ريشهكن كردن فقر و گراني كمتر از فتح خرمشهر نيست؛
رضايي: جهاد اقتصادي دميدن روح اخلاق و فرهنگ به كالبد اقتصاد كشور است
خبرگزاري فارس: دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام جهاد اقتصادي را دميدن روح اخلاق و فرهنگ به كالبد اقتصاد كشور دانست و گفت: بيرون كردن فقر و گراني در ايران و رسيدن به رشد بالاي 8 درصد كمتر از فتح خرمشهر نيست.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس، محسن رضايي دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در نشست پرسش و پاسخ دانشجويان دانشگاه شاهد كه عصر امروز در اين دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: بيداري ايرانيها حادثهاي مهمي بود كه صد سال پيش در ايران شكل گرفت و سر آغاز تحولات بسياري شد.
وي با بيان اينكه شبيه حادثهاي كه امروز در كشورهاي عربي شكل گرفته صد سال پيش در ايران به وجود آمد، افزود: اين بيداري ايرانيان با كوله باري از تجربه براي ملت ايران همراه بوده است.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام يادآور شد: ملت ايران در 22 بهمن 57 تمام اشتباهات و نارساييهاي خود را جبران كردند و در واقع 22 بهمن چكيده تجارب 70 سال مبارزه ملت ايران بود.
رضايي در ادامه به چشمانداز 1404 اشاره كرد كه در سال 1372 ابلاغ و در سال 1384 مبدا برنامه ريزي قرار گرفت.
وي ادامه داد: جهاد اقتصادي راهي براي تحقق آرمانهاي باقي مانده انقلاب است كه در سند چشم انداز مطرح شده و در واقع اولين هدف جهاد اقتصادي به وجود آمدن جهش اقتصادي در كشور است.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام جهاد اقتصادي را دميدن روح اخلاق و فرهنگ به كالبد اقتصاد كشور دانست و گفت: بيرون كردن فقر و گراني در ايران و رسيدن به رشد بالاي 8 درصد كمتر از فتح خرمشهر نيست.
رضايي در پاسخ به سؤالي مبني بر اينكه دليل رفتن شما به شوراي نگهبان براي پس گرفتن آراي خود در انتخابات سال 88 چه بود؟ يادآور شد: فتنه 88 يك فتنه واقعي بود. بنده در چارچوب قانون اعتراض كردم و بر اساس قانون به نظر شوراي نگهبان تمكين كردم.
وي در پاسخ به سؤال ديگري مبني بر اينكه چرا در زمان آقاي هاشمي و خاتمي نسبت به وضعيت بد اقتصادي صحبتي نداشتهايد؟ اظهار داشت: نامههاي بند در آن زمان به آقايان هاشمي و خاتمي موجود است كه آنها را براي اولين بار در كتاب رويارويي سوم و جهاد اقتصادي منتشر خواهم كرد و بنده هيچگاه از نقد منصفانه و دلسوزانه در دولتهاي آقاي هاشمي خاتمي و احمدي نژاد پرهيز نكردهام.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در خصوص روي دادن فتنه بزرگتر از فتنه 88 و همچنين وجود يك جريان انحرافي در بدنه جريان اصولگرايي گفت: در ايران سياست را نميتواند از افكار جدا كرد، چراكه سياست با ايدئولوژي و فكر عجين شده اما در غرب به اين شكل نيست.
رضايي ادامه داد: در ايران ايدئولوژيها مذهبي، غيرمذهبي و يا التقاطي هستند، از اينرو فردي كه وارد سياست ميشود، افكار خود كه بيشتر بر اساس ظن و گمان و تحليلهاي كلي كتابخانهاي است را به همراه ميآورد.
وي تأكيد كرد: حسن ولايت فقيه بر اين است كه علاوه بر تدوين سياستهاي كلي جلوي انحرافات هم ميايستد.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در ادامه به قطعنامه 598 اشاره كرد و اظهار داشت: يك ماه قبل از پذيرش قطعنامه توسط امام خميني (ره) آقاي هاشمي در شوراي عالي دفاع كه شامل رئيس مجلس و رئيس جمهور و رئس قوه قضايي بود، خدمت امام راحل رفتند و فرماندهان ارتش و سپاه و وزارتخانهها را خدمت ايشان بردند كه امام (ره) پس از يك ماه تصميم گرفتند كه جنگ پايان يابد.
رضايي يادآور شد: پذيرش قطعنامه و پايان جنگ 2 مسئله جداگانه هستند، قطعنامه در شرايط تلخي پذيرفته شد اما جنگ يك ماه بعد و با وقوع حوادث سرنوشت ساز و به نفع ايران پايان يافت.
وي افزود: امام (ره) در پذيرش قطعنامه بر اساس تكليف شرعي و مصلحت كشور عمل كردند.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به اين سؤال كه گفته ميشود شما فرد محافظه كاري هستيد، خاطرنشان كرد: بنده محافظه كار نيستم اما با تدبير عمل ميكنم و در مسائل اسلام و انقلاب با كسي سر سازش نداشته و ندارم.
رضايي ادامه داد: آقاي هاشمي در آن زمان نيز از بنده به دليل نامههاي كه به وي مينوشتم، گله داشت؛ بنده به صورت جدي در خدمت امام(ره) و انقلاب و رهبري هستم.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در خاتمه به جار و جنجال بي خودي كه دشمنان در هفته اخير براي القاي اختلاف و دوگانگي در كشور به وجود آوردند، اشاره و خاطرنشان كرد: دشمنان به دليل اينكه ميدانند ايران در بيداري اسلامي نقش پيدا ميكند، به دنبال جار وجنجال هستند، از اينرو براي بيداري اسلامي منطقه انقلاب اسلامي را تقويت كرد.