0

اعلام انزجار از مسلمان‌نماها و تأكيد بر تبعيت از ولي‎امر مسلمين جهان

 
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان

اعلام انزجار از مسلمان‌نماها و تأكيد بر تبعيت از ولي‎امر مسلمين جهان

خبرگزاري فارس: دسته‌هاي عزاداري هيأت‌هاي دانشجويي و مردمي سراسر كشور در حمايت از انقلاب مردم بحرين و اعتراض به جنايات آل‎سعود و آل‎خليفه در اين كشور مقابل سفارت بحرين در تهران تجمع كردند.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاري فارس، دسته‌هاي عزاداري و هيأت‌هاي دانشجويي و مردمي عصر امروز (شنبه) با هدف حمايت از انقلاب مردم كشورهاي عربي به‎خصوص مردم بحرين و در اعتراض به جنايت ديكتاتوران حاكم در كشورهاي عربي علي‌الخصوص آل‌خليفه و آل‌سعود مقابل سفارتخانه بحرين در تهران تجمع كردند.



تجمع‌كنندگان تصاويري از شهداي انقلاب بحرين در دست داشته و با در دست داشتن نوشته‌هايي همچون "مدافعان حقوق بشر، از بهرچه مقابل قتل‎عام بشر سكوت كرده‌ايد "، "امروز در خون و قيام "، "واي اگر خامنه‌اي حكم جهادم دهد "، "ياايّها المسلمون اتّحدوا اتّحدوا "، "و اين‎گونه است چكيدن خون شهداي بحرين توسط صهيونيسم بين‌الملل " و . . . جنايت آل‌خليفه و آل‌سعود را در حق مردم انقلابيون بحريني محكوم كردند.



* ساخت ماكت ميدان اللؤلؤ مقابل سفارت بحرين در تهران



دانشجويان حاضر در اين تجمع، ماكت ميدان لؤلؤ را به ياد شهداي انقلاب بحرين مقابل سفارتخانه اين كشور در تهران ساختند.



تجمع‌كنندگان همچنين پرچم‌هاي "يافاطمة ‌الزهرا(س) " در دست داشته و سربندهايي با نوشته‌هاي "يازينب كبري "، "يا فاطمة الزهرا " و "لبيك يا خامنه‌اي " را بر پيشاني‌هاي خود بسته بودند و شعارهايي همچون "مرگ بر آمريكا "، "مرگ بر اسرائيل "، "الله اكبر "، "لبيك يا حسين(ع) "، "مرگ بر آل‌سعود "، "مرگ بر آل‌خليفه "، "حسين حسين شعار ماست، شهادت افتخار ماست "، "خليفه وهابي مرگت باد مرگت باد، از كشتن مسلمين ننگت باد ننگت باد " . . . سر دادند.



* تشييع پيكر نمادين شهداي بحرين مقابل سفارت اين كشور در تهران



در ادامه اين تجمع، شعري در خصوص قيام مردم كشورهاي عربي خوانده شد و بعد از آن تجمع‌كنندگان مقابل سفارت بحرين در تهران پيكر نمادين شهداي اين كشور را تشييع كردند.



* ستاري: امروز پرچم انقلاب اسلامي در كشورهاي منطقه برافراشته شده است



در ادامه اين تجمع، ستاري نماينده دانشجويان دانشگاه صنعتي اميركبير با بيان اينكه امروز تمام قدرت‌هاي جهاني از جمله آمريكا و صهيونيسم بين‌الملل در دنيا رسوا خواهند شد، اظهار داشت: امروز بيداري اسلامي كه از ايران آغاز شد، به كل منطقه تسرّي پيدا كرده است و اين نتيجه انقلاب اسلامي ايران است.



وي با بيان اينكه امروز پرچم انقلاب اسلامي ايران در ساير كشورهاي منطقه برافراشته شده است، تصريح كرد: امروز آمريكا شاهد وحدت گروه‌هاي فلسطيني است و حركت انقلابي مردم كشورهاي منطقه را مشاهده مي‌كند؛ تمام اين مسائل نتيجه شكست سياست‌هاي آمريكا در خاورميانه است.



اين فعال دانشجويي با اعتراض نسبت به سكوت آمريكا و ديگر كشورهاي مدعي حقوق بشر در قبال جنايات ديكتاتوران حاكم در كشورهاي عربي به‎خصوص آل‌خليفه در بحرين گفت: مطمئناً اين جنايات راه به جايي نخواهد برد و پيروزي از آنِ مردم خواهد بود.



ستاري در ادامه سخنان خود ضمن ابراز همدردي با مردم بحرين و ديگر كشورهاي عربي كه مردم اين كشورها توسط ديكتاتوران حاكم بر آنها به خاك و خون كشيده شده‌اند، يادآور شد: آيت‌الله صديقي امروز در دانشگاه ما سخن گفت و بيان كرد كه اگر ما نمي‌توانيم اسلحه به دست بگيريم و با ديكتاتوران بحرين و يمن مقابله كنيم، اما مي‌توانيم براي آنها گريه كنيم.



وي همچنين در پايان سخنان خود ضمن ابراز اميدواري براي پيروزي انقلابيون بحرين و سقوط ديكتاتوران حاكم در كشورهاي عربي به‎خصوص آل‌خليفه خواستار حمايت كشورهاي اسلامي از انقلابيون بحرين شد.



* پناهيان: قيام مردم كشورهاي عربي معجزه انقلاب اسلامي ايران است



در ادامه، حجت‌الاسلام احمد پناهيان استاد دانشگاه با حضور در تجمع هيئت‌هاي عزاداري دانشجويي و مردمي مقابل سفارت بحرين در تهران طي سخناني با قرائت آيه 75 سوره نساء گفت: در اين اجتماع باعظمت كه فقط قطره‌اي از اقيانوس انسان‌هاي مؤمن حضور دارند، حاضرين به آيات قرآن ايمان داشته و منويات پيامبر و ائمه اطهار را گوش فرا داده و براي اقامه آن تلاش مي‌كنند.



وي با اشاره به چشم‌هايي كور و گوش‌هايي كر كه فرامين و نداهاي قرآني و ائمه را نمي‌شنوند، تصريح كرد: امروز دولت‌هاي صهيونيستي به ظاهر اسلامي كه در كشورهاي اسلامي و عربي حضور دارند، به بازوي صهيونيست‌ها تبديل شده و براي آنها تلاش مي‌كنند؛ اين حكومت‌ها بايد به خود بيايند.



اين استاد حوزه و دانشگاه با تاكيد بر اينكه قطعا آنها به خود نخواهند آمد، تصريح كرد: كساني كه در ظاهر مسلمانند اما كافر محض هستند بايد بدانند كه مهلتي كه خدا به آنها داده تا بمانند براي اين است كه به شرك و كفر خود بيفزايند.



پناهيان با اشاره به حماسه كربلا و قطعه قطعه شدن اصحاب رسول خدا و فرزندان حضرت فاطمه زهرا(س) گفت: امروز بعد از گذشت هزار و 300 و اندي سال هزاران نفر به خاك و خون كشيده مي‌شوند كه اين اقدام توسط هر مسلمان آزاده‌اي محكوم است؛ البته ديكتاتوراني كه اين جنايت را رقم مي‌زنند در واقع با دست خود گور خود را مي‌كنند.



وي با بيان اينكه ما امروز داغدار مصيبت مردم در كشورهاي مصر، تونس، ليبي، مراكش، الجزاير، يمن، بحرين، غزه، لبنان و فلسطين هستيم، تاكيد كرد: كوردلان هنوز نفهميدند كه شهادت براي ما افتخار است و حيات شهدا و مبارزين را نمي‌بينند.



پناهيان با اشاره به سخنان امام(ره) در خصوص به‎پا خاستن امت اسلامي گفت: امروز بعد از گذشت سال‌ها از آن سخنان بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي، منطق و منش مبارزاتي و روحيه جهادي 15 خرداد، شلمچه، اروند، مهران و طلائيه را در كشورهاي اسلامي مي‌بينيم.



اين استاد دانشگاه با تاكيد بر اينكه مردم بحرين، تونس، مصر و ديگر كشورهاي قيام‌كننده عربي در اوج عزت و لذتند، تصريح كرد:‌ آنها امروز با همه عظمت خداوند را مي‌بينند؛ همان خدايي كه با همه آيات و نشانه‌هايش وجود دارد و كفار از ديدنش عاجزند.



وي شركت‌كنندگان در قيام‌هاي كشورهاي عربي را مجاهدان في‌سبيل‌الله خواند و افزود: اين افراد چه شيعه باشند و چه سني و اهل هر كشوري كه باشند مجاهد في‌سبيل‌الله به شمار مي‌روند.



پناهيان با تاكيد بر اينكه امروز امت اسلامي به‎پا خاسته و اين معجزه انقلاب اسلامي است، گفت: مردم آن كشورها از خدا كمك مي‌خواهند و مي‌گويند خدايا به ما كمك كن تا ظالمين را به دست خود به زير بكشيم و حاكميت امام عادل را به دست خود مستقر كنيم.



اين استاد دانشگاه افزود: امروز امت اسلامي در مقابل ديكتاتوران ايستاده است و آل‌خليفه و آل‌سعود در پوستين دروغين اسلام پنهان شدند؛ البته امروز سرزمين‌هاي اسلامي جاي اين ديكتاتورها نيست.



وي با يادآوري اينكه در زمان جنگ تحميلي هنگامي كه كشورهاي متعددي عراق را در حمله به ايران كمك كردند، ايراني‌ها از كمي و فتنه‌هاي داخلي نترسيده و در مقابل اينها ايستادند، دليل اين ايستادگي را پيوند قلبي مردم با خدا و رسولش عنوان كرد.



پناهيان با اشاره به سخن ولي امر مسلمين جهان خطاب به مردم كشورهاي عربي كه خواستار ايستادگي و مقاوت آنها شده بود، وعده خدا در پيروزي مستضعفين را قطعي دانست و خطاب به مردم كشورهاي عربي گفت كه "بدانيد ما پيروزيم ".



اين استاد دانشگاه انقلاب در كشورهاي عربي را ادامه انقلاب در سال 57 و عمليات والفجر 8 و كربلاي 5 توصيف كرد و گفت: اين نهضت، نهضت ما نيست بلكه نهضت خداست؛ در 25 بهمن 57 نيز اين سخن را امام خميني(ره) بيان كردند كه باورش براي عده‌اي سخت بود اما امروز به صورت عيني شاهد تحقق سخن امام(ره) هستيم.



وي با اشاره به سخن برخي‌ها مبني بر اينكه "اين انقلاب‌ها رهبر ندارد "، گفت: مگر ممكن است قيام ميليوني در كشورهاي عربي به راه بيفتد و رهبري نداشته باشد.



پناهيان با ابراز تاسف نسبت به كساني كه انقلاب كشورهاي عربي را جدي نمي‌گيرند، گفت: بعضي‌‌ها بيان مي‌كنند كه اگر ما در قبال انقلاب كشورهاي عربي سكوت مي‌كنيم به اين دليل است كه اين اتفاقات بدل آمريكايي‌ها است؛ اين افراد گوش دارند و نمي‌شنوند و چشم دارند و نمي‌بينند.



اين استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به جنايات اسرائيل و آمريكا در حق مردم كشورهاي اسلامي و عربي و ساير ملل جهان از دانشجويان خواست كه شعار "مرگ بر آمريكا " و "مرگ بر اسرائيل " سر دهند.



پناهيان اضافه كرد: سهم انگلستان را هيچ‌گاه فراموش نمي‌كنيم؛ اين كشور توهين‌هاي متعددي به اسلام، قرآن، اهل بيت(ع) و ناموس مسلمانان داشت و جنايات اين كشور را نيز محكوم مي‌كنيم.



اين استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به تجمع دانشجويان در فرودگاه و سخنان مقام معظم رهبري در اين خصوص گفت: طبق گفته رهبري دانشجويان ثابت كردند كه نسل جنگ هنوز زنده‌ است.



پناهيان از دانشجويان خواست اين حركات نوراني خود (تجمعات) را بدون هيچ بازي سياسي ادامه دهند تا برخي حرف‌ها و زمزمه‌ها براي انحراف اين تحركات به جايي نرسد.



وي ضمن انتقاد جدي از كساني كه در برخورد با موج بيداري اسلامي اين بيداري را ساخته دست آمريكايي‌ها و بدل آنها تفسير مي‌كنند، خواستار تجديدنظر جدي اين افراد شد.



وي در پايان سخنان خود با تجديد پيمان با ولايت مطلقه فقيه تاكيد كرد: اين ملت نه امروز و نه هيچ روز ديگري دل از ولايت نمي‌كند و ايستاده‌اند و هرگز از ولايت جدا نخواهند شد كه اين سخن پناهيان تكبير دانشجويان را در پي داشت.



پناهيان بعد از پايان سخنراني خود در جمع دانشجويان، به نوحه سرايي پرداخت.



تجمع‌كنندگان در پايان به سمت سفارت بحرين رفته و درحالي كه شعار "مرگ بر سعودي " سر مي‌دادند، بطري‌هاي آب و سنگ به سمت اين سفارتخانه پرتاب كردند.



بعد از اتمام اين تجمع دانشجويان درحالي كه شهداي نمادين بحريني را تشييع مي‌كردند، در خيابان آفريقا راهپيمايي كرده و شعارهايي همچون "اين همه لشكر آمده، به عشق رهبر آمده "، "مرگ بر ضد ولايت فقيه "، "خامنه‌اي كوثر است، دشمن او ابتر است "، "ما اهل كوفه نيستيم، علي تنها بماند " و . . . سر دادند.



راهپيمايي دانشجويان با قرائت دعاي فرج به پايان رسيد.

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

یک شنبه 11 اردیبهشت 1390  1:45 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها