0

سيلوا: تا پايان فوتبالم در ميلان مي‌مانم

mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

نسخه چاپي ارسال به دوستان

خبرگزاري فارس: مدافع برزيلي روسونري‌ها كه در اين تيم تبديل به بازيكن با تجربه‌اي شده، تا پايان دوران ورزشي خود در ميلان خواهد ماند.

به گزارش فارس و به نقل از گازتا دلو اسپورت، تياگو سيلوا به اين نشريه گفته كه قصد دارد مانند پائولو مالديني باشد و مانند او تا پايان فوتبالش در سن سيرو باقي بماند.

سيلوا گفت: اين فصل در آستانه قهرماني قرار داريم و مي‌خواهيم قدرتمان را به ساير تيم‌ها نشان دهيم. اعتماد به نفس بسيار بالاتري نسبت به فصل گذشته داريم و اين موضوع توانسته ما را در آستانه قهرماني قرار دهد. در حال حاضر بدون حضور الساندرو نستا در خط دفاع مي‌توانيم دورازه تيم را بسته نگه داريم كه اين موضوع نشان دهنده پيشرفت در خط دفاع نسبت به سال‌هاي گذشته است. نستا فوق العاده است و در زمين همواره با من صحبت مي‌كند. نخستين بازيم براي روسونري را به خاطر مي‌آورم او در آن بازي بدون توقف من را راهنمايي مي‌كرد. البته از تذكرهاي فراوان وي خسته شده بودم ولي ديگر به آنها عادت كرده‌ام!

باشگاه رئال مادريد به جذب تياگو سيلوا ابراز علاقه كرده و خبرهاي بسياري در مورد حضور وي در سانتياگو برنائبو شنيده شده است.

سيلوا در اين خصوص گفت: نه، هرگز سن سيرو را ترك نمي‌كنم سالهاي زيادي در ميلان بخواهم ماند قصد دارم به اسطوره هواداران تبديل شوم.

حمید.bmp

یک شنبه 11 اردیبهشت 1390  2:02 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها