0

سرلشگر صفوي: دشمنان ،شهيد مطهري را زودتر از ما شناختند

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

سرلشگر صفوي: دشمنان ،شهيد مطهري را زودتر از ما شناختند

سرلشگر صفوي: دشمنان ،شهيد مطهري را زودتر از ما شناختند
تهران ـ سرلشگر صفوي گفت: حقيقت اين است كه دشمنان ما زودتر از ما شهيد مطهري و قدرت تأثيرگذاري وي را شناختند و به همين دليل هنوز سه ماه از پيروزي انقلاب نگذشته بود كه او را به شهادت رساندند.

سردار سرلشگر پاسدار دكتر سيد يحيي صفوي ، دستيار و مشاور عالي فرماندهي معظم كل قوا ، كه در مراسم بزرگداشت اعضاي هيات علمي دانشگاه علوم انتظامي سخن مي گفت، به تبيين مقام شامخ استاد شهيد مرتضي مطهري پرداخت و گفت: آيا معلمان ما با شخصيت اين استاد بزرگوار و با آثار وي آشنا بوده و آگاه هستند ؟ ايشان بيش از 83 كتاب نوشته اند .ما و شما كه اهل علم و كتاب هستيم مي دانيم كه نوشتن يك كتاب چقدر سخت است . بعد امام بزرگوار (ره) مي فرمايند كه آثار ايشان همگي آثار مهم و ارزشمندي است .


وي افزود :آثار فكري شهيد مطهري براي نهضت بيداري اسلامي كه در كشورهاي جهان در حال حركت است ، مي تواند راهنما و هدايت كننده جوانان برومندي باشد كه براي استقلال و آزادي خودشان مبارزه مي كنند . با يستي دانشجويان را به شناخت و خواندن آثار اين استاد ارزشمند ترغيب كنيم . من اين گونه فكر مي كنم كه شناختن و شناساندن تفكر اسلامي به دانشجويان و نسل جديد ، يكي از وظايف همه معلمان و اساتيد دانشگاه است .


وي در تشريح نقش و جايگاه نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران ، گفت: حقيقتا نيروي انتظامي، يك نيروي ارزشمند، تاثير گذار در صحنه ارتباط مردم با حكومت است و من تصورم اين است كه بزرگترين سازماني كه ارتباط و چگونگي تعامل بين ملت و حكومت را برقرار مي كند نيروي انتظامي است .


وي در بخش پاياني سخنان خود اساتيد را به بهره گيري از فن آوري هاي اطلاعات فراخواند و فضيلت اساتيد را به علم و دانائي در رشته خود و آگاهي از آخرين دستاوردهاي جهاني دانست و افزود: اساتيد علاوه بر علم ، با اخلاق و رفتار خود ،دانشجويان را تحت تاثير قرار دهند و علم خود را در جهت حل مشكلات مردم و كشور و نظام اسلاميان بكار گيرند.


در پايان اين مراسم از اساتيد و اعضاي هيات علمي منتخب اين دانشگاه تقدير شد و به پاس چندين سال تدريس دكتر صفوي در دانشگاههاي مختلف كشور و خصوصا دانشگاه علوم انتظامي ، از وي تقدير بعمل آمد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

دوشنبه 12 اردیبهشت 1390  5:26 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها