0

کپی برداری ممنوع 2

reza1371
reza1371
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 168

کپی برداری ممنوع 2

غير قابل انتخاب كردن قسمتي از متن

شايد شما بخواهيد فقط از انتخاب شدن قسمتي از متن وبلاگ خود به وسيله ي كشيدن ماوس بر روي آن به منظور كپي برداري جلوگيري كنيد براي اين كار كد زير را در قالب وبلاگ خود بين تگ وارد كنيد < p>  

و سپس به وسيله ي كد زير از انتخاب شدن هر كدام از متن هاي خود جلوگيري كنيد

توجه داشته باشيد كه كد اول را تنها يك بار در بخش ويرايش قالب وبلاگ خود وارد كنيد اما كد دوم براي غيرقابل انتخاب شدن هر پارگراف از وبلاگ شما به وسيله ي ماوس ميباشد در نتيجه شما ميبايست براي ايجاد متون خود در وبلاگتان از كد دوم استفاده كنيد(به بخش كد در قسمت ويرايش هر پست برويد)و به جاي متن مشخص شده در كد بالا تمام پاراگراف خود را وارد كنيد و براي پاراگرافهاي بعدي دوباره از كد بالا استتفاده كنيد

سه شنبه 7 اردیبهشت 1389  3:23 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog
aa1367
aa1367
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 325

پاسخ به:کپی برداری ممنوع 2

ممنونم از این کدت دستت درد نکنه

یک شنبه 25 اردیبهشت 1390  9:14 PM
تشکرات از این پست
mahdibas21
mahdibas21
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

سلام. آقا تو توضیحاتی که دادین. این همون کدی یه که من میخوام. ولی کار نمیکنه. وقتی میزارمش کلا اون صفحه رو میبنده نه فقط یه تیکه خواص رو.

لطفا اگه کد دیگه ای دارید بدید این کار نکرد

این نکته رو هم بگم که تو کد صفحه مورد نظر من

<div id="content">

موجود هست

مرسی

سه شنبه 1 بهمن 1392  7:00 PM
تشکرات از این پست
mohsenshabani
mohsenshabani
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2227

باشه چشم

تمام هفته گناه و غروب جمعه دعا             کمی خجالت از این انتظار هم خوب است           الهم عجل لولیک الفرج

سه شنبه 1 بهمن 1392  7:23 PM
تشکرات از این پست
mahdibas21
mahdibas21
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

کسی اینجا نیست کمک ما کنه.؟

مدیران و مسئولان هزیز. رسیدگی کنید لطفا

من این کد رو تو برگه مربوط قرار دادم. ولی کل اون برگه رو شامل شد. تو برگه سینگل. قرار دادم. کل برگه سینگل رو قفل کرد. ولی به ادرس پست ها که میرفتم دیدم که کل برگه سینگل رو قفل کرده و به بقیه صفحه کاری نگرفته که این خیلی خوبه ولی بدیش اینگه نظرات هم تو برگه سینگل کدش بود. که اونو هم شامل شده وکسی نمیتونه نظر بفرسته. من کد نزرات رو برداشتم تو یه برگه جداگانه زدم و از سینگل فراخوانیش کردم. ولی بازم کار کرد و این کد دوست غزیزمون اونو هم قفل میکرد

چهارشنبه 2 بهمن 1392  6:22 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

نقل قول mahdibas21

کسی اینجا نیست کمک ما کنه.؟

مدیران و مسئولان هزیز. رسیدگی کنید لطفا

من این کد رو تو برگه مربوط قرار دادم. ولی کل اون برگه رو شامل شد. تو برگه سینگل. قرار دادم. کل برگه سینگل رو قفل کرد. ولی به ادرس پست ها که میرفتم دیدم که کل برگه سینگل رو قفل کرده و به بقیه صفحه کاری نگرفته که این خیلی خوبه ولی بدیش اینگه نظرات هم تو برگه سینگل کدش بود. که اونو هم شامل شده وکسی نمیتونه نظر بفرسته. من کد نزرات رو برداشتم تو یه برگه جداگانه زدم و از سینگل فراخوانیش کردم. ولی بازم کار کرد و این کد دوست غزیزمون اونو هم قفل میکرد

دوست عزیز اگر کاربر reza1371آنلاین شوند حتما پاسخ شما را می دهند ،پیشنهاد می کنیم که کد را برداشته تا مشکل رفع شود ودرضمن از کد های موجود در سایت های دیگر استفاده کنید می توانید به سایت 1ابزار بروید

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

چهارشنبه 2 بهمن 1392  7:12 PM
تشکرات از این پست
razoor_77
razoor_77
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 799

این کدها را می توان با غیر فعال کردن جاوا  اسکریپ در مرورگر  خنثی کرد.

دوشنبه 18 فروردین 1393  2:27 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها