عذاب وجدان قاتل را به صحنه قتل بازگرداند
خبرگزاري فارس: متهم به قتل در دادگاه گفت: بعد از اينكه كارفرماي خود را با قالب آهني زدم، فرار كردم اما دقايقي بعد نگران شدم مبادا با ضربه من بميرد كه وقتي برگشتم، متوجه شدم او مرده است و توسط پليس دستگير شدم.
به گزارش خبرنگار حوادث فارس، صبح روز 2 خرداد سال گذشته مأموران پليس شهرستان بومهن از طريق مركز فوريتهاي پليس از كشف جسد يك مرد ميانسال در كارگاه توليدي باخبر شدند.
مأموران با حضور در محل حادثه با جسد خونين مرد ميانسالي رو به رو شدند كه به گفته حاضران در صحنه، وي مدير كارگاه گچبري بوده كه به قتل رسيده است. مأموران پليس در حال تحقيقات اوليه از محل حادثه بودند كه فرد مشكوكي كه در آن محدوده در حال تردد بود را بازداشت كردند.
اين مرد به نام سهراب در ابتداي تحقيقات خود را كارگر سابق اين كارگاه معرفي كرد و مدعي شد كه براي تسويهحساب به آنجا آمده بود كه با كارفرماي خود به نام جليل درگير شده و او را به قتل رسانده است.
با اعترافات صريح متهم، قرار مجرميت وي از سوي دادسراي جنايي صادر و پرونده براي رسيدگي به دادگاه كيفري استان تهران ارسال شد كه صبح امروز در شعبه 113 به رياست قاضي محمدسلطان همتيار برگزار شد.
شفيعي، نماينده دادستان با اشاره به مدارك موجود در پرونده از جمله اعترافات صريح متهم، بزه انتسابي به وي را محرز دانست و خواستار مجازات وي شد. اوليايدم نيز خواسته خود را قصاص متهم عنوان كردند.
در ادامه جلسه، متهم 21 ساله در جايگاه قرار گرفت و با بيان اينكه اتهام قتل را قبول دارد گفت: مدتها قبل در كارگاه جليل كار ميكردم تا اينكه او مرا مورد آزار و اذيت قرار داد و من به خاطر رفتارهاي او مجبور به ترك آنجا شدم. روز حادثه براي تسويه حساب به كارگاه رفته بودم كه قصد داشت دوباره رفتارهاي خود را تكرار كند.
وي ادامه داد: او را هل دادم كه روي زمين افتاد و سرش به يك جعبه برخورد كرد. يك قالب گچبريي برداشتم، بر سرش كوبيدم و فرار كردم. اما در بين راه نگران شدم كه مبادا با ضربه من بميرد، به همين خاطر به كارگاه برگشتم كه توسط پليس دستگير شدم.
بعد اظهارات متهم، وكيل مدافع وي در جايگاه قرار گرفت و با بيان اينكه موكل وي در مقام دفاع از خود مرتكب قتل شده است، خواستار ارسال پرونده به همراه متهم به پزشكي قانوني شد.
قاضي همتيار بعد از آخرين دفاعيات متهم، ختم جلسه را اعلام و صدور حكم را به بعد از مشورت با مستشاران دادگاه موكول كرد.