شهروندان يوناني نگران وضعيت اقتصادي كشور هستند
آتن- نتايج يك نظر سنجي عمومي نشان مي دهد شهروندان يوناني از وضع اقتصادي كشور خود به شدت نگران هستند.
|
|
|
به گزارش روز شنبه ايرنا بر اساس تحقيقاتي كه دانشگاه اقتصاد آتن به عمل آورده و در شماره اخير روزنامه 'الفتروتيپيا' منتشر شده است از هر 10 نفر يوناني 6 نفر از زندگي در يونان ناراضي و 48 درصد از شهروندان اعلام مي كنند با مشكلات معيشتي روبرو هستند.
اين گزارش حاكي است كه 57 درصد شهروندان يوناني كه مشغول به كار هستند از عملكرد دولت ناراضي، 6/81 درصد از مردم از وضعيت موجود در جامعه يوناني ناراحت و بيش از 50 درصد به آينده نا اميد هستند.
اين نظر سنجي و تحقيقات توسط بخش آمار دانشگاه اقتصاد يونان براي بررسي وضعيت و سطح زندگي يونان در هفته دوم ماه پاياني سال 2010 ميلادي به صورت سئوال و جواب از 1462 نفر از سن 18 سال به بالا، به عمل آمده است.
دانشگاه اقتصاد آتن در گزارش خود نوشته است: اين تحقيقات در شرايطي صورت گرفته كه جامعه يونان با مشكلات اقتصادي عديده، گراني، افزايش نرخ بيكاري و كاهش رشد اقتصادي رو به رو است.
بر اساس همين گزارش زنان 45 تا 59 ساله بيش از ديگران از علملكرد اقتصادي دولت و شرايط زندگي ابراز نارضايتي كرده اند.
در بخش ديگري از اين گزارش امده است 52 درصد شهروندان يوناني به آينده و وضع اقتصادي كشور خود اميدي ندارند در حاليكه سال گذشته ميلادي 32 درصد ابراز نا اميدي از بهبود وضع اقتصادي و زندگي خود كرده بودند.
نتايج نظر سنجي و تحقيقات دانشگاه اقتصاد آتن حاكي از آن است كه 65 درصد از شهروندان و به خصوص جوانان يوناني از وجود آزادي بيان، عقيده و انجام فرايض مذهبي ابراز رضايت كرده اند.
همچنين 5/57 ( پنجاه وهفت و نيم ) درصد شهروندان از علمكرد دولت 9/57 ( پنجاه و هفت و نه دهم) درصد از روند توسعه اقتصادي كشور ، 4/48 ( چهل و هشت و چهاردهم )درصد از عملكرد بيمه هاي تامين اجتماعي و2/47 ( چهل و هقت و دو دهم ) درصد از برخورد و مقابله با اقدامات جنايتكارانه و سوء استفاده از مقام شغلي، ناراضي هستند.
88/3 ( هشتاد وهشت و سه دهم ) درصد از شهروندان يوناني نيز از وضعيت اقتصادي نارضي و 80 درصد از انان از عملكردها براي حفظ محيط زيست ناراضي هستند.
بر اساس يافته هاي اين نظر سنجي در مجموع ميزان نارضايتي شهروندان از عملكرد دولت با بيش از بيست درصد افزايش نسبت به سال 2009 به 4/75 درصد رسيده است.
گزارش بخش آمار دانشگاه اقتصاد آتن همچنين حاكي است كه 84 درصد از شهروندان از فعاليت هاي اقتصادي و تجاري در كشورشان ناراضي هستند.