0

مديرکل حفاظت محيط زيست لرستان: ارزش اقتصادي اکوسيستم‌ها ناديده گرفته مي‌شوند

 
ALI_ALI0934
ALI_ALI0934
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 6676
محل سکونت : فارس شیراز

مديرکل حفاظت محيط زيست لرستان: ارزش اقتصادي اکوسيستم‌ها ناديده گرفته مي‌شوند

خبرگزاري دانشجويان ايران - خرم‌آباد
سرويس: شهرستان‌ها

مديرکل حفاظت محيط زيست لرستان در سمينار آموزشي مديريت پسماندها، حفظ آب و خاک بر ضرورت توجه به ارزش اقتصادي اکوسيستم‌ها تاکيد کرد.

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه لرستان، مهندس بازگير در اين همايش گفت: در فرهنگ ايران زمين هميشه حفاظت از طبيعت و عناصر طبيعت به نوعي مورد تکريم قرار گرفته‌اند و زمين سخاوتمندانه همه چيز را در اختيار ما قرار داده است.

 

بازگير افزود: فعاليت‌هاي ساماندهي نشده، بي نظم و استفاده‌هاي نادرست که ما در طبيعت انجام مي‌دهيم باعث مشکلات زيادي مي‌شود.

 

مهندس بازگير با اشاره به اين که روزي ما به هواي پاک استانمان افتخار مي‌کرديم چرا که سبب حضور بسياري از مهمانان مي‌شد، خاطرنشان کرد: اگر دسته بندي کنيم مي‌بينيم که تخريب‌هايي که انجام گرفته به نام‌هاي مختلف مثل پروژه‌هاي مختلف سبب استفاده‌هاي نامعقول ما از زمين شده است؛ هيچ جاي زمين از دسترس بشر دور نمانده و به هر کجا که نگاه مي‌کنيم نشاني از عملکرد ما انسانها وجود دارد .

 

وي افزود : خطوط انتقال نفت ، آب و گاز که در سراسر طبيعت ما کشيده شده‌اند لازمند اما مي‌توانستند مناسب‌تر طراحي شوند؛ ما مي‌توانستيم در تصميم گيري‌هايمان طبيعت را هم ببينيم اما نمي‌بينيم و متأسفانه ارزش اقتصادي اکوسيستم‌هايمان را ناديده مي‌گيريم.

 

بازگير ادامه داد: چون طبيعت به نوعي پولي نيست وقتي پروژه‌اي قرار است انجام شود اگر زمين کشاورزي باشد بايد پول بدهيم و بخريم اما اگر طبيعت است، اگر مرتع است ، اگر رودخانه است ، احساس مي‌شود که ارزش ريالي ندارد و اجراي پروژه در آنجا مقرون به صرفه‌تر است .

 

وي بيان کرد: پسماندها يک سرمايه‌اند؛ زباله‌ها سرمايه‌هايي هستند که مي‌توانيم عنوان کنيم که بقيه سرمايه‌هاي ما را از بين مي‌برند به همين دليل بايد نگاه ويژه‌تري به بحث پسماند داشته باشيم.

انتهاي پيام

منبع ایسنا

 

شنبه 10 اردیبهشت 1390  7:23 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها