0

دايي: آخر فصل در مورد پيشنهاداتم صحبت مي‌كنم

alino1367
alino1367
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 890

دايي: آخر فصل در مورد پيشنهاداتم صحبت مي‌كنم

سرمربي پرسپوليس گفت: در خصوص پيشنهاداتم مسائلي بوده که آنها را به پايان فصل موکول و در موردش آن وقت صحبت مي‌کنم.

علي دايي در حاشيه تمرين امروز پرسپوليس در خصوص آخرين وضعيت تيمش قبل از بازي با روز سه شنبه الاتحاد عربستان عنوان کرد: متاسفانه از لحاظ نفراتي دچار مشکل هستيم. عليرضا محمد را به دليل محروميت در اختيار نداريم و اميدواريم مصدومانمان به اين مسابقه برسند.

وي افزود: اين بازي حساسيت خاص خود را دارد و قطعا براي 3 امتياز وارد زمين خواهيم شد. بازي با الاتحاد براي ما حيثيتي است و به نظر من اين مسابقه از لحاظ فني در سطح بالايي قرار دارد. اميدوارم هواداران باز هم پرسپوليس و دايي را تنها نگذارند و با حضور در ورزشگاه تيم خود را تشويق کنند.

دايي در خصوص شايعاتي که پيرامون پيشنهادات چند باشگاه به وي مطرح شده، تاکيد کرد: درباره اين مسئله صحبت نمي کنم و در خصوص پيشنهاداتم آخر فصل صحبت مي کنم. مسائلي بوده که به آخر فصل موکول کردم.

سرمربي پرسپوليس با بيان اينکه در فوتبال هميشه برد و باخت وجود دارد، تصريح کرد: فوتبال همين است. يک روز مي بري و يک روز مي بازي. ممکن است توپ هايت 10 بار به تير دروازه بخورد و ممکن است يک روز همه توپ ها تبديل به گل شود.

دايي در خصوص اينکه چقدر براي پرسپوليس شانس صعود قائل است، گفت: مطمئن باشيد اميد داريم و بعد از بازي مي توانيم راحت تر در خصوص شانس مان صحبت کنيم. هراتفاقي ممکن است رخ دهد. اگر بنيادکار يک بازي ببازد و ما ببريم همه چيز تغيير خواهد کرد.

دايي در پايان با تاکيد بر اين که با تمام توان مقابل الاتحاد بازي مي کنيم، اظهار داشت: مصدوم و محروم زياد داريم اما اگر خدا بخواهد با حمايت مردم سه امتياز بازي را از آن خود مي کنيم.

منبع:www.varzesh3.ir

راسخونی

یک شنبه 11 اردیبهشت 1390  10:49 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها