صفارهرندي: هيچ كس جز مقام عظماي ولايت سزاوار تبعيت نيست
رونمايي كتاب «معارف انقلاب»/2
صفارهرندي: هيچ كس جز مقام عظماي ولايت سزاوار تبعيت نيست
خبرگزاري فارس: محمدحسين صفارهرندي با بيان اينكه هيچ كس ديگر جز مقام عظماي ولايت سزاوارتر از تبعيت نيست، گفت: اگر بنا باشد كسي در جايگاه هدايت جامعه قرار گيرد كسي به جز مقام معظم رهبري كه در همه عرصهها كارآمد است نميتواند معرفي شود.
به گزارش خبرنگار فارس، آيين رونمايي از كتاب «معارف انقلاب» مروري بر ديدگاههاي حضرت آيتالله سيدعلي خامنهاي پيرامون انقلاب اسلامي دقايقي پيش با حضور حجتالاسلام سيدمهدي خاموشي، صفار هرندي و گردآورنده اثر عليرضا مختارپور قهرودي در حوزه هنري به همت مجمع ناشران انقلاب اسلامي برگزار شد.
محمدحسين صفارهرندي، وزير اسبق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در مراسم رونمايي از كتاب «معارف انقلاب» كه امروز در سوره مهر برگزار شد، اظهار داشت: در آغاز سخن سپاسگزاري همهجانبه خود را به محضر همه كساني كه براي تقديم چنين اثر ارزشمند و فاخري به جامعه ايراني و اسلامي ارائه كردند، تقديم ميكنم.
* نويسنده كتاب يك فرهنگمدار اصيل است
وي اضافه كرد: نويسنده اين اثر را بيشتر از آنكه به عنوان يك مدير فرهنگي بشناسيم يك فرهنگمدار اصيل به شمار ميآيد كه امروز آثار وجودي او را مشاهده ميكنيم، همچنين خلق چنين اثري، جسارت، جرأت و معرفت ميخواهد.
صفارهرندي ادامه داد: نويسنده كتاب «معارف انقلاب» غرق در بحر ولايت است و با معرفت و اخلاص، مباحث مربوط به مقام معظم رهبري را پيگيري كرده است، همچنين مقام معظم رهبري در تمام اوجگيري صداي انقلاب كه از سال 42 به اين سو بوده حضور داشته و آن را ميشناسند و عالم به تاريخ هستند و ظرافت مواجه با مباحث تاريخي را پيش از ديگران دارند.
وي افزود: اين كتاب اثري خواندني و كامل بوده و دايرةالمعارف كلي درباره حقيقت انقلاب اسلامي است با تقديم اين اثر به فردي كه با انقلاب آشنايي نداشته ميتوان به طور خلاصه انقلاب را معرفي كرد.
صفارهرندي بيان كرد: تمام سخنان رهبر انقلاب درباره انقلاب اسلامي دلنشين و گويا است، همچنين شأن همه بسيجيان بايد همانند مقداد يار امام علي (ع) باشد.
وي اضافه كرد: تمامي مشكلات با توجه به مقام معظم رهبري و با بصيرت حل ميشود اگر كسي به فردي بفهماند كه تكليف او چيست بزرگترين كاري بوده كه براي او انجام داده است، همچنين اگر كسي عالمانه و با معرفت به سمت تكليف خود حركت كند لحظات دشوار را ممكن ميسازد.
صفارهرندي ادامه داد: ويژگيها و شخصيت مقام معظم رهبري با تمام افرادي كه به صورت تطبيقي با ايشان هم عصر بوده و حاضر هستند و به نوعي با چهرههاي همرديفشان غير قابل مقايسه است يعني برخيها به دليل فقدان خصايص نميتوانند همانند مقام معظم رهبري باشند كه به نوعي نميتوان همانند مقام معظم رهبري بر آنها تبعيت كلام كنيم.
* امروز كساني را داريم كه داعيهدار انقلاب هستند اما پيشينه انقلابي ندارند
وي با بيان اينكه كساني را داريم كه از گذشته با انقلاب بودند اما در همه جا با انقلاب نبودند، اما با انقلاب بودند و همچنان هستند اما در فروع انقلاب تجديدنظر ميكنند، عنوان كرد: امروز كساني را داريم كه داعيهدار انقلاب هستند اما پيشينه انقلابي ندارند.
صفارهرندي ادامه داد: برخي اهل ايمان و تقوا به معناي مصلح هستند اما بصيرت انقلابي در آنها مشاهده نميشود و كساني در مقابل داريم كه خيلي خوب تحليل سياسي و مسائل را تبيين ميكنند و داراي منطق استوار هستند اما كلام آنها فاقد روح اعتقادي است و به نوعي تقوا از آنها استشمام نميشود.
وي افزود: كساني هستند كه روحيه انقلابي دارند اما كجسليقه هستند و كساني ديگر نظريهپردازان قوي اما در عمل نميتوانند احاطه مديريتي و عملي براي حتي حوزههاي كوچك هم داشته باشند، همچنين كساني توانمند هستند اما كار آنها پشتوانه نظري ندارد و فقدان انديشه والا آنها را دچار و اسير عملزدگي ميكنند.
* برخي درك روشنفكرانه از انقلاب دارند
صفار هرندي بيان كرد: برخي ديگر مسائل را با نگاه سطحي و محدود ميبينند اما در مقابل كساني هستند كه درك روشنفكرانه از انقلاب دارند اما روشنفكر نيستند، همچنين كساني امام (ره) را قبول دارند و بعد از امام معتقدند كه انقلابي نبايد وجود داشته باشد اما در مقابل افرادي هستند كه اين مشكل را ندارند اما فاقد ارادت و معرفت نسبت به امام هستند.
وي اضافه كرد: كساني قلهنشين علوم حوزوي هستند اما جرأت ندارند كه پا به دانشگاه بگذارند چرا كه از علوم جديده چيزي نميدانند، همچنين كساني هستند كه همه چيز را ميدانند مگر هنر و به نوعي از هنر چيزي سرشان نميشود و در مقابل افرادي هنر شناس هستند اما خوب انديشيدن و مسلماني انديشيدن را بلد نيستند.
صفار هرندي ادامه داد: كساني سر و كارشان با رُمان، شعر، داستان و كتاب است اما از راهبري ديگران يا غافل و يا ناتوان هستند و در مقابل در مكان راهبري مردم مينشينند اما چهار كتاب بيشتر از كتابهاي درسي نخواندهاند، همچنين برخي ديگر نيز در عمرشان يك رمان نخوانده اما اقتضا ميكنند كه جبههداري جمعي را كنند و به نوعي اين مسير را تاكنون طي نكرده و به زحمت ميافتند.
وي با بيان اينكه كساني انقلاب اسلامي را فقط براي ايران ميدانند و نسبت به سرنوشت ساير ملل بيتوجه هستند، تصريح كرد: افرادي معلم ايدئولوژيك هستند اما از نظاميگري چيزي نميدانند، همچنين كساني مردمگرايي را عاملي در برابر خداگرايي ميدانند و كساني در مقابل به اسم خداگرايي مردم را آدم حساب نميكنند و در جامعه ما هم اينگونه افراد كم نيستند.
صفارهرندي ادامه داد: كساني غرق در عرفان و فلسفه هستند اما بيخبر از علم مديريت و علم جامعه بوده و مديريت آنها هيچ ريشهاي در فقه و علوم اسلامي ندارند، همچنين كساني كه همه زندگي را به عيش و عشرت ميگذرانند و در مقابل اهل وسواس هستند و اباههگري حداكثري دارند.
وي افزود: افرادي هستند كه عمرشان را به مستحبات ميگذرانند و احتياط ميكنند كه مبادا حرف دنيا را بزنند و در مقابل كساني كه واجبات را به زور انجام ميدهند، همچنين كساني كه به نسل جوان هيچ توجهي ندارند و رياكارانه به جوانان باج ميدهند و آنها را تشويق به شهوت ميكنند.
صفار هرندي با بيان اينكه كساني ديگر كه منفور بينالملل هستند و درك تاريخي از حوادث امروزي ندارند و به عبرت تاريخ اعتقادي نيز ندارند، عنوان كرد: در زندگي مقام معظم رهبري و سيرت ايشان اعتدال وجود دارد و سيرت ايشان همان سيرتي است كه در سيره اولياء خدا وجود دارد.
وي افزود: اگر بنا باشد كسي در جايگاه هدايت جامعه قرار گيرد كسي به جز مقام معظم رهبري كه در همه عرصهها كارآمد است نميتواند معرفي شود يعني هيچ كس ديگر جز مقام عظماي ولايت سزاوارتر از تبعيت نيست، همچنين اهميت كاري كه اين نويسنده انجام داده بسيار بالا است چرا كه او توانسته پاسخ بسياري از پرسشهايي كه قبلا در ذهن بنده درباره انقلاب ناتمام مانده بود را پاسخ دهد.
انتهاي پيام/و
دوشنبه 12 اردیبهشت 1390 7:40 PM
تشکرات از این پست