فرماندار خلخال خواستار شد؛
جمعآوري مشاغل مزاحم در خلخال توسط شهرداري
خبرگزاري فارس: فرماندار شهرستان خلخال گفت: جمعآوري مشاغل و رفع سد معبر از وظايف شهرداري است و انتظار ميرود شهرداريها در اين زمينه به وظيفه خود عمل كنند.
به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، ذبيحالله عبداللهي پيش از ظهر امروز در جلسه شوراي ترافيك خلخال گسترش روزافزون پديده سد معبر در شهر خلخال را يك معضل اجتماعي عنوان كرد.
فرماندار شهرستان خلخال جمعآوري سد معبر و مشاغل مزاحم را از وظايف شهرداري دانست و خواستار عمل به اين وظيفه از سوي شهرداري خلخال شد.
وي تصريح كرد: با وجود تذكرات قبلي در اين زمينه انتظار ميرود شهرداري با همكاري ماموران انتظامي نسبت به جمعآوري سد معابر و ساماندهي دستفروشها و مشاغل مزاحم اقدام كند.
به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، نماينده اداره كل حمل و نقل و پايانههاي استان اردبيل نيز در اين جلسه از ساماندهي خطوط مسافربري بين شهري در استان اردبيل در سال جاري خبر داد.
فتحالله پورصالح گفت: هماكنون بسياري از خطوط بين شهري استان از جمله خط خلخال به اردبيل و خلخال به اسالم ساماندهي شده و با ارائه تسهيلات بانكي به متقاضيان دريافت خودروهاي سمند و پژوي پلاك عمومي جابهجايي مسافر در اين خطوط با استفاده از 150 دستگاه خودرو پلاك عمومي و زيرپوشش شركتهاي مسافربري و تحت نظارت سازمان حمل و نقل و پايانههاي استان صورت ميگيرد.
وي با اشاره به واگذاري تعدادي از خودروهاي سواري پژو و سمند پلاك عمومي به خطوط خلخال، هشتجين و خلخال، كلور خاطرنشان كرد: اداره كل حمل و نقل و پايانههاي استان اردبيل براي ساماندهي و تبديل سواريهاي پلاك شخصي به عمومي و نوسازي ناوگان حمل و نقل عمومي برونشهري خلخال اعلام آمادگي ميكند.
پورصالح اظهار داشت: مسئولان شهرستان خلخال بايد براي احداث باسكول 60 تني در مبادي ورودي جادههاي مواصلاتي خلخال براي جلوگيري از تردد كاميونهاي حامل سنگ با بار غيرمجاز كه منجر به تخريب راههاي ارتباطي ميشود، اقدام كنند.
وي تصريح كرد: در صورت استقرار دائمي پليس راه خلخال - اسالم در اين محور اقدام به احداث و ايجاد باسكول مورد تقاضا خواهد شد.
پورصالح در ادامه بر لزوم استفاده از تجهيزات سيستم هوشمند در جادههاي بين شهري خلخال تاكيد كرد و اظهار داشت: در صورت تامين اعتبار لازم از سوي فرمانداري خلخال، اداره كل حمل و نقل و پايانههاي استان اردبيل اقدام به نصب و راهاندازي سيستم هوشمند و دوربينهاي كنترل ترافيك در جادههاي بين شهري خواهد كرد.
پورصالح افزود: اين سيستم علاوه بر كنترل ترافيك جاده ميتواند در آگاهي مسئولان شهرستان از شرايط و وضعيت جوي جادهها به ويژه در شرايط نامساعد جوي مؤثر باشد.