0

طرح بيمه مستمري‌بگيران؛ پشتوانه قوي اقتصادي براي بازنشستگان

 
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1388 
تعداد پست ها : 25019
محل سکونت : بوشهر

طرح بيمه مستمري‌بگيران؛ پشتوانه قوي اقتصادي براي بازنشستگان

نسخه چاپي ارسال به دوستان
گزارش فارس از نخستين روستاي كشور مشمول طرح بيمه مستمري؛
طرح بيمه مستمري‌بگيران؛ پشتوانه قوي اقتصادي براي بازنشستگان

خبرگزاري فارس: طرح بيمه مستمري‌بگيران آرزوهاي سال‌هاي دور دستان پينه‌بسته كشاورزان پرتوان ديروز و ناتوان امروز بود كه در حال تحقق است.

به گزارش خبرگزاري فارس از شهرستان نكا، طرح پايلوت بيمه مستمري و بازنشستگي در شهرستان نكا از 20 فروردين ماه سال جاري آغاز شد و با برنامه‌ريزي مناسب تاكنون بيش از 500 نكايي در اين طرح عضو شدند.


بيمه روستايياني كه سال‌ها در زمين‌هاي كشاورزي با مشكلات ريز و درشتش سر كردند و هميشه با گران و ارزان شدن ادوات كشاورزي و محصولاشان دغدغه فردا را داشتند اين خبر كه مي‌توانيد بازنشسته شويد شنيدني بود.


براي دامداراني كه سقف آسمان و پهنه زمين روزها و شب‌ها پناهگاشان بود، شايد سال‌هاي سال فقط يك رويا بود، رويايي كه فقط افق را به آنها نشان مي‌داد.


اجراي طرح بيمه درمان روستاييان و يا بيمه بازنشستگي روستاييان و عشاير هم تا حدودي نويد اميد و رهايي از روزها و شب‌هاي نگران از زماني كه ديگر تن و بدنم قوت راه رفتن و كار كردن نداشته باشد را گرفت اما اين طرح بايد در زمان و سابقه پرداخت سرانه سالانه طي مي‌شد.


اجراي طرح بيمه مستمري‌بگيران در نخستين روستاي پايلوت اين طرح با استقبال روستاييان مواجه شده است.



* پرداخت حقوق تا 106 سالگي


با آغار طرح بيمه‌نامه بازنشستگي و مستمري بانوان خانه‌دار و غيرشاغل در استان مازندران، پايلوت اين طرح در شهرستان نكا آغاز شد.


مسئول اجراي اين طرح در نكا به خبرنگار فارس در نكا گفت: براساس آمار منتشره در ايران آمار پوشش صنعت بيمه‌اي در ايران بسيار اندك است و اين در حالي است كه زنان خانه‌دار ما از بيمه‌هاي مختلف و به ويژه بيمه مستمري بي‌بهره‌اند.


ابراهيم زائراومالي افزود: ما با استفاده از اين طرح در واقع اميد به زندگي را در مردم افزايش داده و اشخاص با هر سن و سالي مي‌توانند در اين طرح شركت كنند و بيمه مستمري و بازنشستگي دريافت كنند.


اين فعال بيمه‌اي مازندران افزود: پرداخت حقوق مستمري و بازنشستگي تا 106 سالگي بيمه شده ادامه دارد و پرداخت وام به دفعات بعد از يك سال از دريافت مستمري تا 90 درصد اندوخته رياضي انجام مي‌شود.


وي با بيان اينكه اين طرح تا 20 ارديبهشت ماه 2هزار نفر را زير پوشش بيمه قرار مي‌دهد، خاطرنشان كرد: همه افرادي كه به نوعي مستمري‌بگير طرح بيمه‌اي نيستند با شركت در اين طرح مي‌توانند آينده خود و فرزندانشان را تضمين كنند.


زائراومالي اضافه كرد: در اين طرح افراد مي‌توانند بعد از مدت زمان معين (‌حداقل 10 سال‌) بازنشسته شده و يا در صورت عدم تمايل به ادامه پرداخت حق بيمه، اصل پول و سود آن را دريافت كند.


اين مسئول بيمه‌اي درباره پرداخت حق بيمه نيز بيان داشت: در اين طرح هر شخصي با هر نوع منبع درآمد و با هر هزينه‌اي مي‌تواند شركت كند و محدوديت سن، درآمد و مبلغ نداريم.


زائراومالي خاطرنشان كرد: اين طرح پاسخگوي قشر وسيعي از جامعه است و همه كساني كه به هر دليلي امكان استفاده از خدمات بيمه‌اي برايشان فراهم نشده مي‌توانند با پيوستن به اين بيمه، آينده خود را تضمين كنند.


مسئول نمايندگي بيمه البرز در نكا با بيان اينكه نخستين‌هاي اين طرح قابل تقدير و تشكر هستند كه با اعتمادسازي ما را در ادامه راه تشويق كردند، اظهار داشت: نخستين زن 62 ساله ايراني به نام ماه منير رضايي نام دارد متولد 9 خرداد ماه 1327، نخستين مرد ايراني 67 ساله به نام سيد احمد حسيني كوهساري، نخستين روستاي كشور روستاي ملاخيل نكا است و نخستين فرهنگي فريده هراساني است.


وي ادامه داد: در آخرين ثبت‌نام نيز كودك سه ساله‌اي به‌نام رهام تقوي با ذي‌نفع شدن مادرش به جمع بيمه‌شدگان و مستمري‌بگيران البرز پيوست.




* بيمه نامه مستمري هديه‌اي براي فرزندان براي آتيه روشن است


بانوي 28 ساله نكايي نيز در اين باره گفت: بيمه‌نامه مستمري البرز، هديه‌اي براي فرزندان براي آتيه روشن است و مي‌تواند آينده فرزندانمان را تضمين كند.


سهيلا پايدار افزود: زوج‌هاي جوان از هم‌اكنون بايد به فكر آينده فرزندانشان باشند و با اندوخته اندك امروز، فردايي روشن و اميدوار براي آيندگان بسازند.


پايدار با اشاره به اينكه فرزند سه ساله خود به‌نام رهام تقوي را ذي‌نفع بيمه‌اي خود كرده است، خاطرنشان كرد: با ذي‌نفع قرار‌دادن فرزندم در اين طرح بيمه‌اي از هم‌اكنون آينده او را ترسيم كرده و به آرزوهاي فرزندم را در كودكي تحقق مي‌بخشم.




* بيمه مستمري تضمين آينده جامعه و اميد به زندگاني است


فريده هراساني نخستين بانوي فرهنگي نكايي نيز در ارتباط با اين طرح مي‌گويد: من سه فرند خود را بيمه مستمري البرز كردم و از اين بابت بسيار خرسند و رضايت‌مندم.


وي كه سه سالي است كه همسر خود را از دست داده است درباره اين طرح اضافه كرد: بيمه مستمري تضمين آينده جامعه و اميد به زندگاني است و به همه دوستان، فرهنگيان و همشهريان پيشنهاد مي‌كنم كه از اين بيمه استفاده كنند.


هراساني ادامه داد: فرزندانم فائزه، محمد امين و امير عبدالشاهي، سوم دبيرستان، پنجم ابتدايي و سوم ابتدايي هستند كه با ايجاد اين بيمه آينده‌شان را از هم‌اكنون تامين شده مي‌دانم و بر اين باورم كه اگر حداقل پول كلاني در آينده ندارند، پول پايه‌اي آنان فراهم شود.


وي با تاكيد بر اعتمادسازي در بين مردم خواهان افزايش اين طرح در جامعه و در بين اقشار مختلف مردم و اسقبال مردم از اين طرح شد.


فاطمه آقايي كه خود از كاركنان بهداشت و درمان نكاست چهار فرزند خود كه دو نفر ديپلم، يك نفر ليسانس حقوق و ديگري كاردان مامايي است را در اين بيمه مستمري ثبت نام كرده بر اين عقيده است كه اگر حداقل شغل مناسبي در حال حاضر ندارند آينده شان از طرف من تامين شود.



* اعتمادسازي اين بيمه از طريق رسانه‌ها بسيار تاثيرگذار است


رئيس شوراي ملاخيل به عنوان نخستين روستاي كشور كه به طرح بيمه مستمري پيوست نيز بر اين عقيده است كه بايد به اين بيمه اعتماد كرد.


باباعلي آرست در اين ارتباط به خبرنگار فارس گفت: با اطلاع‌رساني به موقع توسط عوامل بيمه البرز در شهرستان و تحقيقاتي كه در اين ارتباط صورت گرفته ما و اهالي روستا به اين طرح اعتماد كرديم و طرح بسيار توانمندي است.


وي اظهار داشت: بيشتر بانوان جامعه ما و به ويژه بانوان خانه‌دار و روستايي فاقد بيمه مستمري و تضمين آينده هستند كه با اين بيمه علاوه بر افزايش امنيت به زندگي مي‌توانند با بيمه خود و اعضاي خانواده، آينده‌اي آرام براي خود تشكيل دهند.


آرست، اعتمادسازي اين بيمه از طريق رسانه‌ها را بسيار تاثيرگذار دانست و خاطرنشان كرد: با توجه به اعتمادي كه مردم به چند موسسه مالي اعتباري كردند و از جانب آنان عدم اعتمادسازي مشاهده كردند، اكنون مردم در اين رابطه ريسك نكرده‌اند و وارد كار نمي‌شوند كه بايد با اعتمادسازي اين بيمه از طريق رسانه‌ها مردم را ترغيب به اين امر مهم كرد.


وي اظهار داشت: اين روستا با استفاده از آگاهي‌رساني، گام به سوي آينده‌اي روشن در بيمه برداشت و علاوه بر زنان خانه‌دار، مردان و زنان شاغل نيز داراي بيمه بازنشستگي و عمر شدند.


رئيس شوراي ملاخيل بيان داشت: در يك اقدام خودجوش و مردمي 20 درصد از اهالي اين روستا بيمه بازنشستگي و مستمري شدند و بدين‌گونه نخستين روستاي ايران در اين طرح پايلوت كشوري هستند.


وي با قدرداني از دهياري و شورا تصريح كرد: اين روستا نخستين روستاي كشور است كه با برخورداري از اعتماد مردم به شورا و دهياري و اطلاع‌رساني به موقع در راستاي اهداف بلند مدت و ايجاد امنيت اجتماعي در دراز مدت اقدام كردند.


آرست خاطرنشان كرد: در نخستين اقدام خود ما نيز وارد كار شديم و دهيار، شورا و روحاني محل با بيمه كردن خانواده و پيوستن به اين بيمه در بين مردم اعتمادسازي كرديم تا براي رفاه عمومي افراد گام برداريم.



* همه‌گير كردن اين بيمه كار همگاني مي‌خواهد


شركت مجري اين طرح راه پرپيچ و خمي را براي اجراي طرح و همه‌گير كردن اين بيمه و آرامش تن خسته و دستان پينه‌بسته زنان و مردان كشاورز و دامدار روستايي مازندران پيش روي دارند تا آرزوي ديرينه روستاييان اين سرزمين را براي داشتن فردايي بهتر فراهم آورند.

    حمید.bmp

 

 

شنبه 10 اردیبهشت 1390  4:31 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها