0

تابش: با قلعه‌نويي صحبت كرده‌ايم؛ بحثي درباره برانكو نداشته‌ايم

mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

نسخه چاپي ارسال به دوستان
شعار عده‌اي هوادار را نبايد به پاي همه گذاشت

خبرگزاري فارس: قائم مقام باشگاه سپاهان گفت: بحثي براي مذاكره با برانكو نداشته‌ايم.

مسعود تابش در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد شايعه مذاكره باشگاه سپاهان با برانكو اظهار داشت: من اصلا از اين موضوع خبر ندارم. اگر چنين بحثي در باشگاه بود به طور حتم ما هم در جريان قرار مي گرفتيم. فقط مي دانم قبل از اينكه تيم به آبادان برود صحبت هايي با امير قلعه نويي براي تمديد قرارداد شد و توافقات اوليه هم حاصل شد اما در آبادان در نشست خبري زمزمه هايي مبني بر جدايي قلعه نويي به ميان آمد.

وي در مورد اينكه امير قلعه نويي از رفتار برخي هواداران سپاهان به دليل شعار عليه رضا عنايتي ناراحت است، عنوان كرد: در تيم هاي پرطرفدار از اين اتفاقات رخ مي دهد. در پرسپوليس علي دايي كه اسطوره اين فوتبال است اگر يك روز نتيجه خوب نگيرد هواداران عليه او شعار مي دهند و اگر در روز ديگر ببرد همان هواداران او را تشويق مي كنند.

قائم مقام باشگاه سپاهان تصريح كرد: عنايتي بازيكن خوبي براي سپاهان بوده و به نظر من در همين بازي با نفت آبادان يكي از بهترين بازيكنان زمين بود. من 23 سال كاپيتان سپاهان بودم، 10 سال در اين تيم مربيگري كردم اما وقتي يك روز مقابل تراكتورسازي در زمين خودمان مساوي كرده بوديم هواداران به من گفتند تيمت را بردار و برو. نبايد شعارهاي برخي هواداران را به حساب همه گذاشت. من باز هم تاكيد مي كنم كه باشگاه و هواداران سپاهان به امير قلعه نويي علاقه مند هستند و مشكلي با او نداريم.

حمید.bmp

یک شنبه 11 اردیبهشت 1390  9:44 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها