0

با تشريح برنامه‌هاي تابستاني مدارس معاون آموزش و پرورش خبر داد: محروميت‌زدايي از شعاع محيط مدارس تبد

 
ALI_ALI0934
ALI_ALI0934
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 6676
محل سکونت : فارس شیراز

با تشريح برنامه‌هاي تابستاني مدارس معاون آموزش و پرورش خبر داد: محروميت‌زدايي از شعاع محيط مدارس تبد

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اجتماعي - آموزش و پرورش

معاون پرورشي و تربيت بدني وزير آموزش و پرورش از برنامه‌ريزي و ساماندهي برنامه‌هاي تابستان به ميزان شش ميليارد و 966 ميليون نفر ساعت براي اوقات فراغت دانش آموزان سراسر كشور در تابستان امسال خبر داد.

به گزارش خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، زكريا يازرلو در حاشيه «نواختن زنگ ملي خليج فارس» در جمع خبرنگاران، با اشاره به فعاليت‌ها و برنامه‌هاي آموزش و پرورش در فصل تابستان، گفت: برنامه‌ريزي بسياري براي مديريت بهينه اوقات فراغت دانش آموزان در سراسر كشور خواهيم داشت.

وي افزود: از ابتداي تيرماه تا پايان شهريور ماه سال جاري و در طول اوقات فراغت تابستان، شش ميليارد و 966 ميليون نفر ساعت براي اوقات فراغت دانش آموزان سراسر كشور برنامه‌ريزي كرده‌ايم كه اين برنامه‌ها، متناسب با نياز و تمايلات دانش آموزان در مجموع استان‌ها مورد توجه قرار گرفته و اجرا

مي‌شود.

به گفته يازرلو، اين برنامه‌ها براساس ظرفيت و قابليت‌هاي استان‌ها تبيين و براساس نياز دانش آموزان و رويكرد آينده فكري تدوين آنها ارايه شده است.

ارائه بسته‌هاي علمي پژوهشي

معاون وزير آموزش و پرورش تصريح كرد: يكي از برنامه‌هاي معاونت پرورشي در فصل تابستان، ارايه بسته‌هاي آموزشي در قالب بسته‌هاي علمي پژوهشي است و با توجه به نقشه جامع علمي كشور، مسووليت سلامت دانش آموزان، رشد علمي و بهره‌مندي آنها از بسترهاي فرهنگي، بر عمده اين وزارتخانه گذاشته شده است.

معاون پرورشي و تربيت بدني وزارت آموزش و پرورش عنوان كرد: يكي از اهداف بسته‌هاي آموزشي، آماده سازي دانش آموزان براي المپيادهاي علمي و مسابقات ربوكاپ است كه در پايگاه‌هاي تابستاني به طور جدي دنبال مي‌شود.

يازرلو ادامه داد: در عرصه فرهنگي نيز با نگاه ويژه به "هفت هنر" به سمت آفرينش پديده‌هاي نو در عرصه‌هاي هنري خواهيم رفت كه اين امر توسط دانش آموزان، ايده پردازي، طراحي و اجرا مي‌شود.

به گفته معاون پرورشي و تربيت بدني وزير آموزش و پرورش، "مدارس قرآني" كه يكي از ويژگي‌هاي دستگاه تعليم و تربيت است، در ابعاد مختلف امكان آموزش را براي دانش آموزان فراهم مي‌كند.

يازرلو گفت: توانمندسازي دانش آموزان در مقابله با آسيب‌هاي اجتماعي از مواردي است كه مورد توجه قرار گرفته، همچنين در عرصه هاي سلامت نيز برنامه‌هاي مدوني تدوين شده است.

وي در ادامه با اشاره به نامگذاري امسال به "سال جهاد اقتصادي" نيز تصريح كرد: در اين بخش مهمترين زمينه مهارت آموزشي است و با توجه به ظرفيت‌هاي موجود در هنرستان‌ها و مراكز فني و حرفه‌اي كشور، مجموع دانش آموزان متوسطه حداقل يك مهارت را در طول تحصيلات آموزشي خواهند ديد تا عرصه كارآفريني كه يكي از بخش‌هاي جهاد اقتصادي است، در بين دانش آموزان نهادينه شود.

تبديل نوبت دوم مدارس به كانون‌هاي فرهنگي اجتماعي

شاداب سازي مدارس توسط دانش آموزان از تابستان امسال

وي همچنين از تبديل شيفت دوم مدارس تك نوبته به "كانون‌هاي فرهنگي اجتماعي" خبر داد و افزود: يكي از ماموريت‌هاي اين كانون‌ها در طول تابستان، علاوه بر كارهاي فرهنگي و اجتماعي، عمران و سازندگي خواهد بود و سه كار براي آنها تعريف شده است.

يازرلو ادامه داد: براين اساس، دانش‌آموزان مدرسه خود را براي سال تحصيلي جديد شاداب سازي مي‌كنند و در اين بخش از ظرفيت اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي، بسيج دانش آموزي و سازمان دانش آموزي استفاده خواهد شد.

وي اظهار كرد: بازسازي سرويس‌هاي بهداشتي مدارس نيز بخشي از برنامه عمران و سازندگي مدارس در فصل تابستان است كه در قالب شاداب سازي مدارس صورت مي‌گيرد.

آراسته سازي محيط محله‌اي مدارس

محروميت‌زدايي از شعاع محيط مدرسه

معاون پرورشي و تربيت بدني وزارت آموزش و پرورش در ادامه اظهار كرد: آراسته سازي محيط محله‌اي كه مدارس در آن قرار دارد نيز از ديگر برنامه‌هاي امسال است و با هماهنگي كه با سازمان شهرداري‌هاي وزارت كشور صورت گرفته، از مجموعه ظرفيت‌هاي سخت افزاري و نرم افزاري شهرداري‌ها در اين زمينه استفاده مي‌كنيم.

وي ادامه داد: محروميت‌زدايي از شعاع محيط مدرسه از طريق فعاليت‌هاي اجتماعي از برنامه‌هاي ديگر آموزش و پرورش در تابستان سال جاري است.

يازرلو در رابطه با برنامه‌هاي آموزشي و پرورش براي مقابله با "عرفان‌هاي كاذب" نيز گفت: افزايش مهارت ادراكي كادر آموزش و پرورش با برگزاري دوره آموزشي حكمت از جمله اين برنامه‌هاست كه طي آن 46 هزار نفر مربي پرورشي تحت آموزش قرار مي‌گيرند.

يازرلو تصريح كرد: راه مقابله و برخورد با عرفان‌هاي كاذب و نوظهور كه دامي براي فرزندان ايران است، افزايش آگاهي دانش آموزان است كه خود انتخابگر باشند؛ البته آموزش و پرورش مسووليت دارد كه با هماهنگي ساير دستگاه‌ها زمينه‌هاي مهارت افزايي مربيان خود را افزايش دهد؛ همچنين كرسي‌هاي آزاد انديشي نيز در اين رابطه برگزار كند تا پاسخ منطقي به اين شرايط را داشته باشد.

معاون پرورشي وزير آموزش و پرورش در پاسخ به ايسنا در خصوص افزايش سرانه‌هاي پرورشي و تربيت بدني در سال تحصيلي جديد، گفت: امسال ساماندهي خوبي در زمينه منابع مالي آموزش و پرورش صورت مي گيرد و با توجه به نگاه دولت و مجلس، اين سرانه‌ها نسبت به سال گذشته افزايش خواهد يافت.

 طراحي «سامانه مجازي فرآورده‌هاي فرهنگي براي دانش آموزان»

يازرلو از طراحي «سامانه مجازي فرآورده‌هاي فرهنگي براي دانش آموزان» خبر داد و خاطرنشان كرد: اين سامانه يك شبكه مجازي بسيار گسترده‌ايست كه امكان تعامل را براي دانش آموزان فراهم مي‌كند.

به گزارش ايسنا، وي همچنين در مراسم نواختن زنگ ملي خليج فارس نيز گفت: ايران، سرزمين سست بنيادي نيست كه چندين كشور عربي بتوانند نام مجعول را بر آن تحميل كنند و آينده سازان ايران نيز نخواهند گذاشت كشورهاي كوچكي كه تازه موجوديت يافته‌اند، تاريخ و تمدن كهن ايران را دچار گزند كنند.

انتهاي پيام

منبع ایسنا

شنبه 10 اردیبهشت 1390  7:46 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها