اهداكننده زمين يك ميليارد توماني در تفرش:
خبرگزاري فارس: اهداكننده زمين يك ميليارد توماني به جمعيت هلال احمر تفرش گفت: هيچكس در روي زمين مالك چيزي نيست، چراكه مالك واقعي همه چيز خداست.
فريده اخدري امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اراك با اشاره به انگيزه خود از اهداي زمين به هلال احمر تفرش اظهار داشت: ما مالك هيچ چيز در اين دنيا نيستيم چراكه هرچه در اختيار داريم، مال خداوند است و او به ما ارزاني داشته است.
وي تصريح كرد: زماني كه خداوند از دادن كوچكترين نعمت به بندگان خود دريغ نورزيده است، بندگان خدا نيز بايد از تمام چيزهاي كه به صورت امانت در اختيارشان گذاشته شده، در راه پروردگارشان هزينه كنند.
اين زن خير و نيكوكار تاكيد كرد: خداوند بر اساس حكمت خود به برخي از بندگانش مال و دارايي فراواني بخشيده و در آيات قرآن از آنها خواسته است كه بخشي از مال و دارايي خود را به نيازمندان و فقرا بخشيده و در راه خدا خرج كنند.
اخدري گفت: من از زماني كه متوجه شدم جمعيت هلال احمر تفرش سالهاست براي امر خدمترساني به مردم نيازمند به دنبال زمين مناسبي است كه به دليل محدوديتهاي مالي نتوانسته آن را خريداري كند، تصميم گرفتم بخشي از زمينهايي را كه خداوند به صورت امانت در اختيارم قرار داده است، به اين جمعيت اهدا كنم كه در اين راستا حدود 4 هزار و چهار متر از زمين خداوند را در اختيار اين جمعيت قرار داده و سند آن را به نام اين جمعيت منتقل كردم.
وي كه پيش از اين نيز در سال 74 حدود 50 هزار متر از زمينهاي خود را به منظور احداث ميدان شيخ طبرسي به شهرداري تفرش اهدا كرده بود، بيان كرد: قبل از احداث اين ميدان به دليل اصولي نبودن خيابان، تصادفهاي فراواني در اين نقطه صورت ميگرفت كه موجب كشته و مجروح شدن عدهاي از شهروندان تفرشي شده بود كه تصميم گرفتم قطعه زمين50 هزار متري را اهدا كنم تا با احداث ميدان از ميزان تصادفات در اين محور كاسته شود و براي احداث آن حدود 12 ميليون تومان ديگر نيز اهدا كردم.
وي تاكيد كرد: انسانهايي كه از مال و دارايي فراواني برخوردارند بايد بدانند از طرف خدا وسيله هستند و بايد از دارايي خود در راه خدا خرج كنند.
اين خير كه متخصص روانپزشكي است همچنين از ايجاد يك موسسه دانشگاهي در تفرش در آيندهاي نزديك خبر داد و گفت: تصميم دارم تمام دارايم را در راه خدا هزينه كنم.
انتهاي پيام/آ30/ح