خبرگزاري فارس: رهبر معظم انقلاب فرمودند: «شهيد برونسي و امثال او بايد نماد حقيقتِ پرورش انسانهاي بزرگ با معيارهاي الهي و اسلامي و نه ظاهري و معمولي باشند».
به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، رهبر معظم انقلاب در ديدار با خانواده معظم سردار شهيد «عبدالحسين برونسي» در سال 88 بياناتي را در خصوص شخصيت اين شهيد والامقام بيان فرمودند: «خدا انشاءاللَّه شهيد عزيزمان، مرحوم شهيد برونسى را يا همانطور كه عرض كرديم اوستا عبدالحسين برونسى را رحمت كند. اين خيلى براى جامعه ما و كشور ما و تاريخ ما اهميت دارد كه يك شخص خوانده شده به عنوان «اوستا عبدالحسين»، نه دكتر عبدالحسين است، نه به معناى علمى استاد عبدالحسين است، بلكه اوستا عبدالحسين است، اهل بنائى و اهل كارِ دستى و اهل شاگردىِ فلان مغازه؛ يعنى اوستا عبدالحسين بنا، از لحاظ معرفت و آشنائى با حقايق به جائى ميرسد كه قبل از پيروزى انقلاب در ظريفترين كارهاى انقلابىِ جوانهايى كه در مسائل انقلابى كار ميكردند، شركت ميكند».
«اين شهيد عزيز... نه معلومات دانشگاهى دارد، نه عنوان و تيتر رسمى و دانشگاهى دارد، اما آن چنان در كار مديريت جنگ پيشرفت ميكند كه به مقامات عالى ميرسد و شخصيت برجستهاى ميشود؛ شخصيت جامعالاطرافى كه مثلاً فرمانده تيپ ميشود، بعد هم به شهادت ميرسد. ايشان اگر چنانچه به شهادت نميرسيد، مقامات خيلى بالاتر از لحاظ رتبههاى ظاهرى را هم طى ميكرد».
«من از افرادى شنيدم كه ايشان در آن وقت، براى مجموعههاى دانشجويى و دانشگاهى كه از مشهد ميرفتند آنجا، صحبت ميكرد و همه را مجذوب خودش ميكرد. استعداد انقلاب براى پرورش شخصيتهاى برجسته و افراد، تا اين حد است؛ اينها را نبايد دست كم گرفت؛ اينها اهميت انقلاب و عظمت انقلاب و عمق انقلاب را نشان ميدهد. ماها به ظواهر نگاه ميكنيم؛ اين اعماق را بايد ديد. وقتى انسان اين اعماق را مىبيند، آن وقت افق در مقابل چشمش اصلاً يك چيز ديگرى ميشود و اين حوادث گوناگونى كه پيش مىآيد، اين مخالفتها، اين دشمنيها، اين ناخن زدنها و پنجه كشيدنها، ديگر به چشم انسان نمىآيد؛ اينها در مقابل آن حركت عظيمى كه دارد انجام ميگيرد چيزهاى كوچكى است. به نظر من شهيد برونسى و امثال او را بايد نماد يك چنين حقيقتى به حساب آورد؛ حقيقت پرورش انسانهاى بزرگ با معيارهاى الهى و اسلامى، نه با معيارهاى ظاهرى و معمولى. به هر حال هر چه از اين بزرگوار و از اين بزرگوارها تجليل بكنيد زياد نيست و به جاست. انشاءاللَّه اميدواريم كه خداوند كمك كند».
«خانواده محترم شهيد برونسى هم خانواده بسيار خوبىاند؛ همان روحيه معنوى و صفا را در اين خانواده در دو سه بارى كه از نزديك باهاشان آشنا شدم، من ديدم. همسر ايشان هم خانم صبور و شكيبائى است كه سختيهاى دوران مبارزه و بعد دوران جنگ و اينها را تحمل كرده و اين بچهها را بزرگ كرده. ماشاءاللَّه، آدم پنج تا پسر بچه شيطان را بزرگ كند، چيز كمى نيست. بچههاى شهيد برونسى هم قاعدتاً همچين بچههاى نرم و آرامى نيستند، آنها هم همينطور هيجانى هستند؛ اينكه آدم بتواند اين بچهها را اينجور بزرگ كند و ماشاءاللَّه به ثمر برساند، خودش خيلى هنر ميخواهد. سلام ما را هم به آن خانم برسانيد».