ائمه جمعه براي مبارزه با مفاسد اقتصادي چه كردهاند؟
در نامه اتحاديه انجمنهاي اسلامي مستقل خطاب به تقوي مطرح شد:
ائمه جمعه براي مبارزه با مفاسد اقتصادي چه كردهاند؟
خبرگزاري فارس: اتحاديه انجمنهاي اسلامي دانشجويان مستقل طي نامهاي خطاب به رئيس شوراي سياستگذاري ائمه جمعه خواست كه ائمه جمعه اقدامات خود در زمينه مبارزه با مفاسد اقتصادي را تشريح كنند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاري فارس، اتحاديه انجمنهاي اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاههاي سراسر كشور نامهاي خطاب به حجتالاسلام تقوي رئيس شوراي سياستگذاري ائمه جمعه نوشت كه متن كامل آن در ذيل ميآيد:
بسمه تعالي
جناب حجتالاسلام تقوي رياست محترم شوراي سياست گذاري ائمه جمعه كشور
باسلام و تقديم احترام
از بزرگترين بركتهاي نظام جهوري اسلامي، برپايي مداوم و با صلابت نماز دشمن شكن جمعه در سراسر ميهن اسلاميان است، چنانكه هم اكنون و پس از گذشت سي سال از انقلاب اسلامي اين مراسم پرشكوه هر جمعه در بيش از 600 شهر كشور برگزار ميشود. اين گردهمايي بزرگ ملت ايران در هر روز جمعه موجبات وحدت و هم دلي توده مردم را فراهم آورده و بيشك در لحظات حساس و سرنوشتساز با افزايش بينش و بصيرت نمازگزاران باعث همگرايي و هدايت عموم جامعه به بهترين و صحيحترين مسيرها شده است.
از ويژگيهاي بسيار بارز نمازهاي جمعه در كشور، حضور پررنگ قشرها و طيفهايي از مردم است كه در كلام امام راحلمان(ره) صاحبان اصلي و وارثان انقلاب ناميده ميشوند. حضور اين دست مردم از خانوادههاي شهدا، جانبازان و ايثارگران گرفته تا كارگران و معلمان و ديگر طيفهايي كه در طول انقلاب شجاعانه براي ثبات و قرار اين نظام تلاش نمودهاند بسيار درخور توجه بوده و هست و البته زماني كه اين حضور مردمي با كلام نافذ و روشنگرانه ائمه جمعه همراه شود؛ مسلما باعث افزايش شور و نشاط و ايجاد حركتهاي عظيمي در ميان مردم خواهد شد همچنان كه در ابتداي انقلاب و در زمان جنگ تحميلي نيز آغاز بسياري از حركتهاي مردمي از همين تريبونهاي نماز جمعه بود.
اما معالوصف و همزمان با فرارسيدن دهم ارديبهشتماه، سالروز صدور فرمان هشت مادهاي مقام معظم رهبري(دامه ظله) براي مبارزه با مفاسد اقتصادي بر آن شديم كه با نگاهي هر چند گذرا بر جايگاه ائمه جمعه و اثرگذاري آنها در راستاي تحقق بخشي به اين فرمان رهبر انقلاب سوالهايي را از حضورتان مطرح و خواستههايي را بيان نماييم.
بر همين اساس بايد گفت كه ائمه جمعه در سراسر كشور به ويژه در شهرهاي كوچكتر، داراي جايگاه والايي در ميان توده مردم بوده و اثر گذاري فراواني بر آنها دارند و البته از سويي ديگر و از جايگاه حقوقي خود نيز بسيار ذينفوذ و اثر گذارند.
حال سوال اينجاست كه ائمه جمعه با اين دامنه وسيع تاثير، تا به حال و طي ده دسال گذشته به چه ميزان در پيش برد اهداف فرمان هشت مادهاي رهبري در سال 1380 تلاش كرده و يا موفق بودهاند؟
اين چيزي است كه بيشك مورد انتظار ملت و البته نخبگان جامعه بوده و از مطالبات آن ها بهشمار ميآيد؛ لذا درخواست ميگردد كه اگر نمونه موفقي در اين حوزه وجود دارد معرفي نماييد تا به عنوان الگو براي مطرح شده و از رهنمودها و عملكرد وي بيش از پيش استفاده شود.
اما اگر در اين بخش عملكرد قابل توجهي از سويي ائمه جمعه تا به حال مشاهده نشده است، اكنون و در سال جهاد اقتصادي و همزمان با سالگرد صدور فرمان هشت مادهاي، زمان آغاز تحولي جديد براي تحقق منويات رهبري است. لذا وقوع اين امر تلاش و تحرك بالايي را ميطلبد و مسلما به دليل جايگاه ائمه جمعه در ميان مردم مورد توجه و مطالبه اقشار مختلف نيز هست.
اميد است به لطف و عنايت خداوند منان و تلاش بيوقفه شما و همكارانتان سال جهاد اقتصادي را با گامي بزرگ در راه توسعه اقتصادي كشور همراه سازيم.
والسلام عليكم و رحمه الله و بركاته
اتحاديه انجمنهاي اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاههاي سراسر كشور
انتهاي پيام/ع
دوشنبه 12 اردیبهشت 1390 6:51 PM
تشکرات از این پست