در گفتوگوي فارس با زنان فلسطيني دربند رژيم صهيونيستي عنوان شد؛
غرق مصنوعي،سوزاندن بدن با سيگار و تجاوز به اسراي فلسطيني
خبرگزاري فارس: بازرسي بدني عريان، غرق مصنوعي، سوزاندن بدن با ته سيگار، آزاد و اذيت جنسي دختران جوان و تهديد به تجاوز جنسي تنها گوشهاي از تجاوزات رژيم صهيونيستي به اسراي فلسطيني دربند رژيم صهيونيستي است.
خبرنگار فارس در شهر الخليل با تعدادي از زنان اسير آزاد شده از زندانهاي رژيم اشغالگر ديدار كرده و آنها تجربه بازداشت و اسارت خود را تشريح كردند.
"سهام الحيح "(32 ساله) زن جوان فلسطيني هنوز هم تلخي و درد لحظات نخست بازداشت خود را به ياد دارد؛ او ميگويد: اولين تجربه بازداشت من در تاريخ 25 ماه مي سال 2005 بود كه به دليل انتصاب به جنبش جهاد اسلامي فلسطين بازداشت شدم.
وي افزود: ساعت 2 بامداد تعداد زيادي از نيروهاي ارتش رژيم اشغالگر براي بازداشت من به خانه ما يورش آوردند و پس از آن مرا به مدت يك هفته در سلول انفرادي حبس كردند و پس از آن نيز بازجويي آغاز شد. افسر اطلاعاتي صهيونيستها يك برگه اعترافاتي كه از پيش آماده شده بود به من داد و از من خواست كه آن را امضا كنم؛ آنها مرا واردار به امضاي اين برگه كردند و در نتيجه آن به سه سال و نيم حبس محكوم شدم اما وكيل مدافع من توانست اين حكم را به يكسال تقليل دهد.
وي تاكيد كرد كه اين مرحله بسيار دشوار بود اما دشوارتر از آن مرحله دوم بازداشتم بود كه در تاريخ 26 ماه مارس 2009 اتفاق افتاد.
سهام تصريح كرد: مرحله دوم بازداشتم واقعا دردناك بود؛ يكماه كامل در سلول انفرادي سپري كردم. افسران صهيونيست به من گفتند كه بازداشت من اداري است و مرا به زنداني كه در آن مجرمان صهيونيست حبس بودند، بردند. شرايط واقعا سختي بود، تنها خوراك من آب آلوده و شير پاستوريزه بود.
سهام الحيح تنها زن فلسطيني نيست كه اين درد و رنجها را در زندان رژيم صهيونيستي تجربه كرده است بلكه دهها زن فلسطيني ديگر چنين تجربهاي را داشته يا هنوز در زندانهاي رژيم صهيونيستي بسر ميبرند.
"انعام حجازي " ديگر زن فلسطيني است كه طعم زندان صهيونيستها را چشيده است؛ وي در عنفوان جواني خود در 17سالگي در سال 1972 به بازداشت صهيونيستها درآمده است.
حجازي به اتهام پخش اعلاميه، حمل و نقل سلاح و پناه دادن به فدائيان و مشخصا از جبهه خلق براي آزادي فلسطين بازداشت شده است.
وي برخي از انواع شكنجه زنان در زندانهاي دشمن صهيونيستي را چنين برشمرد: بازرسي بدني بدون پوشش، قرار دادن كيسههاي سياهرنگ متعفن، بازداشت اداري بدون محاكمه، ضرب و شتم، بلندكردن صندلي با يك دست به مدت طولاني، غرق مصنوعي، ريختن آب سرد و گرم، سوزاندن بدن با ته سيگار، حبس انفرادي، آزاد و اذيت جنسي دختران جوان و تهديد به تجاوز جنسي.
وي تاكيد كرد كه رژيم صهيونيستي به روشهاي گوناگون زنان اسير فلسطيني را شكنجه ميداد تا كرامت آنها را نابود كرده و حقوقشان را سلب كند اما اين زنان با جانفشانيهاي خود مجد و شرفي به بار آوردند كه در تاريخ همواره جاويدان خواهد ماند.
حجازي از جامعه جهاني مدعي دموكراسي خواست تا رژيم اشغالگر را براي آزادي تمام اسراي زن و مرد فلسطيني از زندانهاي اين رژيم تحت فشار بگذارند و تاكيد كرد كه فلسطينيان صاحبان حق هستند و بايد از حق آنها دفاع كرد.
وي از جهانيان خواست تا به سياست شكنجه و سركوب عليه اسراي فلسطيني در زندانهاي رژيم صهيونيستي توجه شود و اين سوال را مطرح كرد كه مدعيان آزادي كه براي شاليت گريه سر ميدهند، كجايند؟ بايد به اين تجاوزات عليه اسراي فلسطيني پاسخگو باشند.
ام محمود الزق ديگر زن آزاد شده فلسطيني نيز با اشاره به وجود 38 زن اسير فلسطيني در زندانهاي رژيم صهيونيستي از جمله 6 مادر گفت : زنان اسير با سياستهاي خطرناكي از جمله بيتوجهي به وضعيت بيماري آنها و بازرسي اهانتآميز خانوادهها آن مواجه هستند.