0

وين روني، مرد سال فوتبال انگليس

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

وين روني، مرد سال فوتبال انگليس

وين روني، ستاره شياطين سرخ اولدترافورد كه در فصل جاري 34 گل براي تيمش به ثمر رسانده، از سوي اتحاديه حرفه‌اي بازيكنان فوتبال انگليس به عنوان بازيكن سال برگزيده شد.

روني 24 ساله در شرايطي توانست با اختلافي فاحش نسبت به سسك فابرگاس از آرسنال، ديديه دروگبا از چلسي و كارلوس ته‌وز از منچسترسيتي اين عنوان را از آن خود كند كه در سال 2006 استيون جرارد، در سال‌هاي 2007 و 2008 كريس رونالدو و در سال 2009 رايان گيگز به اين عنوان نايل آمده بودند.

 

روني كه در حال حاضر در دوران مصدوميت به سر مي‌برد و با 26 گل زده در صدر جدول گلزنان ليگ برتر است، ضمن اعلام اين‌كه قادر خواهد بود تيم ملي كشورش را در رقابت‌هاي جام جهاني 2010 همراهي كند، افزود: از اين‌كه از طرف بازيكنان به عنوان بهترين شناخته شدم، بسيار خوشحالم.

روني همچنين درباره اين‌كه او را با مسي و رونالدو مقايسه مي‌كنند، گفت: خوب است كه ديگران من را در اين دسته به شمار مي‌آورند. با اين حال فكر مي‌كنم، ليونل مسي بهترين بازيكن دنياست. كارهايي كه او با توپ انجام مي‌دهد، باوركردني نيست و چيزي شبيه جادوست.

در سي و هفتمين مراسم انتخاب بازيكن سال اين اتحاديه، جيمز ميلنر از آستون ويلا به عنوان بازيكن جوان سال برگزيده و تيم منتخب سال نيز به شرح زير معرفي شد: جو هارت (منچسترسيتي)، برانيسلاو ايوانوويچ (چلسي)، توماس ورمالن (آرسنال)، ريچارد داني (آستون ويلا)، پاتريك اورا (منچستريونايتد)، سسك فابرگاس (آرسنال)، جيمز ميلنر (آستون ويلا)، دارن فلچر (منچستريونايتد)، آنتونيو والنسيا (منچستريونايتد)، وين روني (منچستريونايتد) و ديديه دروگبا (چلسي).

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

سه شنبه 7 اردیبهشت 1389  10:09 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها