0

سيلوهاي اردبيل استانداردسازي مي‌شوند

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

سيلوهاي اردبيل استانداردسازي مي‌شوند

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مديركل شركت غله و خدمات بازرگاني استان اردبيل:
سيلوهاي اردبيل استانداردسازي مي‌شوند

خبرگزاري فارس: خبرگزاري مديركل شركت غله و خدمات بازرگاني استان اردبيل گفت: با هدف نگهداري صحيح و بهداشتي گندم در دراز مدت تمام سيلوها و انبارهاي نگهداري غلات در اردبيل استانداردسازي مي‌شوند.

به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، براتعلي خشامن ظهر امروز در جلسه شوراي سلامت اردبيل اظهار داشت: از چند ماه پيش تلاش كرديم با يك برنامه‌ريزي درست اقدام به بهسازي و مرمت برخي سيلوهاي قديمي بكنيم تا از مشكلات جانبي به ويژه در حوزه بهداشتي جلوگيري شود.
مديركل شركت غله و خدمات بازرگاني استان اردبيل توليد بيش از نيم ميليون تن گندم را در استان اردبيل به همراه توليد 11 گونه غلات را يادآور شد و افزود: با توجه به اينكه بيش از 300 هزار تن از اين غلات در انبارها و سيلوهاي مختلف نگهداري مي‌شود ضرورت توجه به فضاي بهداشتي آنها امري اساسي است.
وي گفت: اگر ظرفيت ذخيره‌سازي و مسايل بهداشتي در اين باب به دقت مورد توجه قرار گيرد حتي در توليد آرد و نان مرغوب نيز اين توجه و كيفيت‌سازي تاثيرگذار است.
مديركل شركت غله و خدمات بازرگاني استان اردبيل از تحويل گندم مرغوب به كارخانه‌هاي آردسازي با رعايت اصول و استانداردهاي لازم خبر داد و افزود: اهالي استان اردبيل ديگر شاهد توزيع آرد نا‌مرغوب و با كيفيت پايين به نانوايي‌ها نخواهند بود.
خشامن خاطرنشان كرد: روش‌هاي صحيح نگهداري گندم براي متصديان سيلوها با هدف رعايت بهداشت و جلوگيري از فاسد شدن گندم در سيلوها توسط معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي استان ارائه مي‌شود و اين روند در سال 90 نيز ادامه خواهد يافت.
وي اعلام كرد: درباره ارتقاي كيفيت نان با هماهنگي اتحاديه‌هاي نانوايي تمام نانوايان استان به سازمان فني و حرفه‌اي معرفي شده‌اند تا دوره‌هاي آموزشي را سپري كنند.
مديركل شركت غله و خدمات بازرگاني استان اردبيل ادامه داد: با اين هدف 57 واحد نانوايي با 832 نانوا دوره‌هاي آموزشي روش‌هاي صحيح پخت نان را گذرانده‌اند كه در سال جاري نيز اين روند ادامه خواهد داشت.
خشامن با اشاره به اعطاي تسهيلات به متصديان خبازي اظهار داشت: در راستاي ارتقاي كيفيت پخت نان و با هدف تجهيز نانواييها به دستگاه‌هاي جديد و سالم پخت، در سال جاري به واحدها تسهيلاتي اعطا مي‌شود.
وي افزود: تشديد نظارت و بازرسي بر واحدهاي نانوايي با هماهنگي سازمان بازرگاني، ملزم نمودن نانوايان به استفاده از خميرمايه، تاكيد بر استفاده از كارگران سابقه‌دار در امر نانوايي و افزايش مهارت از جمله اقداماتي است كه در سال جاري براي ارتقاي كيفيت آرد و پخت نان انجام مي‌گيرد.
انتهاي پيام/صا20/ب

 
 
شنبه 10 اردیبهشت 1390  10:06 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها