|
پيشنهاد علي مطهري براي ايجاد دوره 'مطهري شناسي'
تهران ـ علي مطهري فرزند شهيد مرتضي مطهري، ابتكار عمل دستگاههاي مختلف در زمينه معرفي و ترويج آرا، افكار و انديشههاي اين استاد شهيد را خواستار شد و پيشنهاد داد كه دوره 'مطهري شناسي' ايجاد شود.
|
|
|
به گزارش خبرنگار سياسي ايرنا، نماينده مردم تهران، ري، شميرانات و اسلام شهر در حاشيه هفتمين همايش حكمت مطهر در جمع خبرنگاران در مركز همايشهاي بين المللي صدا و سيما افزود: در اين زمينه بنياد علمي فرهنگي استاد شهيد مطهري ميتواند دوره مطالعه آثار ايشان را راه اندازي كند و در پايان دوره، مدرك 'مطهري شناسي' به افراد اعطا كند و اين افراد 'مطهري شناس' شوند.
وي ادامه داد: اين افراد ميتوانند پس از آن كلاسها و دورههايي را برگزار كنند و با ترويج اين آموزشها در جامعه گسترش يابد.
علي مطهري گفت: وزارت علوم، تحقيقات و فن آوري نيز در اين راستا، اعتبار مدارك مطهري شناسي را تاييد كند.
وي در عين حال تصريح كرد: به طور طبيعي بسياري از افراد از جمله افراد فكور در مسايل اقتصادي و اجتماعي نسبت به مطالعه آثار شهيد مطهري گرايش دارند اما اين موضوع با اين كه متوليان فرهنگي جامعه نيز زمينههاي براي مطالعه آثار شهيد مطهري ايجاد كنند منافاتي ندارد.
وي گفت: هم اكنون در دانشگاه امام صادق (ع) و ساير دانشگاهها و بسياري از مدارس علوم ديني در اين زمينه اقدام كرده اند كه اثرات خوبي هم داشته است.
اين نماينده مجلس از بيان مباحث ثقيل به زبان ساده و روشن به عنوان يكي از ويژگيهاي بارز آثار شهيد مطهري نام برد و گفت: حاكم بودن روح علمي بر آثار اين استاد شهيد به گونهاي است كه مخاطب با مطالعه آثار ايشان احساس ميكند كه شهيد مطهري به دنبال حقيقت است.
علي مطهري از آثار استاد شهيد مطهري به عنوان سرمايه عظيم براي كشور ياد كرد و گفت: صدا و سيما تا كنون توجه خوبي به نشر آراي شهيد مطهري داشته است ولي هنوز جاي كار هست و ميتوان در اين زمينه براي تاثيرگذاري بيشتر از كلام استاد شهيد نيز در توليدات مدون بهره برد.