.»

دبلیکر وحشت زده، یک خطا از سوی کریس ابداع کرد و گل درست ایگواین را نادرست اعلام کرد

بازیکنان رئال با افتخار و غروربا دهمین جام خداحافظی کردند

در بالای جلد هم می خوانیم:« لوکاس باریوس:"برنابئو از بازی شاهین لذت خواهدبرد."»

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

ژابي آلونسو: داور بازهم تاثيرگذار بود

هافبک ملي پوش رئال مادريد معتقد است اشتباه داور در رد گل رئال مادريد در حذف کهکشاني‌ها تاثير زيادي داشته است.

ژابي آلونسو در پايان ديدار برگشت ليگ قهرمانان اروپا در مرحله‌ي نيمه نهايي عنوان کرد: ما توانستيم گل اول را بزنيم. گلي که به ثمر رساندن آن هميشه سخت و دشوار است. دوست ندارم درباره‌ي عملکرد داور اظهارنظر کنم،‌ اما همه ديدند که داور باز هم تاثير زيادي در رقم خوردن نتيجه بازي داشت.

آلونسو ادامه داد: در بازي رفت هم اين اتفاق رخ داد و ما ده نفره شديم. در حالي که همه چيز تحت کنترل ما بود و مي توانستيم نتيجه‌اي متفاوت با آنچه رقم خورد به دست بياوريم.

هافبک دفاعي رئال مادريد با ابراز ناراحتي از نتيجه‌ي رقم خورده اظهار کرد: اين بازي براي ما تمام شده است و ما اکنون بايد به آينده فکر کنيم. نتيجه‌اي که به دست آورديم به هيچ وجه براي ما راضي کننده نبود. با اين وجود بازي خوبي انجام داديم و تمام توانمان را پياده کرديم تا بهترين بازي ممکن را ارائه بدهيم و فکر مي کنم در اين کار موفق هم بوديم. توانستيم از بارسلونا جلو بيفتيم هرچند داور گل ما را نپذيرفت. بعد از اين که بارسلونا به گل برتري رسيد شرايط براي ما بسيار دشوارتر شد، اما توانستيم با غرور هميشگي رئال مادريد و بازي را مساوي کنيم. بعد از گل مساوي هم تا آخرين لحظه جنگيديم و به همين دليل هيچ نکته منفي در بازي ما وجود نداشت.

تيم فوتبال رئال مادريد که در ديدار رفت با نتيجه‌ي 2 بر يک شکست خورده بود، در ديدار برگشت به نتيجه‌اي بهتر از تساوي يک بر يک دست پيدا نکرد و راه‌يابي به فينال باز ماند.

چهارشنبه 14 اردیبهشت 1390  1:25 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

خاوير ماسچرانو: هنوز جامي به دست نياورده ايم

بارسلونا با تساوي 1-1 مقابل رئال در ديدار برگشت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان، به لطف پيروزي 2-0 در ديدار رفت به فينال اين رقابت ها رسيد.

خاویر ماسچرانو که در این دیدار نیز در پست مدافع میانی به میدان رفت در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما هنوز چیزی نبرده ایم فصل هنوز به پایان نرسیده است. ما هنوز باید برای قهرمانی در لیگ بجنگیم. "

بارسا در این دیدار کمی هم خوش شانس بود که داور گل گونسالو ایگواین در اوایل نیمه دوم را به دلیل خطای کریس رونالدو روی خاویر ماسچرانو مردود اعلام کرد.

" ما برای رسیدن به آنچه که می خواهیم تمام تلاش مان را می کنیم. ما هنوز به چیزی دست پیدا نکرده ایم."

بارسلونا برای اینکه قهرمانی اش در رقابت های لالیگا را قطعی کند، به چهار امتیاز دیگر نیاز دارد و امیدوارند بتوانند در فینال لیگ قهرمانان مقابل یکی از دو تیم منچستریونایتد یا شالکه نیز به پیروزی برسند.

شاگردان فرگوسن در دیدار رفت 2-0 حریف آلمانی را در خانه اش شکست دادند و اکنون از شانس زیادی برای رسیدن به فینال برخوردارند.

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

افت شديد سهام رئال مادريد پس از حذف در ليگ قهرمانان اروپا

پس از حذف رئال مادريد از ليگ قهرمانان اروپا کمپاني آديداس تمديد قرارداد خود با اين باشگاه را به جلسات آخر ماه مي ميلادي موکول کرد و همين مسئله افت شديد سهام مادريد را سبب شد.

به نقل از ال‌پايس اسپانيا، باشگاه رئال مادريد به عنوان ثروتمندترين باشگاه جهان به مديريت فلورنتينو پرس به خاطر از دست دادن ليگ قهرمانان اروپا، همچنين ناکامي در لاليگا به شدت از سوي حاميان مالي خود تحت فشار است.
آديداس که به خاطر برخي محدوديت‌ها در فروش محصولاتش طي چند روز قبل و بعد از قهرماني رئال مادريد در جام حذفي به شدت دلخور است پس از حذف اين تيم از ليگ قهرمانان اروپا باشگاه مذکور را به عدم تمديد قرارداد خود تهديد کرد.
اين در حالي است که دو سال پيش خبر قرارداد 10 ساله آديداس با رئال مادريد منتشر شده بود که اين قرارداد جدا از قابل فسخ بودن مربوط به حضور آديداس در تلويزيون و راديو رئال‌مادريد است نه پيراهن، استاديوم و تيم‌هاي باشگاهي رئال.
سهام رئال مادريد نيز از صبح امروز دچار افت شديد در بورس پايتخت اسپانيا شده و هواداران رئال مادريد نگران سرمايه‌گذاري خود در اين بخش هستند.

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

عکس: جيمي جامپ در نوکمپ!

جيمي جامپ، تماشاگر معروف بارسلونا اين بار هم به ميانه ميدان پريد. او کمي پيش از شروع نيمه دوم به وسط زمين رفت و با سرعت دويد و کمي طول کشيد تا پليس بتواند او را دستگير کند.

خائومه مارکت ای کوت، مشهور به جیمی جامپ بارها این کار را انجام داده. او یک بار هم در سال 2005 در میانه بازی بارسلونا و رئال مادرید، این بار در لالیگا به وسط زمین رفته بود.اما نقطه اوج کار او پیش از فینال جام جهانی 2010 بود که به زمین رفت و با آن که ماموران امنیتی فراوانی از جام محافظت می‌کردند، بارتینا (کلاه مردم مدیترانه به ویژه کاتالونیا) را بر سر جام گذاشت!

چهارشنبه 14 اردیبهشت 1390  1:37 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

آبيدال: هدف من بازي مقابل رئال بود

اريک آبيدال، مدافع فرانسوي بارسا که به دليل بيماري مدتي از ميادين دور بود، در ديدار شب گذشته بارسا مقابل رئال در نيمه نهايي ليگ قهرمانان در دقايق پاياني به ميدان رفت.

او که به دلیل توموری که در کبدش وجود داشت، در اواسط مارس مورد عمل جراحی قرار گرفت، در آخرین دقایق بازی شب گذشته جای کارلس پویول را گرفت.

او در پایان بازی در حالی که از صعود تیمش به فینال چمپیونزلیگ بسیار خوشحال بود، در گفتگو با خبرنگاران گفت:" این لحظه بسیار مهمی برای من بود. برای اینکه به میادین برگردم، به سختی کار کردم.من سه هفته دشوار داشتم اما این اتفاقات در زندگی رخ می دهد. مهمترین مسئله جنگیدن است."

به نظر می رسید دوران بهبودی او بسیار سریع بوده اما او اعلام کرد که در انتظار بازی مقابل رئال در نیمه نهایی چمپونزلیگ بود:" هر بازیکنی اهداف خودش را دارد و هدف من بازی در این دیدار بود. بازگشت به میادین برای من احساس ویژه ای داشت. می بینم اعضای باشگاه هواداران من را دوست دارند و به من کمک می کنند."

او همچنین درمورد فینال ومبلی صحبت کرد و گفت که قهرمانی در این رقابت ها هدف اصلی باشگاه است.

" فکر می کنم، رسیدن به فینال بهترین پیروزی بود. اگر بتوانیم در این جام قهرمان شویم، فوق العاده خواهد بود."

چهارشنبه 14 اردیبهشت 1390  6:31 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

بيست وچهار زخمي و ده‌ها بازداشتي حاصل شورش خياباني

هواداران بارسلونا با پليس مركزي درگير شدند

پس از صعود بارسلونا به فينال ليگ قهرمانان اروپا آنچه در خيابان‌هاي مرکز کاتالونيا ثبت شد بيست و چهار زخمي و ده‌ها بازداشتي بود.

به نقل از اسپورت کاتالونيا، پليس مرکزي اسپانيا که به درخواست پليس کاتالونيا براي مهار شورش احتمالي و بي‌نظمي‌هاي ناشي از جشن خياباني پس از بازي به شرق اين کشور نيرو فرستاده بود، تنها يک ساعت توان تحمل شادي افراطي مردم در خيابان را داشت و بلافاصله پس از دستور مستقيم رئيس پليس بارسلونا به سمت مردم حمله‌ور شد.
در درگيري پليس بارسلونا و نيروهاي امنيتي مرکز اسپانيا با مردم بيست و چهار نفر به شدت زخمي شدند و ده‌ها جوان کاتالونيايي بازداشت و به جنوب کاتالونيا در زندان موقت اين منطقه منتقل شدند.
بخش قابل توجهي از اموال عمومي به خصوص در خيابان‌هاي اطراف هتل يورت دلا رامبلا آسيب جدي ديد و تعدادي از هواداران خشمگين بارسلونا که گمان مي کردند مورينيو به خاطر آنها در اين هتل منتظر مانده در محاصره پليس به بن‌بست رسيده و مجبور به تسليم شدند.

چهارشنبه 14 اردیبهشت 1390  6:37 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها