0

بفرمایید شام

salarezeynab
salarezeynab
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6597

بفرمایید شام

بفرمایید شام

معرفی شبکه من و تو

Manoto TV 1 (من و تو 1)
Manoto TV 2 (من و تو 2)

شبکه من و تو حدودا از تابستان 89 برنامه های خودش رو به نمایش گذاشت.
شبک من و تو در اصل 2 شبکه می باشد (من و تو 1) و (من و تو 2) که من و توی 2 فقط مستند های دوبله شده با کیفیت 1080i پخش می کند که مستند های آن به سبک علمی ، سیاسی ، فرهنگی و....است متاستفانه خیلی ها تصور می کنن که شبکه من و توی 2 مفید است در صورتی که مستند های این شبکه اصلا با اعتقادات ما صحت نداره از جمله مستند هایی از نظریه تکامل انسان (داروینسنم) و حتی انقلاب ایران از دیدگاه بریتانیا و هولوگاست ، 11 سپتامبر و...(البته همراه با مستندهای علمی)
از این شبکه هیچ وقت انتظار نباید داشته باشیم مستند هایی مثل "اخراج شده" و "اسرار 11 سپتامبر" و ...را پخش کند. پس شبکه من و توی 2 که فقط وظیفه ی پخش مستند را به عهده دارد بی فتنه نیست!

و حالا شبکه من و توی 1: این شبکه خوشبختانه مخاطب کمتری از شبکه ی من و توی 2 دارد دلیلش هم این است که خیلی از خانواده فهمیدن که این شبکه ارزش های اخلاقی خانواده را مورد تهاجم و تعارض قرار می دهد. ولی مخاطبینش از شبکه هایی مثل BBC PERSIAN و VOA و Farsi1 ، MBC Persian بیشتر هستند!
برنامه هایی که در این شبکه پخش شود:
آکادمی موسیقی گوگوش
بفرمایید شام (توضیحات بیشتر درباره ی این برنامه پایین)
پشت صحنه برنامه آکادمی موزیک گوگوش
جواب
چرا که نه؟
آفساید
شیمی
من و تو+
ورزش
دکتر کپی (در برنامه به اشخصیت های سیاسی و ... کشورمان توهین می شود مجری این برنامه یک میمون انیمشینی است که به آن دکتر کپی می گویند به نظر من نماد احمدی نژاد است خود شبکه عنوان این برنامه را "طنز سیاسی اجتماعی" معرفی کرده حتی یک بار دیدم به حسن عباسی توهین کرد که وقعا..... در کل سبکش مثل پارازیت ولی به نظرم من خیلی قوی تر از شبکه صدای آمریکا است)
گریتست هیتز یا Greatest Hits،
رویدادهای تجربی
سریال‌ها و مجموعه‌های تلویزیونی نمایشی
مجموعه‌های مستند تلویزیونی
کریس انجل
اتاق خبر (که اخبار حذب سبز را مو به مو پوشش می دهد البته این برنامه هم خودش جای بحث داره)
برگی از تاریخ

خب در اینجا من قصد اینو دارم که برنامه ی "بفرمایید شام" را برایتان معرفی کنم:

بفرمایید شام برنامه ای است که در ابتدا از شبکه ی "ITV GLOBAL " (شبکه ای انگلیسی) پخش می شد ولی شبکه من و توی 1 حق این برنامه رو خرید (البته به نظر من بدون هیچ هزینه ای)
در این برنامه 4 شرکت کننده ، شرکت می کنند و هر شب خانه ی یکی از چهار نفر به مهمانی می روند و هر شب یک نفر از 4 نفر میزبان می شود که در هنگام برگشت به خانه به طور مخفی به یک دیگر نمره می دهند (با توجه به غدا رفتار و میزبان خوبی بودن) و کسی که امتیاز بیشتری داشته باشه شب آخر 1 میلیون پوند جایزه می گیرد (هزینش از کجا می یاد)
دوربین این برنامه واقعا عالیه چون که شرکت کننده ها اصلا حس نمی کنند در یک برنامه ی تلویزیونی هستن...ولــــــی متاستافانه شرکت کننده های این برنامه ، هیچ یک بویی از فرهنگ ایران اسلامی نبرده اند...ما در این برنامه شاهد خیلی از رفتار و شوخی هایی بین دختر و پسر ها هستیم که واقعا برای جامعه ی ما معضل حساب می شه....عکسی را که در زیرنگاه می کنید با حجاب ترین شرکت کننده ها هستن

افراد شرکت‌کننده در شب شام از گونه‌های مختلفی انتخاب شده‌اند تا مخاطب با هر نوع سبک و روش زندگی، بالاخره با یکی از این افراد احساس همزادپنداری بیشتری کند تا در ادامه، برخی رفتارها با مشاهده تحقق آنها در فرد مشابه، زدوده و انجام آن نوع از معاشرت و زندگی برایش محقق شود. بسیار دیده شده در صورتی که میهمان و میزبان از جنس مخالف باشند، هنگام ورود میهمان، گوینده برنامه تذکر می‌دهد که بوسیدن طرف مقابل فراموش نشود و در صورت انجام ندادن این کار، فرد فراموش‌کار را بی‌فرهنگ خطاب می‌کند و اینگونه هنجار و ضدهنجار، یا ارزش و ضدارزش را برعکس به مخاطب القا می‌کنند.
در بسیاری از موارد، میهمان‌ها برای ورود به خانه میزبان، برای او و دیگر حاضران، مشروبات الکلی کادو می‌آوردند و در انتخاب مارک و برند آن با یکدیگر به رقابت ضمنی می‌پردازند.
نوع غذاها، پیش‌غذاها و دسرها نیز گواهی سیر تدریجی تمایل دست‌اندرکاران برنامه به تغییر ذائقه خوردن و آشامیدن مخاطب ایرانی به سوی ذائقه غربی، است. خوردن غذاهای ایرانی و به ویژه سنتی به همراه مشروبات الکلی، رویدادی است که بی‌تردید، قصد عادی‌سازی آن برای مخاطب ایرانی در دستور کار مسئولان این برنامه است. برای مثال خوردن قرمه‌سبزی و یا دیزی با مشروبات الکلی...
مثلا در این برنامه ما شاهد این هستیم که بین شرکت کننده ها بحث ایده ئولوژی ، چرا حجاب ندارن یا حتی اثبات وجود خدا پیش می یاد که اصلا جالب نیست و از همه مهم تر قسم حضرت عباس خوردن و بعد نوشیدن شرابه که این اسلام به سبک بریتانیایی را به مخاطب و خانواده القا می کنه!!!

متاستفانه این برنامه بین خانواده های کشورمان خیلی رایج شده که به نظر من رسانه های ایران باید از خودشان حرکتی را نشان بدهند!!

یا حسین (ع)

یک شنبه 11 اردیبهشت 1390  4:36 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها