|
دبيركل شوراي عالي آموزش و پرورش بر لزوم تحول در اين عرصه تاكيد كرد
كرمان _ دبيركل شوراي عالي آموزش و پرورش با اشاره به تدوين سند تحول بنيادين در اين عرصه گفت: تحول بنيادين در آموزش و پرورش يكي از مطالبات رهبر معظم انقلاب اسلامي است.
|
|
|
'مهدي نويد ادهم' روز دوشنبه در آيين تجليل از معلمان نمونه كشوري، استاني و منطقه اي در استان كرمان افزود: 'سند تحول بنيادين در آموزش و پرورش' توسط 600 نفر از صاحبنظران و اساتيد مختلف بررسي و تدوين شده كه سندي راهبردي و استراتژيك است.
وي بيان كرد: اين سند در شوراي عالي آموزش و پرورش بررسي و تصويب شده و اكنون در شوراي عالي انقلاب فرهنگي مطرح است كه در يكي دو هفته آينده به اتمام مي رسد.
او گفت: تحول بنيادين در آموزش و پرورش زماني عملي مي شود كه به باور جمعي معلمان به عنوان پيشگامان اين تحول برسيم.
وي اظهار داشت: تحول بنيادين در آموزش و پرورش يكي از مواردي است كه همواره بايد درباره آن به بحث، تبادل نظر و هم انديشي پرداخت.
او گفت: با تمامي محاسني كه در آموزش و پرورش وجود دارد و از آنها دفاع مي كنيم اما امروز در اين عرصه كاستيهايي وجود دارد كه اگر آنها را درمان نكنيم فردا دير خواهد بود.
وي با تاكيد بر اينكه 'اشاره به كاستيهاي موجود در آموزش و پرورش نفي گذشته و گذشتگان نيست' افزود: اگر امروز آموزش و پرورش به اقتضا نياز جامعه، مطالبات رهبر معظم انقلاب اسلامي، شرايط زمان و سند چشم انداز 20 ساله كشور متحول نشود ورودي و خروجي نظام ما نمي توانند شهرونداني باشند كه مسووليت خود را به خوبي ايفا كنند.
دبيركل شوراي عالي آموزش و پرورش ادامه داد: نياز آموزش و پرورش به بازخواني جدي بايد هم در مباني نظري، فلسفي و هم در روندها، فرآيندها، روشها و صلاحيت علمي معلم باشد.
وي در ادامه ضمن تقدير از نقش و جايگاه معلمان گفت: توجه به تفكر و انديشه هاي شهيد مطهري با عنوان 'حكمت مطهر' براي همگان به ويژه معلمان درس آموز است.
نويد ادهم افزود: جامع نگري و نگاه نظام مند به معارف ديني، توجه به زمان و اقتضائات آن، مخاطب شناسي، تدوين عقلاني از معارف ديني و شناخت انديشه هاي رقيب از ويژگيهاي شهيد مطهري است.
وي با بيان اينكه اگر در تربيت ديني توازنها رعايت شود جذابيتهاي آنها براي افراد بيشتر مي شود گفت: آن شهيد بزرگوار به شدت از كهنگي مطالب رنج مي برد و همواره با استفاده از ادبيات روز و مقتضيات زمان به بيان انديشه ها و افكار خود مي پرداخت.
دبيركل شوراي عالي آموزش و پرورش افزود: شهيد مطهري فرهنگها و تئوريهاي مختلف موجود را مي شناخت و وقتي كه سخن مي گفت با آزادانديشي، حريت و بزرگواري خود در آنها كاملا علمي، دقيق و به روز تدبير مي كرد و بعد به نقد آنها مي پرداخت و به اين طريق نسل جوان را به سمت دين باوري سوق مي داد.ك/2