رئيس فدراسيون ژيمناستيك:
آكادمي ژيمناستيك ايران پايگاه استعداديابي است
خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون ژيمناستيك كشور گفت: آكادمي ژيمناستيك ايران فضايي براي فعاليتهاي پژوهشيدانشگاهي و عملياتي كردن يافتههاي علمي و پايگاه استعداديابي در اين رشته است.
جعفر درويشزاده در حاشيه سفر خود به گيلان در گفتوگو با خبرنگار فارس در رشت با اشاره به ايجاد آكادمي ژيمناستيك در ايران اظهار داشت: براي ايجاد اين آكادمي در ديدار با رئيس سازمان تربيت بدني، سالني در نزديكي فدراسيون به منظور فضايي براي آكادمي در اختيار ژيمناستيك قرار گرفت.
وي ادامه داد: طبق دستور رئيس سازمان تربيت بدني از فدراسيون جهاني و رئيس آكادمي فدراسيون جهاني «هاردي فينگ» براي تجهيز و آماده كردن اين آكادمي در ايران، از راهنمايي آنها استفاده ميكنيم كه اين امر مورد استقبال فدراسيون جهاني قرار گرفت.
درويشزاده گفت: اين آكادمي فضاي كار پژوهشي در سطوح دانشگاهي را فراهم ميكند و شرايطي را براي دانشگاهها ايجاد ميكند كه بتوانند يافتههاي علمي را عملياتي كنند و در اين زمينه دورههايي براي مربيان به منظور مديريت و رهبري در ورزش پيشبيني شده است.
وي آكادمي را داراي فضاي خوبي براي پايگاه استعداديابي ژيمناستيك دانست و تصريح كرد: طبق رايزنيهاي صورت گرفته، مقرر شده تا براي تمام مربيان رشتههاي مختلف نوجوانان و جوانان يك واحد ژيمناستيك به صورت تئوري و عملي ارائه شود زيرا اين رشته در توسعه زيرساختها در رشتههاي ورزشي ديگر كارآمد است.
رئيس فدراسيون ژيمناستيك با اشاره به مسابقات المپيك دانشجويان در شهريور امسال، افزود: مسابقات المپيك دانشجويان جهان در شهريور امسال در چين برگزار ميشود و دانشجويان مستعد كشورمان هماكنون در اردو بهسر ميبرند.
وي با بيان اينكه ايران در اين رقابتها با قدرت ظاهر ميشود، اظهار داشت: ما براساس فعاليتها و تقويم فدراسيون جهاني پيش ميرويم و در مسابقات رسمي كه شامل مسابقات جهاني، آسيايي و كشورهاي غرب آسيا حضور مييابيم.
درويشزاده اضافه كرد: اين فدراسيون از پيشكسوتان و اساتيد براي توسعه و پيشرفت اين ورزش در كشور به منظور اعتلاي نام ايران اسلامي استفاده ميكند.
وي درباره تجهيزات ورزشي اين رشته در استانهاي كشور، خاطرنشان كرد: در سفرهاي استاني قصد داريم از تمام امكانات رشته ژيمناستيك در كشور بازديد و بررسي كنيم.
رئيس فدراسيون ژيمناستيك اظهار داشت: در بسياري از استانها تجهيزات اين رشته در حد مسابقهاي است و استانها امكانات كمك آموزشي ندارند.
وي با اشاره به اهميت ورزش در مدارس، تصريح كرد: آموزش و پرورش مكان بسيار خوبي براي استعداديابي بوده و مدارس شرايط مناسبي براي توسعه اين ورزش در تمام سنين فراهم ميكند و بهترين فضا براي آموزش است.
درويشزاده افزود: بخشي از مدارس كه داراي فضاي ورزشي مناسب در اين رشته هستند از مربيان مجرب فدراسيون استفاده ميكنند.
وي با اشاره به همكاري اين فدراسيون با بهزيستي، بيان داشت: در فدراسيون كميتهاي تشكيل شده تا در سراسر استان اين ورزش را در مهدهاي كودك به صورت بنيادي آموزش دهد.
رئيس فدراسيون ژيمناستيك اظهار داشت: براي مهدهاي كودكي كه نياز به آموزش مربيان و تجهيزات ميني اسپورت «كمك آموزشي» دارند، امكانات لازم فراهم ميشود تا دورههاي كوتاه مدت در چندين مرحله مربيان آموزشهاي لازم را ببينند.
وي اين ژيمناستيك را الفباي ورزش در دنيا دانست و افزود: بايد تلاش كنيم تا امكانات و تجهيزات اين رشته ورزشي را در سطح كشور توسعه دهيم.