به گزارش ايرنا به نقل از پايگاه اطلاع رساني سازمان حفاظت محيط زيست "شيرين ابوالقاسمي " مدير ملي طرح تنوع زيستي زاگرس با بيان اين مطلب افزود: کل محدوده تنوع زيستي زاگرس دو و نيم ميليون هکتار است که 14 درصد آن در استان فارس قرار دارد که خوشبختانه با کار دقيق و کارشناسانه اعضاي کميته در استان فارس ،دو منطقه کر و کامفيروز که سد درودزن هم شامل آن مي شود به مناطق پايلوت اضافه شدند.
وي افزود: به زودي مرکز مديريت کميته اجرايي تنوع زيستي زاگرس در شهرستان کامفيروز با کمک فرمانداري و بخشداري منطقه راه اندازي مي شود .
ابوالقاسمي آينده اين طرح را با مشارکت جدي همه دستگاه هاي ذيربط و اعضاي کميته بسيار روشن ارزيابي کرد و گفت : هدف اصلي از اجراي طرح تنوع زيستي در زاگرس حفظ قوميت ، آداب و رسوم، فرهنگ و منابع زيستي ، محيط زيست و کشاورزي و آبزيان مناطق است.
براين اساس مدير ملي طرح حفاظت از تنوع زيستي در چشم انداز زاگرس مرکزي به همراه مدير برنامه عمران ملل متحد (UNDP ) و همچنين مدير ملي اجراي طرح زاگرس و چند نفر از کارشناسان ملي و بين المللي طرح زاگرس از مناطق عمده پايلوت طرح تنوع زيستي زاگرس (آبشار مارگون و بهشت گمشده) در استان فارس بازديد کردند .
اين هيات به همراه کارشناسان کميته اجرايي طرح تنوع زيستي زاگرس پس از بررسي دقيق و کارشناسانه ، محدوده اجراي طرح تنوع زيستي زاگرس مرکزي را به وسعت بيش از 100 هزار هکتار افزايش دادند.
اين محدوده شامل منطقه کامفيروز و کر در استان فارس است که از اين پس در بخش پايلوت طرح تنوع زيستي زاگرس در کنار بهشت گمشده و آبشار مارگون ديده مي شود.
علمي **9014**1581
انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 1006333