0

خدابنده‌لو: خدا من را دوست داشت كه پيكان برابر سايپا شكست نخورد

mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

نسخه چاپي ارسال به دوستان
كارت زرد و قرمز سلاح داور است

خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال پيكان قزوين گفت: خدا من را دوست داشت كه در ديدار با سايپا شكست نخورديم.

مجيد خدابنده‌لو در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد ديدار با سايپا و اخراجش در اين بازي گفت: در صحنه اخراج من و ابراهيم صادقي براي تصاحب توپ پايمان را بالا برديم اما داور من را با كارت قرمز مستقيم اخراج كرد. مي‌دانم محسن تركي بازي‌هاي اروپايي را نگاه مي‌كند و حتما ديده در بازي‌هاي حساس برخورد‌ها زياد است. خدا من را دوست داشت كه بازي به تساوي كشيده شد وگرنه با شرايطي كه تيم ما در جدول داشت نمي‌دانم چه اتفاقي رخ مي‌داد. به هر حال كارت زرد و قرمز نيز سلاح داور است و بايد از او تبعيت كنيم.

وي در مورد اينكه در مصاحبه‌اي سياست باشگاه پيكان را زير سوال برده است گفت: من چنين كاري نكرده‌ام و فقط گفتم با توجه به اينكه 70 درصد بازيكنان تيم در فصل گذشته از تيم جدا شدند بهتر بود بازيكنان بهتري در حد همان بازيكنان جدا شده جذب مي‌كرديم.

خدابنده‌لو در مورد اينكه پيكان در ليگ برتر خواهد ماند يا نه گفت: وضعيت مان دست خودمان است و اگر در دو ديدار آينده برنده شويم مي‌توانيم در ليگ برتر بمانيم.بازيكنان تيم نيز با تمام توان براي بقا در ليگ برتر تلاش خواهند كرد.

حمید.bmp

یک شنبه 11 اردیبهشت 1390  4:28 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها