سلامت نیوز :تغذیه از جمله عوامل مهم در كاهش و پیشگیری بیماری پوكی استخوان بوده و نقش اساسی در سلامت فرد ایجاد میكند.
ضیاء الدین مظهری متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: پوكی استخوان و كاهش تراكم استخوان ها از جمله مشكلات شایع در جامعه است.
وی اظهار داشت: بافت های استخوانی با سموم مختلف، فلزات سنگین كه از طریق خوردن و تنفس و آشامیدن وارد بدن میشود سبب افزایش آسیب رساندن به بافت های استخوانی میشود.
مظهری تغییر روش رندگی و بهبود كیفیت تغذیه را از جمله عوامل مهم در كاهش شیوع پوكی استخوان و شكستگی های ناشی از آن دانست و افزود: انجام فعالیت های ورزشی منظم در چهارچوب مناسب برای سلامت استخوان ها مفید است.
وی تصریح كرد: زنان سیگاری به علت وجود هورمون استروژن كمتر دچار یائسگی زودرس میشوند و افرادی كه در سنین كودكی مكمل ویتامین های A و P را دریافت نمیكنند بیشتر دچار S و پوكی استخوان میشوند.
مظهری یادآور شد: تابیدن نورخوشیدن به مدت 10 دقیقه در روز میتواند ویتامین D لازم بدن را تامین كند و بهترین منبع برای ویتامین D3 است.