0

آخرين اخبار ليگ برتر در روز دو شنبه 12-2

ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19668

آخرين اخبار ليگ برتر در روز دو شنبه 12-2

با سلام خدمت دوستان عزیز

در پست هاي زير آخرين اخبار مربوط به تيم هاي فوتبال ليگ برتر كشور    را در روز دو شنبه  12 -2-90 بصورت مجموع قرار داده ميشود

این اخبار به تناوب و در طول روز گذاشته خواهد شد

اميدوارم كه مور توجه دوستان قرار گیرد

دوشنبه 12 اردیبهشت 1390  2:53 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

پاسخ به:آخرين اخبار ليگ برتر در روز دو شنبه 12-2

تقدير سعيدلو از مظلومي و صحبت‌هاي نهايي درباره هيات‌مديره

فتح‌الله‌زاده: سپاهان فكر مي‌كند چون پول دارد، قدرت هم دارد

سرپرست باشگاه استقلال گفت: باشگاه سپاهان فکر مي‌کند چون پول دارد، قدرت هم دارد.

علي فتح الله زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشي فارس در مورد شرايط اين تيم در قطر براي بازي با السد اظهار داشت: هواي قطر غبارآلود است اما اميدوار هستيم تا فردا که بازي داريم هوا بهتر شود. تيم السد به اين شرايط آب و هوايي عادت دارد ولي تيم به لحاظ آمادگي در شرايط خوبي است.
وي در مورد شايعه انتخاب شدن اعضاي هيات مديره و ديدار پرويز مظلومي با سعيدلو به همين منظور عنوان کرد: ديدار مظلومي با سعيدلو هيچ ربطي به بحث در مورد هيات مديره باشگاه استقلال نداشت. چون ما اين فصل در ليگ برتر نتايج خوب و نمره قبولي گرفتيم. سعيدلو از باشگاه خواست تا مظلومي به ديدارش برود و در اين جلسه هم ايشان توصيه هايي داشتند و در مورد ادامه رقابت ها صحبت هايي شد.
سرپرست باشگاه استقلال تصريح کرد: اعضاي هيات مديره باشگاه استقلال از حدود 5 ماه قبل مشخص شده اند که اکثر قبلا عضو هيات مديره باشگاه بوده اند. من از سعيدلو در جلساتي که در مورد هيات مديره داشتيم خواستم که تعداد اعضا کم باشد. شايد پرسپوليس دوست داشته باشد تعداد اعضاي هيات مديره اش 5 نفر باشد اما من از سعيدلو خواستم تعداد اعضاي هيات مديره استقلال 3 نفر باشد و ايشان هم اين مسئله را پذيرفته است. هيات مديره استقلال مشخص است و شايد سعيدلو بخواهد يکي دو دو نفر را جابجا کند. ايشان فقط دنبال فرصت مناسب است تا آنها را معرفي کند. اتفاق جديدتري هم رخ نداده است. هر گاه ما سري به سازمان تربيت بدني مي زنيم شايعه در مورد هيات مديره گفته مي شود.
فتح الله زاده با اشاره به ديدار مظلومي و سعيدلو ادامه داد: به خاطر نتايجي که استقلال در ليگ گرفته بود سعيدلو مي خواست از مظلومي تقدير کند. بعد از بازي نفت آبادان از ما دعوت شد که به سازمان تربيت بدني برويم اما چون استقلال بازي داشت اين فرصت مهيا نشد تا اينکه شنبه عصر به ديدن سعيدلو رفتيم. هيات مديره استقلال اگر تاکنون معرفي نشده دلايل خاص خودش را دارد که بعدا گفته مي شود. به هر حال سازمان تربيت بدني به صلاحديد باشگاه حرکت مي کند.
علي فتح الله زاده در ادامه گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد بيانيه باشگاه سپاهان عليه وي به دليل مصاحبه او با جانواريو عنوان کرد: اين مطالبي که باشگاه سپاهان عنوان کرده تهمت است. من نه به جانواريو پيغامي دادم و نه مذاکره اي داشته ام. من هم عليه باشگاه سپاهان شکايت مي کنم. آنها فکر مي کنند حرفه اي هستند درحالي که باشگاه استقلال حرفه اي است. آنها چون پول دارند فکر مي کنند که قدرت هم دارند. اگر نصف بودجه سپاهان را استقلال داشت مي توانستيم قهرمان آسيا شويم. باشگاه سپاهان بايد مستنداتي که من با جانواريو مذاکره کرده ام را به کميته انضباطي ارائه دهد.
وي در پايان در مورد صحبت هاي سرپرست تيم مس کرمان مبني بر اينکه کار باشگاه استقلال بابت مذاکره با ادينهو غير اخلاقي بوده است، گفت: من از باشگاه مس کرمان هم شکايت مي کنم. اين دو باشگاه بايد مستندات خود را بابت اينکه باشگاه استقلال مذاکره اي با بازيکنان اين دو تيم داشته را ارائه دهند.

دوشنبه 12 اردیبهشت 1390  2:57 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

تنها گوشه‌ لنگ ورزش هم با اين شکايت درست شد

نژادزماني: شكايت استقلال نشانه‌ بيكاري من و فتح‌الله‌زاده است

مديرعامل باشگاه مس کرمان گفت: شکايت استقلال از مس نشانه بيکاري من و فتح‌الله‌زاده است.

فتح‌الله نژادزماني در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد شکايت باشگاه استقلال از مس کرمان اظهار داشت: با اين شکايت تنها گوشه لنگ ورزش ايران هم درست شد و ديگر هيچ مشکلي را در ورزش شاهد نخواهيم بود! اينکه يک باشگاه پيش از پايان فصل بخواهد با بازيکنان تيم‌هاي ديگر مذاکره کند حرفه‌اي نيست. ما هم مي‌خواهيم براي فصل آينده نقاط ضعف تيم را ترميم کنيم اما از هم اکنون با بازيکنان ديگر تيم‌ها مذاکره نمي‌کنيم زيرا ليگ برتر هنوز در جريان است. شکايت باشگاه استقلال از مس کرمان نشانه بيکاري من و فتح‌الله‌زاده است.

وي با اشاره به تعطيلي بازي‌هاي ليگ برتر تاکيد کرد: دوباره تيم مس کرمان بر روي نوار پيروزي افتاد و بازي‌ها تعطيل شد، دوباره بايد بازي تدارکاتي براي تيم بگذاريم و دوباره بازيکنان بايد به تعطيلي بروند. کاش بازي‌ها تا آخر ادامه پيدا مي‌کرد. ما دو بازي برابر شاهين بوشهر و راه‌آهن داريم و اين تعطيلي ليگ به ما ضربه مي‌زند.

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

پايگاه خبري سعودي:

شايعات انصراف تيم‌هاي سعودي از بازي در ايران درست نيست

يک پايگاه خبري سعودي اعلام کرد، همه شايعاتي که درباره انصراف تيم‌هاي سعودي از بازي در ايران در قالب ليگ قهرمانان آسيا مطرح شده است، درست نيست.

به گزارش خبرگزاري فارس، پايگاه خبري سعودي «الاقتصاديه» در خبري اعلام کرد که شايعات مربوط به انصراف تيم‌هاي سعودي از بازي در تهران در قالب ليگ قهرمانان آسيا درست نيست.
الاقتصاديه در پايگاه الکترونيکي خود نوشت: روز گذشته شايعاتي درباره باشگا‌ه‌هاي الاتحاد، الهلال، الشباب و النصر درباره انصراف از بازي در ايران به گوش رسيد؛ اما همه شواهد، اين شايعات را رد مي‌کند.
الاقتصاديه افزود: امروز تيم الاتحاد عربستان را به مقصد تهران ترک مي‌کند تا با تمرين عصر امروز، خود را براي رويارويي با تيم پرسپوليس در قالب بازي پنجم گروه سوم آماده کند.
بنا بر اين گزارش، تيم الهلال نيز عربستان را به مقصد اصفهان ترک مي‌کند تا در اين شهر به مصاف تيم سپاهان برود.
عبدالکريم الجاسر مدير مرکز اطلاع‌رساني شاهزاده فهد بن سلمان وابسته به باشگاه الهلال به الاقتصاديه گفت: الهلال در خصوص بازي با سپاهان مانند بازي‌هاي ديگر برخورد مي‌کند. ما دو روز قبل از بازي به اصفهان مي‌رويم و در آنجا حتما تمرين خود را برگزار مي‌کنيم.
وي اعلام کرد که از مسئولان باشگاه سپاهان انتظار دارد همان‌گونه که با آنان رفتار شد، برخورد شود به‌طوري‌که باشگاه سپاهان پس از ديدار رفت در رياض، با ارسال نامه‌اي تشکر‌آميز به باشگاه الهلال، از اين باشگاه به دليل استقبال و ميزباني خوب تشکر کرد.

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

ليگ قهرمانان آسيا؛

استقلال محكوم به شكست السد قطر؛ ذوب آهن به دنبال صعود

تيم فوتبال استقلال تهران براي صعود به مرحله بعد ليگ قهرمانان آسيا محکوم به شکست تيم السد است.ذوب آهن هم در صورت پيروزي مقابل الامارات مي تواند به عنوان تيم نخست گروه خود صعود کند.

هفته پنجم ليگ قهرمانان آسيا از فردا (سه شنبه) آغاز مي شود. استقلال و ذوب آهن دو نماينده ايران با وضعيتي متفاوت به مصاف حريفانشان مي روند.
استقلال با 4 امتياز در رده سوم گروه خود قرار دارد. آبي پوشان در صورت شکست و تساوي برابر السد قطر شانس خود را براي صعود به مرحله بعد از دست مي دهند.
شاگردان پرويز مظلومي که ليگ قهرمانان آسيا را لغزان آغاز کردند، هم اکنون چهار امتيازي هستند.
ديدار رفت استقلال و السد در حالي با نتيجه تساوي يک بر يک به پايان رسيد که استقلال تا دقايق پاياني از حريف خود پيش بود. السد قطر با تکيه بر بازيکنان خارجي و کليدي خود توانست از جناح راست دفاع استقلال، بازي را به تساوي بکشاند.
آرش برهاني و حنيف عمران زاده دو بازيکن اصلي استقلال به دليل محروميت نمي توانند براي تيمشان بازي کنند. همچنين وضعيت سيد مهدي سيد صالحي ديگر مهاجم مصدوم استقلال براي بازي برابر السد مبهم است. سيدصالحي در دو روز گذشته فيزيوتراپي کرده و اميدوار است امروز يک جلسه با آبي پوشان تمرين کند.
آنچه که ذهن پرويز مظلومي را براي اين مسابقه مشغول کرده است علاوه بر غيبت اين سه بازيکن، هواي گرم و غبارآلود دوحه است. شدت گرد و غبار هواي دوحه به قدري زياد است که تعجب آبي پوشان را در بدو ورود به اين شهر برانگيخته است.
در هر حال استقلال محکوم به پيروزي است. کسب سه امتياز اين مسابقه مي تواند استقلال را 7 امتيازي کند و سرنوشت صعود را به بازي آخر برابر النصر موکول کند.
اين مسابقه ساعت 20:05 در شهر دوحه برگزار مي شود.
تيم ذوب آهن ديگر نماينده کشورمان که وضعيت خوبي در جدول دارد فردا بايد برابر الامارات امارات صف آرايي کند. ذوب آهن هم اکنون 10 امتيازي است و شانس اول صعود به مرحله بعد مي باشد.
پيروزي برابر الامارات مي تواند نايب قهرمان فصل گذشته آسيا را به عنوان تيم اول به دور بعد برساند.
البته شاگردان منصور ابراهيم زاده در ليگ برتر فوتبال ايران نوسان زيادي داشته اند و هم اکنون در مکان سوم قرار دارند. آنها به واسطه کسب نتايج ضعيف در هفته هاي اخير به اين مکان سقوط کرده اند. ذوب آهن در ليگ برتر شانسي براي قهرماني ندارد و بايد براي پس گرفتن نايب قهرماني تلاش کند.
عملکرد پر افت و خيز ذوب آهن در ليگ برتر بر بازي هاي آسيايي موثر نبوده است. انسجام تيمي و هماهنگي بالاي بازيکنان ذوب آهن از اين تيم حريف قدرتمندي ساخته است.
شاگردان ابراهيم زاده با سرعت بالاي انتقال توپ به خط حمله و استفاده از توانايي هاي محمدرضا خلعتبري در اين خط به گلهاي زيادي رسيده است.
الامارات دومين تيم جدول گروه چهارم است. آنها شش امتيازي هستند. نماينده کشور امارات دو بازي پيروز و در دو مسابقه متحمل شکست شده است.
ديدار رفت اين دو تيم با نتيجه 2 بر يک به سود ذوب آهن در اصفهان پايان يافته بود.
اين مسابقه ساعت 20:05 در امارات آغاز مي شود. 

دوشنبه 12 اردیبهشت 1390  2:58 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

محمدي: كميته انضباطي درباره ديدار تراكتورسازي و صبا تصميم گيري مي كند

رييس سازمان ليگ فوتبال ايران گفت: درباره اتفاقات بازي تيم هاي تراکتورسازي تبريز و صباي قم، کميته انضباطي فدراسيون فوتبال تصميم گيري مي کند.

''عزيزاله محمدي'' گفت: سازمان ليگ گزارش کاملي از وقايع اين ديدار را به کميته انضباطي ارائه مي کند تا به تصميم گيري اين کميته کمک کند.
تيم هاي تراکتورسازي تبريز و صباي قم در چارچوب هفته سي و دوم ليگ برتر فوتبال به مصاف هم رفتند که در پايان يک ديدار جنجالي تيم صبا با نتيجه دو بر يک به پيروزي رسيد.
در وقت هاي تلف شده اين مسابقه داور بازي يک پنالتي به نفع تراکتورسازي اعلام کرد اما پس از اعتراض بازيکنان صبا به اين تصميم ''يداله جهانبازي''، داور مسابقه سوت پايان بازي را به صدا درآورد.
با اين نتيجه تراکتورسازي با 23 امتياز در رده پنجم جدول رده بندي باقي ماند تا شانس اين تيم براي کسب سهميه ليگ قهرمانان آسيا کم شود. 

دوشنبه 12 اردیبهشت 1390  2:59 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

مديرعامل باشگاه تراكتورسازي: احتمال دارد تصميمات تندي بگيريم

مديرعامل باشگاه تراکتورسازي در واکنش به اتفاقات بازي روز گذشته تراکتورسازي و صباي قم گفت: اگر با تراکتورسازي اينگونه رفتار شود احتمالا تصميمات تندي مي گيريم.

محمد حسين جعفري روز دوشنبه در گفت و گو با ايرنا، تصريح کرد: مسابقه ما با صباي قم تحت تاثير اشتباهات داوري قرار گرفت. متاسفانه تيم ما از تصميمات داور به شدت متضرر شد تا هم هواداران و هم کادر فني در پايان مسابقه کنترل خود را از دست بدهند.
وي تاکيد کرد: در صورت تداوم اين رفتارها با تراکتورسازي، واکنشهاي تندي را نشان خواهيم داد. تصميمات خود را در آينده اعلام مي کنيم تا همه بدانند اجازه نمي دهيم حقمان را در روز روشن از ما سلب کنند.
مديرعامل تراکتورسازي ادامه داد: بازيکن صبا گل اول را با دست وارد دروازه کرد و داور از اين صحنه چشم پوشيد. در اواخر مسابقه هم که پنالتي ما را ناديده گرفت و باعث شد هواداران آزرده خاطر شوند.
جعفري در پاسخ به اين سئوال که آيا فکر مي کنيد اين اشتباهات عمدي بوده است، خاطرنشان کرد: نمي توانم بگويم اين موضوع عمدي بوده است ولي از اشتباهات غير متعارف بود. جاي تعجب دارد که چرا براي تراکتورسازي که براي کسب سهميه آسيايي مي جنگد اين اتفاقات رخ مي دهد.
وي از شکايت تراکتورسازي به سازمان ليگ خبر داد و گفت: تا آخر پاي گرفتن حقمان مي ايستيم. به دنبال اين هستيم تا اين مسابقه را تکرار کنيم و حق خود را پس بگيريم.
تيمهاي فوتبال تراکتورسازي و صباي قم روز گذشته در يک ديدار جنجالي به مصاف هم رفتند. در اين مسابقه که در نهايت به سود صباي قم پايان يافت داور ابتدا يک ضربه پنالتي به سود تراکتورساز ي اعلام کرد که با اعتراض بازيکنان صبا روبرو شد. پس از اين اعتراض داور تصميمش را تغيير داد تا اين بار صداي بازيکنان تراکتورسازي از اين تصميم عجيب بالا برود و جنجال ها به اوج برسد.
مديرعامل باشگاه تراکتورسازي همچنين در پاسخ به سئوالي مبني بر تغييرات احتمالي در مديريت اين باشگاه براي فصل آينده، تصريح کرد: فعلا اين تغييرات منتفي است و سال آينده هم به کار خود ادامه مي دهيم.
وي که از توضيح بيشتر در اين خصوص خودداري مي کرد در پايان گفت: به احتمال زياد کمالوند هم فصل آينده در تراکتورسازي مربيگري مي کند. 

دوشنبه 12 اردیبهشت 1390  2:59 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

منصوريان شجاعانه مسئوليت تيم اميد را قبول کرد

ترابيان: در حيطه وظايف من سفارش مربي به كي‌روش نيست

سرپرست تيم ملي فوتبال گفت: در حيطه وظايفم نيست که بخواهم مربي به کي‌روش سفارش يا معرفي کنم.

عباس ترابيان درباره انتقادهايي که انتخاب اميد نمازي به عنوان دستيار کي‌روش مي شود و اينکه چرا او راهنمايي هاي لازم را با سرمربي تيم ملي نداشته است، اظهار داشت: من هيچ وقت به خودم اجازه نمي دهم در مورد مسائل فني تيم ملي صحبتي با کي‌روش داشته باشم. درست است که سال ها خودم فوتباليست بودم و سال هاست که در اين فوتبال هستم اما در حيطه فعاليت هاي خودم نمي دانم که بخواهم کسي را به سرمربي سفارش کنم.

وي ادامه داد: او از من خواست تا فهرست سرمربيان و نفرات دوم تيم هاي ليگ برتري را در اختيارش بگذارم و من هم اين ليست را به همراه شماره هايشان به کي‌روش تحويل دادم. او خودش با مربيان ارتباط گرفت و اطلاعات را جمع آوري کرد. او با افراد مختلفي جلسه گذاشت.

سرپرست تيم ملي تصريح کرد: يکي از مربياني که او جلسه گذاشت مجيد صالح بود. کي‌روش معتقد است که او يکي از مربيان با آتيه است اما در صحبت با اين مربي صالح دوست داشت در صورتي با سرمربي تيم ملي همکاري کند که کنار او روي نيمکت بنشيند. يکي ديگر از مربيان مورد نظر کي‌روش کريم قنبري بود اما قنبري دوست داشت در اصفهان و تيم سپاهان بماند اما قرار شد نماينده سرمربي تيم ملي در اصفهان باشد.

ترابيان تاکيد کرد: من هيچ سفارشي به کي‌روش بابت انتخاب مربيان نداشتم و تازه به اصرار خود من او قبول کرد يک دستيار ايراني روي نيمکت داشته باشد اما نمي توانم به او تحميل کنم که کدام مربي را انتخاب کند. او به من گفت مي خواهد مربي مورد نظر خدمات مناسبي به وي بدهد. نمازي را چون از قبل مي شناخته و اين مربي هم به زبان انگليسي تسلط دارد انتخاب کرد.

سرپرست کميته روابط بين الملل تصريح کرد: براي تيم اميد هم کي‌روش معتقد بود بايد مربي مسئوليت قبول کند که در اين مقطع زماني شجاعت داشته باشد و منصوريان هم شجاعانه اين مسئوليت را قبول کرد. او هم اکنون هم با مربيان ليگ برتري ارتباط بسيار خوبي پيدا کرده است. مي توانم به برخورد بسيار گرم امير قلعه نويي با وي بعد از بازي با صباي قم اشاره کنم. امير قلعه نويي در اين ديدار نشان داد که مربي حرفه اي است. او همچنين با عبدالله ويسي هم ديداري داشت و سرمربي صبا بسيار گرم به او گفت وقتي تمرينات تيم ملي شروع شود اولين نفري است که براي يادداشت برداري از تمرينات به اردو مي آيد. علي دايي هم ارتباط بسيار خوبي با کي‌روش برقرار کرده است.

دوشنبه 12 اردیبهشت 1390  3:00 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

ساکت: مشکل قلعه‌نويي براي ماندن را حل مي‌کنيم

مديرعامل باشگاه سپاهان اصفهان از قلعه‌نويي به عنوان تنها گزينه سرمربيگري تيم فوتبال اين باشگاه در فصل آينده ياد کرد و گفت: خبرها و صحبت‌هاي مطرح شده در مورد باشگاه سپاهان خنده‌دار است و تلاش ما حل کردن مشکل قلعه‌نويي براي ماندن است.

محمدرضا ساکت در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد اینکه با توجه به اختلاف امتیازی با تیم استقلال، تیم فوتبال سپاهان را قهرمان لیگ می‌داند، ضمن بیان مطلب فوق گفت: هنوز خودمان را قهرمان نمی‌دانیم و باید در دو بازی آینده را با اقتدار جلو برویم، گرچه در سکوی و گام آخر برای رسیدن به قهرمانی قرار داریم.

*رکورد جدید در لیگ برای سپاهان
وی این قهرمانی را حاصل کار تیمی بزرگ مجموعه کارخانه فولاد مبارکه، مسئولان باشگاه، مدیرعامل، هیئت مدیره، قلعه‌نویی،‌ کادر فنی، بازیکنان، پرسنل باشگاه و هواداران دانست و تاکید کرد: خوشحالیم اگر قهرمانی‌مان محقق شود، توانستیم رکورد دیگری را در لیگ حرفه‌ای بزنیم که این نقطه مثبتی برای ما است زیرا تنها تیمی هستیم که در مسابقات لیگ برتر در دو دوره متوالی جام قهرمانی را به خانه بردیم.

*هدفمان حضور مقتدرانه و قهرمانی در سه جام بود
مدیرعامل باشگاه سپاهان اصفهان ادامه داد: برنامه ما از همان روز نخست با امیر قلعه‌نویی حضور مقتدرانه در سه جام بود و قطعاً پس از قطعی شدن قهرمانی ما در لیگ، مسابقات‌‌مان را در جام حذفی هم با اقتدار برگزار خواهیم کرد. بازیکنان ما باید بدانند فتح یک جام وقتی محقق شود، نباید خودباخته و اشباع شده تا از رسیدن به جام دیگر محروم شود.

*امیر قلعه‌نویی تنها گزینه ماست
"طی روزهای گذشته رسانه‌ها از مذاکره باشگاه سپاهان با برانکو ایوانکوویچ خبر دادند". ساکت در مورد این خبر تصریح کرد: برای سال آینده تنها گزینه ما برای فصل آینده امیر قلعه‌نویی است.

*اعلام آمادگی و تمایل قلعه‌نویی  برای ادامه همکاری با سپاهان
وی در این مورد ادامه داد: در این هفته‌ها دو نشست با امیر قلعه نویی داشتیم. ایشان آمادگی و تمایل خود را برای ادامه همکاری اعلام کردند و ما هم علاقمندی‌مان را برای حضورشان در سپاهان اعلام کردیم و مشکلی برای ادامه فعالیت قلعه نویی در اصفهان وجود ندارد زیرا هر دو طرف علاقمندی زیادی برای ادامه همکاری دارند.

*حل مشکل قلعه‌نویی
مدیرعامل باشگاه سپاهان اصفهان در پاسخ به این سوال که قلعه نویی گفته برای ادامه همکاری با سپاهان یک مشکلی دارد؟، تاکید کرد: ‌قطعاً این مسئله مشکل خاصی نیست و آن را حل خواهیم کرد. مشکلی که ایشان برای تداوم حضور در سپاهان مطرح کرد، آنقدر بزرگ نیست که مانع تداوم همکاری های دو جانبه شود.

*قهرمانی آسیا در پایان سال میلادی
وی با تشکر از کادر فنی و بازیکنان که در این فصل مشکلاتی زیادی را تحمل کردند، تاکید کرد: ما امیدوار هستیم برای قهرمانی در آسیا بتوانیم ابتدا استخوان بندی کادر فنی و تیم را حفظ و با ادامه انسجام تیمی در پایان سال میلادی جام قهرمانی آسیا را بالای سر ببریم.

*وابستگان به برانکو نامش را در کنار باشگاه سپاهان قرار دادند
ساکت افزود: خبر مذاکره ما با برانکو 100 درصد خنده‌دار است. من فکر می‌کنم دو دلیل برای طرح این شایعه وجود دارد. البته من خیلی ناراحتم که برخی رسانه‌ها می گویند شایعه و بعد خبر را می‌زنند. در مرحله نخست فکر می‌کنم کسانیکه به برانکو وابسته هستند، قصد دارند با قراردادن نام ایشان در کنار باشگاه بزرگی مانند سپاهان اصفهان، هویت، شخصیت و بازار جدیدی در فوتبال ایران برای وی بدست آورند اما ما به موقع وارد عمل شدیم و اعلام کردیم این حرکت‌های بچه‌گانه نمی‌تواند مانع حرکت سپاهان شود.

*برای فصل آینده تنها با امیر قلعه نویی مذاکره کرده‌ایم

وی در این مورد اضافه کرد: ما برای فصل آینده تنها با امیر قلعه نویی مذاکره کرده‌ایم و قصد داریم ایشان را در اصفهان نگه داریم. مطرح شدن موضوع مذاکره با مربیانی مانند برانکو خنده‌دار و عجیب است. نمی‌دانم اسم این افراد از کجا آمده است. ما به برانکو فکر نمی‌کردیم و نمی‌ کنیم. همچنین در بخش دوم فکر می‌کنم حاشیه‌سازان می‌خواهند با طرح این مسئله به تیم سپاهان ضربه بزنند که قطعا به هدفشان نمی‌رسند و با صحبت‌های خود دستشان را رو کردیم.

*بر اساس دیدگاه قلعه‌نویی تیم را برای فصل می‌بندیم
مدیرعامل باشگاه سپاهان اصفهان خاطر نشان کرد: ما منتظر هستیم لیگ تمام شود و برنامه‌های و استراتژ‌‎ی‌های قلعه‌نویی را برای فصل آینده دریافت کنیم. البته نباید فراموش کرد ایشان با توجه به بازی‌های مهم سپاهان در لیگ، جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا در شرایط سختی قرار دارند. ضمن اینکه قلعه‌نویی همیشه سعی می‌کند استخوانبدی تیم را حفظ کند و در نهایت بر اساس دیدگاه ایشان تیم را برای فصل بعد خواهیم بست.

*منتظر تحویل گرفتن جام اصلی
وی گفت: قاعدتاً شنیده‌ایم هرکسی سه بار قهرمان لیگ برتر شود جام حذفی را به آنها می‌دهند. ما پیگیر این قانون هستیم و امیدواریم مسئولان سازمان لیگ در پایان بازی با سایپا جام حذفی را به کاپیتان ما بدهند.

*امیدواریم به فوتبال استان کمک کنیم
ساکت در پاسخ به این سوال که ممکن است سپاهان با قهرمانی در جام حذفی شرایط حضور تیم ذوب آهن دیگر نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا را در صورت کاهش سهمیه فوتبال ایران فراهم کند؟، تاکید کرد: ما امیدواریم که قهرمان جام حذفی شویم و اگر در این شرایط هم بتوانیم به فوتبال استان خدمت کنیم، خوشحال می‌شویم.

به ظرفیت و پتانسیل تیم‌مان برای قهرمانی ایمان داشتیم
وی در مورد اینکه در روزهایی که ذوب آهن اختلافش را در صدر جدول با سپاهان افزایش داده بود فکر قهرمانی تیمش در لیگ برتر را می‌کرد؟،‌ اظهار داشت: ما به ظرفیت و پتانسیل تیم‌مان ایمان داشتیم و برنامه‌ریزی ما در همین مسیر بود خوشحالم در نهایت موفق شدیم به این هدف بزرگ دست یابیم.

*پیروزی برابر الهلال و صعود به عنوان تیم نخست
مدیرعامل باشگاه سپاهان اصفهان در مورد دیدار حساس سپاهان برابر الهلال عربستان گفت: این یکی از سخت‌ترین دیدارهای ماست اما ما در اندیشه پیروزی در این دیدار هستیم تا هویت ملی را باید از نظر فوتبالی در اصفهان به نمایش بگذاریم. البته ما به اندیشه‌های بالای کادرفنی و ظرفیت بالای بازیکنان ایمان داریم و امیدواریم با برتری در این دیدار به عنوان تیم نخست راهی مرحله حذفی شویم.

یکشنبه شب باشگاه سپاهان در بیانه‌ای به مصاحبه‌‎های سرپرست باشگاه استقلال تهران در مورد جذب جانواریو پاسخ داده بود که ساکت هم همان بیانیه را موضع باشگاه در قبال صحبت‍‌های فتح الله‌زاده عنوان و مجددا در این خصوص اظهار نظر نکرد. در آن بیانیه آمده بود:" طرح و انتشار خبر جذب بازیکن سایر باشگاه ها در طول لیگ یک تخلف آشکار است و با توجه به اینکه آقای فتح الله‌زاده تاکنون 2 بار در طول این فصل نسبت به جذب بازیکنان سپاهان سخن گفته اند، ایشان را به رعایت مقررات دعوت و به سرپرست باشگاه استقلال یادآور می‌شویم بازیکنی که در بیشتر اوقات مورد تاکید ایشان برای حضور در استقلال فصل آتی بوده، با باشگاه سپاهان قراردادی 2 ساله دارد."

لازم به ذکر است این مصاحبه پیش از بیانیه باشگاه استقلال در خصوص شکایت از باشگاه سپاهان مطرح شده و تلاش خبرنگار مهر برای اظهار نظر ساکت در این خصوص نتیجه‌ای نداشت.

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

عامر دیب: بازی سختی مقابل ذوب آهن داریم/ نتیجه خوبی کسب می‌کنیم

بازیکن تیم فوتبال الامارات امارات با اشاره به اهمیت و دشواری دیدار مقابل ذوب آهن ایران گفت: سعی می کنیم شکست در دیدار رفت را جبران کنیم و نتیجه خوبی در این مسابقه بدست آوریم.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به امارات، عامر دیب در نشست خبری پیش از دیدار الامارات - ذوب آهن که پیش از ظهر امروز دوشنبه در هتل هیلتون راس الخیمه برگزار شد، با بیان این مطلب افزود: بازی سخت و مهمی مقابل ذوب آهن پیش رو داریم. دو تیم از هم شناخت کافی و لازم را دارند و این مسئله براهمیت و حساسیت بازی سه شنبه شب آنها می افزاید.

وی در ادامه افزود: ذوب آهن تیم خوبی است و با اختلاف چهار امتیاز نسبت به ما صدرنشین گروه D لیگ قهرمانان آسیاست. این اختلاف امتیاز و شرایط حاکم بر جدول به سود تیم ذوب آهن است.

بازیکن تیم فوتبال الامارات خاطرنشان کرد: با مواردی که از سوی کادر فنی و مدیریتی باشگاه به ما گوشزد شده است، مهیای دیدار مقابل ذوب آهن هستیم و اینکه بتوانیم یک بازی خوب را به نمایش بگذاریم.

دیب یادآور شد: در بازی رفت مقابل ذوب آهن روی دو غافلگیری گل خوردیم. متاسفانه در دو صحنه تمرکز خود را از دست دادیم و گلهایی خوردیم که فرصت جبران آنها را پیدا نکردیم.

وی در خاتمه تصریح کرد: ما سعی و تلاش می کنیم در بازی سه شنبه یک نتیجه خوب بدست آوریم و در عین حال شکست بازی رفت را جبران کنیم. چرا که پیروزی در این بازی روحیه ما را برای بازی های لیگ دسته اول امارات تقویت می کند.

تیم فوتبال الامارات سه شنبه در ورزشگاه خانگی خود پذیرای تیم ذوب آهن ایران خواهد بود. این بازی در چارچوب هفته پنجم از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا برگزار می شود.

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

هواداران ناراحت هستند،‌ اما برابر الاتحاد ما را حمايت کنند

نوروزي: گل زدن به عربستاني‌ها هميشه لذت‌بخش است

مهاجم تيم پرسپوليس گفت: گل زدن به تيم‌هاي عربستاني هميشه لذت‌بخش است و براي اين کار انگيزه بالايي داريم.

هادي نوروزي در مورد ديدار پيش‌رو مقابل الاتحاد عربستان اظهار داشت: گل زدن به تيم هاي عربستاني هميشه لذت‌بخش است و بدون شک براي توفيق در اين کار با انگيزه خاصي در اين ديدار به ميدان مي‌رويم.
وي ادامه داد: از هواداران مي‌خواهيم در اين ديدار حساس از ما حمايت کنند. درست است که آنها از ما دلگير هستند اما در شرايط فعلي که فضاي ملي وجود دارد به حضور آنها در ورزشگاه نيازمنديم.
مهاجم پرسپوليس با بيان اينکه تشنه گل زدن هستم، تأکيد کرد: اميدوارم فرصت لازم نصيبم شود تا با گلزني در اين ديدار سرنوشت‌ساز بتوانيم تيم قدرتمند الاتحاد را شکست دهيم. آنها دفاعي قدرتمند دارند که اين موضوع کار را سخت مي‌کند.
وي افزود: بايد در اين ديدار تيمي حمله‌اي باشيم و در همان نيمه اول کار را تمام کنيم. الاتحاد مي‌تواند از اشتباهات ما استفاده لازم را کرده و بايد مقابل اين تيم باهوش باشيم و از دقايق اين بازي بهترين استفاده را بکنيم.

دوشنبه 12 اردیبهشت 1390  3:01 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

قبل از رويارويي با پرسپوليس

كنفدراسيون فوتبال آسيا به نماينده عربستان هشدار داد

يک روزنامه سعودي اعلام کرد که کنفدراسيون آسيا در خصوص احتمال حضور نيافتن نماينده باشگاه الاتحاد در جلسه فني و سرمربي اين تيم در کنفرانس خبري مشترک با سرمربي پرسپوليس هشدار داد.

روزنامه سعودي الرياض اعلام کرد که باشگاه الاتحاد عربستان در خصوص عدم حضور نمايندگان اين باشگاه در جلسه فني قبل از برگزاري مسابقه با پرسپوليس از طرف کنفدراسيون آسيا هشداري دريافت کرده است.

اين روزنامه با بيان اينکه اعضاي تيم الاتحاد امروز کشور خود را به مقصد تهران ترک مي‌کنند، تصريح کرد که اطلاعات رسيده از درون باشگاه الاتحاد، نشان مي‌دهد که کنفدراسيون فوتبال آسيا به اين باشگاه هشدار داده است.

بنا بر اين گزارش، هشدار کنفدراسيون درباره احتمال عدم حضور نمايندگان اين باشگاه در جلسه فني پيش از بازي با پرسپوليس و عدم حضور توني اوليويرا، سرمربي الاتحاد در کنفرانس خبري مشترک با علي دايي، سرمربي تيم پرسپوليس است.

الرياض در ادامه اعلام کرد که جريمه کنفدراسيون نهايتا از جريمه مالي فراتر نخواهد رفت و بر حضور اين باشگاه در ليگ قهرمانان آسيا تاثير نخواهد گذاشت.

دوشنبه 12 اردیبهشت 1390  3:02 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

در دو هفته پاياني ليگ برتر نمونه‌گيري‌ها افزايش پيدا مي‌کند

هاشميان: به دليل محدوديت مالي در رده‌هاي پايه آزمايش دوپينگ نمي‌گيريم

رئيس کميته پزشکي فدراسيون فوتبال گفت: به دليل محدوديت‌هاي مالي نمي‌توانيم در رده‌هاي پايه آزمايش دوپينگ بگيريم.

احمد هاشميان در مورد آزمايش‌هاي دوپينگ دو هفته پاياني ليگ برتر، اظهار داشت: برنامه‌ريزي خاصي براي هفته‌هاي پاياني ليگ انجام شده است تا تعداد نمونه‌‌گيري‌ها افزايش پيدا کند.علي کفاشيان رئيس فدراسيون نيز 3 هفته پيش دستور داد تا دقت و تمرکز بيشتري در اين زمينه صورت بگيرد. به همين دليل تعداد نمونه‌هاي آزمايش دوپينگ بيشتر خواهد شد.

رئيس کميته پزشکي فدراسيون فوتبال در مورد نمونه‌گيري‌هاي هدفمند اظهار داشت: در نمونه‌گيري‌هاي هدفمند مامور دوپينگ مي‌تواند با نگاه تخصصي خود از يک بازيکن آزمايش دوپينگ بگيرد به عنوان مثال اگر بازيکني کارت قرمز دريافت کند و افسر حدس بزند که اخراج او ممکن است به دليل استفاده از مواد نيروزا باشد مي‌تواند از آن بازيکن آزمايش بگيرد، حتي اگر بازيکن اخراج هم نشود و افسر تشخيص دهد مي‌تواند آزمايش دوپينگ از آن بازيکن به عمل آورد.

هاشميان در مورد ادعاي يک مربي مبني بر اينکه در رده‌هاي پايه استفاده از مواد نيروزا به دليل عدم نظارت بيداد مي‌کند، گفت: اعتقاد داريم در رده‌هاي پايه بايد بيشتر با فرهنگ‌سازي و آموزش براي مقابله و مبارزه با دوپينگ اقدام کنيم و بازيکنان اين بينش و آگاهي را داشته باشند که از مواد نيروزا استفاده نکنند. دليل آنکه در رده‌هاي پايه آزمايش دوپينگ گرفته نمي‌شود، محدوديت‌هاي مالي و سياست‌هايي است که فدراسيون تعريف مي‌کند.
وي تاکيد کرد: اکنون اولويت‌ها و سياست‌هاي فدراسيون فوتبال افزايش ضريب کنترل دوپينگ در رده‌هاي فوتسال، فوتبال ساحلي و فوتبال بانوان و آقايان است و ضريب نفوذ کنترل دوپينگ را در اين مسابقات گسترش داده‌ايم. ساليانه 5 هزار و 600 مسابقه فقط زير نظر فدراسيون فوتبال برگزار مي‌شود اين به غير از بازي‌هايي است که هيأت‌هاي استان برگزار مي‌کند. بنابراين پوشش تمامي مسابقات و کنترل دوپينگ آنها کار بسيار گسترده و سنگيني است.

رئيس کميته پزشکي فدراسيون فوتبال در مورد اينکه ضريب کنترل دوپينگ در حد استاندارد در کشورهاي اروپايي چقدر است، گفت: واقعيت آن است که هيچ استانداردي براي کنترل دوپينگ در هيچ جاي دنيا وجود ندارد و هر کشور بر اساس سياست‌هاي خود آزمايش دوپينگ انجام مي‌دهد و فيفا از فدراسيون‌هاي عضو مي‌خواهد فعاليت‌هاي خود را به صورت گسترده براي مبارزه با دوپينگ شکل دهد.

هاشميان در مورد اينکه بازيکنان در رده‌هاي پايه ممکن است تحت تأثير مربيان خود قرار گيرند و به دستور آنها دوپينگ کنند، گفت: بايد در اين راستا آموزش و فرهنگسازي شود و بازيکنان بدانند که هر دستور ناصواب مربي را نبايد اجرا کنند و در صورتي که مربي چنين کاري کرد، آنرا به ما گزارش دهند و بازيکن بداند که مورد حمايت فدراسيون در اين زمينه قرار خواهد گرفت. البته فدراسيون تصميم دارد با آموزش‌هاي غير حضوري و چاپ بروشور آموزشي تا آنجا که مي‌تواند در زمينه آموزش بازيکنان اقدام کند. ضمن اينکه ما 30 برنامه آموزشي در 30 استان داريم و از مدرسين با تجربه خود خواسته‌ايم در استان‌ها آموزش يکروزه بدهند.از هيات‌هاي استان‌ها نيز خواسته‌ايم در آن يک روز بازيکنان را در محلي جمع کنند تا بتوانند از اين آموزش‌ها استفاده کنند.
وي افزود: هزينه هر آزمايش دوپينگ رقمي در حدود يک و نيم ميليون تومان است. بنابراين هزينه آزمايش در رده‌هاي پايه بسيار سنگين است با اين حال تصميم داريم پس از آموزش‌ها براي فصل آينده در صورتي که سياست‌هاي فدراسيون فوتبال در اين راستا باشد، از تيم‌هاي پايه نيز آزمايش دوپينگ بگيريم.

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

اخبار كميته انضباطي

کميته انضباطي فدراسيون فوتبال باشگاه‌هاي تراکتورسازي و پيکان را جريمه نقدي کرد.

به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، ديدار دو تيم پيکان قزوين و تراکتورسازي تبريز از هفته سي و يکم درحالي برگزار شد که هر دو تيم در ورود به زمين مسابقه دو دقيقه تاخير داشتند که هريک از تيم ها به مبلغ 10 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شدند. درخصوص تخلف مرتضي اسدي،محمد ابراهيمي و مجتبي ترشيزي بازيکنان تراکتورسازي تبريز که مرتبا مرتکب تخلف شدند هر کدام با توبيخ کتبي و درج در پرونده به پرداخت 10 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شدند.
تيم پيکان قزوين به دليل تخلف تماشاگرانش به پرداخت 100 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.همچنين به دليل تخلف بهزاد غلامپور مربي پيکان که منجر به اخراج وي شد،اين مربي به توبيخ کتبي و درج در پرونده و پرداخت 10 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.

* جريمه و توبيخ براي بازيکن سايپا
ديدار دو تيم صنعت مس کرمان و سايپا البرز در تاريخ 2/2/90 برگزار شد که از سوي مصطفي صبري بازيکن سايپا تخلفاتي صورت گرفت. بر همين اساس وي با توبيخ کتبي و درج در پرونده به پرداخت 50 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.

* پرداخت جريمه 30 ميليوني براي دروازبان صبا
در ديدار دو تيم صباي قم و پيکان قزوين از سوي مهدي واعظي تخلفاتي صورت گرفت.بر همين اساس وي با توبيخ کتبي و درج در پرونده به پرداخت 30 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.

تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

به دليل مصاحبه‌هاي فتح‌الله‌زاده

باشگاه سپاهان از استقلال شكايت كرد

باشگاه سپاهان از باشگاه استقلال به کميته انضباطي فدراسيون فوتبال شکايت مي‌کند.

به نقل از سايت باشگاه سپاهان، روابط عمومي باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در اطلاعيه اي با ذکر اين خبر اعلام داشت؛
" بيانيه توهين آميز باشگاه استقلال و همين‌طور مصاحبه هاي اخير سرپرست محترم اين باشگاه به ويژه مصاحبه هايي که وي از عزم و خواست اين باشگاه براي جذب جانواريو آن هم در حالي که ليگ به پايان نرسيده و اين بازيکن با ما قراردادي 2 ساله دارد خبر مي ده ، ما را بر آن مي دارد تا ضمن شکايت از ايشان و باشگاه استقلال تا حصول نتيجه اين موضوع را در کميته انضباطي فدراسيون پيگيري نمائيم .

دوستان استقلالي مدعي اند که هيچ پيغامي به جانواريو و يا ساير بازيکنان نداده اند در حالي که مصاحبه سرپرست محترم باشگاه با رسانه هاي رسمي و معتبر کشور ( روزنامه هفدهم فروردين ماه -دهم ارديبهشت ماه و روزنامه هاي ورزشي يازدهم ارديبهشت) خود بزرگ ترين پيام و فراخوان براي جذب يک بازيکن است.

* در بيانيه اخير باشگاه استقلال و مصاحبه جديد سرپرست محترم اين باشگاه آن قدر موضوعات زشت و توهين هاي غير مرتبط عنوان شده که ما ضمن عدم پاسخگويي، کميته محترم انضباطي را بهترين مرجع براي رسيدگي مي دانيم و باز هم مسئولان محترم باشگاه استقلال را به رعايت قوانين و آئين نامه ها فرا مي خوانيم .
در پايان اعلام مي کنيم که بر خلاف اظهارات آقاي فتح ا... زاده ، قدرت سپاهان همواره در رعايت قانون و پيگيري حقوق باشگاه طبق منطق و قوانين بوده است. ايشان به جاي ادامه مصاحبه هاي توهين آميز خود را آماده پاسخگويي به گفته هاي خود و بيانيه باشگاه محترم شان در کميته انضباطي نمايند.

دوشنبه 12 اردیبهشت 1390  3:03 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها