آنها كه به تراكتورسازي لطمه ميزنند را به خدا واگذار ميكنم
كمالوند: بازي جوانمردانه را از فوتبال ايران كنار بگذارند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال تراكتورسازي تبريز گفت: بايد بازي جوانمردانه را از فوتبال ايران كنار بگذارند.
به گزارش خبرگزاري فارس، فراز كمالوند پس از شكست 2 بر يك برابر صباي قم در نشست خبري اظهار داشت: قبل از آنكه در مورد شرايط بازي حرفي بزنم و بگويم اتفاق دقيقه 95 پنالتي بود يا نه، ميخواهم در مورد اتفاقات در طول 90 دقيقه صحبت كنم. اينكه گل اول صبا خطا بود و در دقيقه 17 نيز سعيد خاني تكل از پشت بر روي جاسم كرار زد كه بايد با كارت قرمز مستقيم اخراج ميشد اما حتي كارت زرد هم به او نشان داده نشد. مجموعه شرايط بازي به گونهاي بود كه بازيكنان ما عصبي شدند. ضمن اينكه دو بازيكن كليدي خود را نداشتيم.
وي ادامه داد: فوتبال پاك را فقط تراكتورسازي بازي ميكند، من سؤال ميكنم آيا در صحنه اخراج حاجيزاده 5 دقيقه وقت تلف شد يا نه؟ 6 تعويض هم داشتيم و 5 بار هم برانكارد به ميدان آمد اما در نهايت داور فقط 5 دقيقه وقت تلف شده گرفت. من چه چيز ديگري بايد بگويم.
كمالوند تاكيد كرد: معتقدم برخي تصور نميكردند كه تراكتورسازي تا اينجاي ليگ هم پيش بيايد و شايد نبايد بيش از اين بالا برويم. مهم اين است كه با اينكه تيم ميبازد مردم تراكتورسازي را تشويق ميكنند زيرا آنها از عملكرد تيم راضي هستند اما اتفاقاتي در درون ميدان ميافتد كه دست هيچكس نيست.
سرمربي تراكتورسازي با اشاره به پنالتي دقيقه 95 گفت: آيا داور سوت پنالتي را به صدا درآورد يا نه، اگر اين سوت را زد چرا بعد از 30 ثانيه تصميمش را عوض كرد. ما از حق تراكتورسازي نميگذريم. آنهايي كه به تراكتورسازي لطمه ميزنند را به خدا واگذار ميكنم.
كمالوند تصريح كرد: فوتبال پاك را فقط ما بازي ميكنيم كه كاپيتان ما با ضربه سر دروازه خود را باز ميكند. به عقيده من بايد از مسئولان فدراسيون خواست بازي جوانمردانه را از فوتبال ايران كنار بگذارند. اينكه بازيكني مصدوم شود و توپ را به بيرون بزنيم و اوت اعلام كنيم. شما بازي سپاهان و صبا را ببينيد و بازي امروز ما با صبا را تماشا كنيد. نميخواهم به كسي ايرادي بگيرم اما اين بازي جوانمردانه نيست. از ما خواستهاند فقط فوتبالي صحبت كنيم و غير فوتبالي حرفي نزنيم. اميدوارم كارشناسان داوري در مورد دو گلي كه خورديم نظرشان را بگويند.
وي در مورد اينكه تراكتورسازي آسيايي ميشود يا نه، گفت: انسان با اميد زنده است. اگر پنالتي با ديدار نفت تهران گرفته ميشد اكنون آسيايي بوديم. ما فقط يك امتياز با پرسپوليس فاصله داريم.